|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah...
4.9.2007 14:21:35   
jinksy
Lep pozdrav!
V bistvu že kar lep čas prebiram vaše debate tukaj gori in moram priznat, da so mi pri marsičem vaši napotki, ki jih dajete tiste z malce več izkušnjami nam, ki jih še nimamo pomagali,da sem prebrodla kakšno krizo, ko preprosto nisem vedela več kako in kaj. No zdaj sem se tudi jaz odločila, da se vam pridružim, ker rabim nekaj vzpodbudnih besed.
Sem v 39.tednu nosečnosti in moram priznat, da že komaj čakam, da svojo user posted image  končno stisnem k sebi in da vidim kakšna je. Je pa res, da vedno bolj kot je blizu dan poroda, vedno večja panika in strah se me loteva, še posebej zato, ker bom rodila v Mb porodnišnici o kateri pa sem tukaj prebrala po večini bolj slabe kot dobre stvari. Zanima me torej, če je katera med vami, ki bi z mano lahko delila kakšno dobro izkušnjo, ki jo je imela v tej porodnišnici. Prosim punce, res rabim malce vzpodbudnih besed, da se vsaj malo opogumim. Hvala vam...Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strah...
4.9.2007 14:34:50   
naraščaj
Ojla, sama osebno ne poznam mb porodnišnice , sem pa ravno včeraj govorila s sosedo, ki je tam rodila lani - bila ful zadovoljna. Odvisno je vse od tebe same - poroda, osebja. Želim ti lep in čim manj naporen porod.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu jinksy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2007 17:18:48   
Blejka26
jaz tudi ne poznam porodnišnice v Mariboru,toda naj te ne bo strah.V vsaki porodnišnici se dogajajo dobre in slabe stvari.Včasih že res ne veš komu zaupat in komu ne,tko da ti priporočam,da čim manj beri o porodnišnicah in manj te bo strah.To je moje mnenje

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2007 19:07:07   
nana35
Pozdravljena!Sem iz MB in vse moje prijateljice so rodile v MB,pa jih ne poznam malo glede na to da sem stara že sama 35(rodila bom komaj prvič januarja,zato lastnih izkušenj nimam,bom pa 100% v Mb)pa ti povem,da mi nobena še ni rekla popolnoma nič čez bolnišnico v MB,tukaj o tem čitam prvič.Vse so bile kar zadovoljne in nobena se ni pritoževala čez nobenega.In res je tako kot ti je napisala že ena pred menoj,da je vse odvisno od tebe (predvsem),tudi kakšen porod boš imela,če bo težek ali ne,od babice itd...
Tako da se nič ne boj,jaz jim popolnoma zaupam.Ja kaj pa hočem?Brez veze panika,roditi bo itak treba!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2007 19:18:55   
jinksy
Hvala vam punce za te vzpodbudne besede, morem priznat, da mi je že malce lažje pri srcu. Kot kaže je res najboljše čim manj prebirat o porodnišnicah, katera je dobra in katera ne, ker te to sam zmede tako kot je mene in potem te je strah kot hudič user posted image . Ampak rodit bo treba tako ali drugače....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2007 21:10:23   
Blejka26
ja res je.Roditi bo treba tako ali drugače!Ti lepo uživaj nosečnost in razmišljaj o tem kako boš potem svojega bejbija razvajala do onemoglosti.user posted image sicer ti pa priporočam,da zadnjih 4tedne pred porodom piješ čaj iz mlininih listov,kajti mislim da pomaga pri hitrejšem se odpiranju.Jaz sem rodila v treh urah.Ne vem sicer ali je bila to usoda ali je pomagal čaj.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu jinksy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?