|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroški kombinezončki
5.9.2007 10:10:24   
Strawberrie Cherrie
Kje kopujete otroške zimske jakne in hlače? Ker sklepam da bo prestolonaslednik pozimi že capljal, hočem ene res trpežne kombi.hlače, pa eno luštno jaknco v kompletu. Da bo toplo, praktično in lepo. Pa hlače morajo imet nujno naramnice, naramnice morajo biti pa nastavljive. Pa bunda mora imeti spodaj še tisto dodatno blago za zapet - kot recimo pri Colmar bundah, da ti ne piha pod bundo...

Barva mi ni tako važna, samo da niso mračne....

Kje to ve kopujete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroški kombinezončki
5.9.2007 10:26:15   
Ivi33
H&M

Življenje je lepo ...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2007 10:34:55   
Lenny
H&M, C&A, športne trgovine pa večinoma tako malih številko na mojo žalost nimajo.

(odgovor članu Ivi33)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2007 10:36:57   
tinkamiška
sem kupila preko e-baya, sem zelo zadovoljna

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2007 10:37:36   
Anonimen
Tvoj je še majhen, zato H&M. Mi imamo zdaj iz Sporta 2000, samo ne vem, koliko imajo tam kaj majhnih. Prej smo imeli bundo iz Hervisa, hlače pa iz H&M.

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2007 11:01:11   
Strawberrie Cherrie
Kolk so pa kaj topli tile iz h&ma? Pa trpežni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.9.2007 11:24:40   
Lenny
Topli so dovolj, tudi vlage ne prepuščajo. Trpežni? Hja, za eno sezono, potem ga tako preraste. Mi smo imeli to smolo, da so ježki trgali oz. cefrali ostalo blago, tako da sem bila prav jezna. Zdaj se na to pozorna, prej pa niti pomislila nisem.

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2007 11:25:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Kolk so pa kaj topli tile iz h&ma? Pa trpežni?

Mi smo torej imeli hlače, ki so bil ful trpežne, iz takega res močnega blaga. Res v redu, boljše ne morejo biti.

Neposredna povezava do sporočila: 8
5.9.2007 11:26:44   
poliloni
Mi smo imeli tako varianto iz Intersporta, a mu je bil prevelik in smo morali kar fejst zavihati.... smo ga imeli bolj za rezervo in ga bomo letos uporabili.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.9.2007 13:27:48   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny

Topli so dovolj, tudi vlage ne prepuščajo. Trpežni? Hja, za eno sezono, potem ga tako preraste. Mi smo imeli to smolo, da so ježki trgali oz. cefrali ostalo blago, tako da sem bila prav jezna. Zdaj se na to pozorna, prej pa niti pomislila nisem.

Kako si zdaj pozorna?
Razsvetli še nas, prosim!

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.9.2007 13:48:03   
Lenny
user posted image  Zavzami se kdaj za kvaliteto "ježkov". Na večini otroških oblačil so prav nežni. Na tistem kombinezonu pa so bili prišiti zelo močni in grobi ježki. Ko zgornji del ni bil ravno do nosu zaprt, se je ovratnik obrnil tako, da je se je ježek pripel kar na blago, tako grob je bil. In seveda se je blago na tistem mestu do polovice zime scefralo in strgalo. Običajno so tako grobi ježki na obutvi, na oblačilih pa ne. In ker se na napakah učimo, zdaj zoprna mami Lenny pretipa vse ježke. user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.9.2007 14:38:31   
crci06
in zdaj jih bomo še druge...
hvala!!!

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.9.2007 15:07:00   
solatja
jaz sem lani imela en kombinezon iz h&m in sem bila zelo zadovoljna. je pa res, da user posted image še ni hodila (ker noben dojenček še ne hodi pri 6muser posted image user posted image ). pa ga je pred mano že imela moja sestrična. tako da mislim, da imajo kar ok kvaliteto. zato grem tudi ta vikend v nabavo prav h&m po nekaj zanjo - jesensko-zimskega.

sem pa lani imela tudi eno bundico iz bc, pa je bila tudi ok (se ne spomnim firme), iz okaidija plašček pa me ni navdušil, ker je preveč teliran in ga ni bilo fajn oblačit, pa še na gumbe je bil. sicer pa so tako ali tako vsa okaidi oblačila zelo telirana in jih otrok zaradi tega še hitreje preraste user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.9.2007 15:51:14   
gumbek
v kik diskontu so od 10 do 18 eur so pa dobri mi smo jih mel lani dons sm jih pa vidala v A. in jih bom nabavla jutruser posted image user posted image user posted image

Firbec sem!

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.9.2007 15:53:23   
StBarbara
H&M ....ful trpežna reč user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.9.2007 16:14:10   
dmavrel
Mi kupujemo bundice, zimske hlače in iz celega kombinezone, od sinovega 3 leta starosti, v Hervisu! Smo zelo zadovoljni z njimi!

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.9.2007 19:55:11   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: gumbek

v kik diskontu so od 10 do 18 eur so pa dobri mi smo jih mel lani dons sm jih pa vidala v A. in jih bom nabavla jutruser posted image user posted image user posted image

Sem danes na hitro še v Kik šla pogledat, pa so mi bili taki 'poceni' , pa ne mislim zaradi nizke cene, ampak na 'pogled'. Verjetno bom šla pogledat še v adidas oulet, sem se prejle spomnila, da sem jih lani gledala. Drugače pa bo zgleda padel v H&Mu.user posted image

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.9.2007 20:57:58   
Anonimen
Ce bodo v H&Mu imeli kaj pametnega .. trenutno je v LJ na oddelku od 86-122 prava zalost - hlace na naramnice temno zelene in crne, bunda je sicer oranzna, aja, pa se hlace crne z belimi in oranznimi kostkoti. Juhej!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 18
6.9.2007 7:50:21   
Gordana-3
bundice iz hm so kvalitetne. moja ta manjša jih nosi za starejšo sestrico. v eni sezoni se jakna ni toliko uničila ali izrabila, da ne bi bila dobra za še eno zimo. vedno pa kupim takšno, ki je bolj mehka in ki ima spodaj še tak mehki pliš (v notranjosti), da ni isto blago znotraj in zunaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?