|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Instinktivni udarec-zamah
11.9.2007 21:52:35   
PIAF
Se podpišem pod Gino!!!
Doma imamo enak primer 3-letnika, ki je pred tremi tedni dobil sestrico. Res je, da ne grize..., ampak pretirava s poljubčki, ki ji jih da na dan najmanj 30 in si ne da dopovedat, da zdaj sestrica spi in jo pustimo pri miru.
Jaz sem ga prva dva dni tudi vstran odrivala in celo enkrat klofnila, ker se je hotel na postelji vreči na sestrico. Zdaj večina dojim v dnevni sobi, zraven gledava risanke, zvečer dojim pri njemu v sobi na stolu in zraven berem pravljico in potem obema da ljubčka za lahko noč. Vedno ga tudi pocartam in problemov ni več!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.9.2007 22:23:24   
Sibil_
PIAF.nočem te strašit, ampak pri nas je bilo prvi mesec milina, celo mogoče dva meseca-potem pa štala, ki se je stopnjevala.ŽAl.user posted image

Ljubosumje je pač prisotno, nimaš kaj.Zdaj se bojim faze borbe za igračke-to bo še pestro...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.9.2007 22:44:20   
eva1
Oh sibil-res nebi bi  rada v tvoji koži kar se tiče ljubosumjauser posted image , kar pa se tiče zamaha-ja tut jst sem ga že 1x udarla nazaj, sej se ne spomnim, kaj je že blo, ampak vem, da je bil čisti refleks...da je moj dec kr pogledal kaj mi je-me je pa zabolelo ful...
pri nam ljubosumja ni bilo nikoli(ok malo tu in tam, ampak to ni nič nenavadnega), je pa res da je razlika malo manša kot pri tebi(22 mesecev)...recimo to da bo dojenček pil pri mamici sem mu začela razlagati ko sem bila noseča 2 meseca! Pa dala sem mu tut za probat, pa mu povedala, da veliki otroci jedo kruhka,čokolado... majhni otročki pa morajo samo mlekca pit...kaj pa vem, jaz sem na začetku dojila sede na kavču, Luka se je zraven sedel in sva knjige gledala..pa tudi sedaj ko Alja uporablja njegov trip-trap stol, mu tako povem, da sedaj je pa že res velik fant kot ati in da je lahko ponosen, da lahko sedi na tavelkem stolu..da alja je pa še majhna pa še ne zna sedet na tašnem stolu-in je tko ponosen, ker je kao on velik in oh in sploh...tut igrače -vse je od obeh..tut ko dobi kej novga povem da sem to za oba kupla, pa tut od alje igrače so njegove in lahko jih uzame,prav tako lahko sedi v vozičku...ne vem, jaz mu probam vse v tem stilu prestavit/povedat, da kako je pa on že velik in da je res ful fejst fant, ko je tako prijazen do alje, pa da jo mora čuvat, ker je še mala...se mu to ful zdi..pa to da ji lahko kruhka daje, samo mahjne koščke...tko se pomoje počut ful pomemnega ker mu določene stvari pustim..pa tudi ko alja včaih kej ****ka kr rečem lukcu..jah nič bo mogla počakat, da se še midva sedaj pocartava...no sam pol hitr k njej steče...pa spleza v njeno postlo in jo kao čuva...upam pa, da čimprej pridete na stare tire...user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.9.2007 8:25:03   
srki
Gina, ti si caricauser posted image . Se ne bi mogla bolj strinjat s tabo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.9.2007 11:34:44   
Pikca
o Sibil, jaz si prav v živo predstavljam situacijouser posted image , imamo nekaj podobnega, s tem, da me sicer Živa ne grize ali tepe, ampak sitnari ali pa v tamalega rine.

Sem jo tudi kdaj instiktivno odrinila, ko je proti tamalemu skočila - ampak je bil tak užaljen jok in še hujše ljubosumje, da sem se potem poskušala vnaprej izognit situaciji - kadar je bila "divje" razpoložena se prej  odmaknit oz. se tako naštimat, da ni mogla (takoj) do tamalega.

No zadnje čase (kakšen mesec) je veliiiko boljše, čeprav seveda je še kdaj ljubosumna, posebno, kadar sta oba cel dan doma in po možnosti notri in če je tamal veliko v naročju (kar zdaj hoče bit).

otročki so si različni... eva1, jaz sem tudi naši že na začetku nosečnosti povedala, da bo dojenček pri mamici mleko pil, pa je že takrat rekla, da ga bo za kavč vrglauser posted image no saj potem se ga je veselila, prvi mesec je bilo še v redu, potem pa je imela kar težko obdobje ljubosumja. Bog ne daj, da bi ji takrat omenila, da je že velika - ona je hotela bit dojenček.

Kot sem omenila, je trenutno res veliko bolje, ampak spet vprašanje kaj bo, ko bo začel njene igrače jemat... Zdaj pri skoraj pol leta že tamal kaže začetke ljubosumja, to bo še veselicauser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.