|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mariborčanke oz- okoličanke,,,
25.11.2004 8:21:33   
india
Prosim,če slučajno katera ve,ali še Contrast v Miklavžu prodaja aranžerski material na drobno? Potrebujem namreč ogormne količine materiala za adventne venčke in aranžmaje. Če pa veste še za koga, ki to prodaja, po normalnih cenah, pa bom zelo vesela.
LP, Miška
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.11.2004 8:38:43   
Lenny
Mislim, da Contrast še prodaja, no, vsaj lani je :zmeden: Samo posebej poceni pa ni bil :zmeden:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2004 9:18:55   
india
Oj, hvala, pa lepa slikca, ni kaj!
Pa pa, :miska::miska:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2004 9:24:11   
Lenny
A sem samo jaz radovedna, ali še katero zanima, kaj boš delala?

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2004 9:32:02   
Teni_
Ja, mene tudi zanima. Za trgovino pa ne vem, ker sem prvič slišala za njo. Sicer je res, da sem na drugi strani doma, ampak se kar velikokrat peljem čez Miklavž. Bom morala naslednjič dobro pogledat.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2004 9:45:14   
india
Joj,Lenny, so me zasuli z naročili za adventne venčke in aranžmaje, so videli mojega doma na mizi, pa je malo drugačen kot ponavadi in so navalile, da bi one tudi take imele. V semsenarni so taki čez 3000 SIT,....
zdaj pa jaz iščem cenejši material,...bom se potem odpeljala kar v Miklavž, da vidim.
Pa javim,...lp. Miška:miska::miska:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2004 10:25:14   
Anonimen
prodaja ja...moja mama je bla mislim da tam ravno prejsni teden.:bravo:

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.11.2004 10:25:54   
Lenny
Pa ti si neverjetna! Kje najdeš čas! Šestkrat BRAVO zate! :rozica:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.11.2004 10:28:55   
Anonimen
odvisno kateri materjal rabis...moja mami je kupla malo v visageu(trakce, ker druga imajo tak tako ceno da joj:zmeden: ), malo v kontrastu, nekaj v avstriji,.
in je ze intenzivno pridna:bravo:, ze delas na vlko miska?ce bos mela kaksno slikico, bi jo z veseljem vidla, da vidim kaksne pa ti ustvarjas:love:
aja v prospektu od evroparka, je reklama za trgovino art noter(poleg big banga) in naj bi tudi imeli nekaj znizano...nevem pa kaj, bos mogla it sam pogledat:kuza:

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.11.2004 12:19:51   
india
Ja, sem bila v kontrastu,,......groza....le velprodaja pa še to take cene, da ni za verjet. Pa sem šla praznih rok domov. Sem se ustavila v 199 sit, nekaj tam nabavla, tudi zlo lušne jelenčkove rogove iz pliča in uhice za medveka, da me bodo otroci strašli. kar se pa tiče materiala, pa bom res šla še v visage, pa v Avstrijo,ker so drugod nenormalne cene.
Ja, ustvarjam, moram, malo denarja več ne bo odveč.
....Ko porihtam digitalca, dam gor slike, lp, Miška:miska::miska:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.11.2004 12:23:19   
Anonimen
ja sej meni je mami rekla da je ful drago poslato to vse v kontrastu:(
lahko pa dosti okraskov tudi sama nardis iz moke in soli...lepo zgleda:)...potem pa samo pospricas z sprejom barvnim...lepo zgleda:love:.moja mama kupi le trakce, svecke, drugo pa si vse sama nardi:ups:..razne vejice pobarva, mini storzeki in podobno...pa ves se lepo zgleda:bravo:
ja ja ko bos imela povej ti dam mejl:kuza:

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.11.2004 13:10:59   
india
Ja, nina_nana,če bi moje stranke hotele take venčke,pa hočejo bleščeče,pa take in onake,....Pa še časa mi bo zmanjkalo, za arnažmaje bo že še šlo.
Sem pa kar nekaj okraskov iz das mase in testa naredila
tako da nekaj pa bo že takega, pa orehi, cimetove palčke, pomaranče,...
Ok, javim ko bodo slike, lep dan, pa pa, Miška

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?