|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težave z dudo
5.9.2007 10:58:42   
abc100
Lepo pozdravljeni!

Imam en problem. En teden star sinko, je nor na dudo, vendar samo ponoči (prvi del noči). Jo tok močno vleče (kot da je sestradan, ne samo lačen), potem mu pa skoz ven pada on pa v jok. Skoz mu jo moram nazaj dajat, kr trese se. Ga pristavim na dojko, ker mislim da je lačen, ker tok vleče, on pa začne cucljat, sploh ne vlečeuser posted image . Kot bi zamenu dojko in dudo. Po uri do dveh pa zaspi in spi do jutra.

A je tudi kdo od vas imel podoben primer. Čez dan je pa najbolj priden dojenček kar jih poznam.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: težave z dudo
5.9.2007 11:18:32   
blue sky
Poskusi mu pod dudo podstaviti pleničko, da mu ne bo ves čas ven padala, ko pa zaspi, mu jo pa itak vzameš stran.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2007 11:23:16   
Pinkyca
Ja to sem vidla v porodnišnici. Plenico zviješ v rolo in jo zakajlaš med steno posteljice in njegovo dudo v ustih. Tudi moj jo skos ven meče, brez nje se pa joka. Potem jo dobi, cuza nekaj minut, jok notr ven ... Tko ene milijon krat. Pa kaj češ. user posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2007 11:52:01   
BAMBINA_
Ampak med spanjem itaq ni dobro, da ima dudo. Če bi polil ali bruhnil med spanjem, bi mu zaradi dude lahko izbruhano šlo v sapnik in bi tako ne prišel do zraka. V takšnem primeru otročki ne jokajo, ker niti ne morejo, ti pa tudi neveš, da se karkoli dogaja, ker spiš... 

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2007 12:08:57   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky

Poskusi mu pod dudo podstaviti pleničko, da mu ne bo ves čas ven padala, ko pa zaspi, mu jo pa itak vzameš stran.

ma ja mal podlož pa bo..user posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2007 12:12:28   
Pinkyca
Naš ima tudi med spanjem dudo. Če bruha - pa dosti bruha - jo sam ven vrže in potem bruha. Z dudo tudi prevrim če misli še bruhat ali je nehal. Ker če še bruha potem je ne vzame. Sicer pa ima dudo zelo rad, srček moj majhenuser posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.9.2007 12:43:21   
abc100
Ja, sem tud tko probala, ampak jo pa z roko vn vrže.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2007 13:50:37   
lea23
tudi moja princeska ima vedno med spanjem dudo user posted image
ne pade ji ven in niti ji je ne vzamem ven user posted image  

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.9.2007 14:39:43   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Pinkyca

Naš ima tudi med spanjem dudo. Če bruha - pa dosti bruha - jo sam ven vrže in potem bruha. Z dudo tudi prevrim če misli še bruhat ali je nehal. Ker če še bruha potem je ne vzame. Sicer pa ima dudo zelo rad, srček moj majhenuser posted image .

Saj nikomur ne oporekam, povem samo, kar so nas učili v materinski šoli.
lp

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.9.2007 14:52:41   
lea23
jaz pa tega nisem vedela, niti mi nihče ni povedal, niti v materinski šoli! ampak zdaj je pa tudi že mal prepozno da jo tega odvadim user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.9.2007 15:04:56   
kaya2007
tudi mi vstanemo 100x ponoči, da ji damo dudo nazaj v usta user posted image

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.9.2007 13:06:56   
mirabela
tudi pri nas brez dude ne gre user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?