|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   STRIJE
24.11.2004 20:59:56   
frecy
Dan!!!

Zanima me katere kreme oz. olja kaj uporabljate in so učinkovite.

Jaz sem probala sanosan pa sem ga uničla v enem tednu, tako da si zdaj kupujem olje za razpršit od Aventa. Je sicer kar dragi:(, vendar ga imam za več kot en mesec, pa še enostavno se namaže.

Ampak kako je še kaj z ostalimi firmami, po učinkovitosti, ceni in kako dolgo jo imaš.

LP in razvajajte sebe saj s tem razvajate tudi:duda::duda::duda:!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   STRIJE
24.11.2004 21:03:42   
Anonimen
Nekje sem brala, da nič ne pomaga... Vse je odvisno od kože. Jaz sem imela največji možni trebuh, pa nimam nobenih strij. Nič se nisem mazala, ker sem pač že takrat to prebrala. Znanka pa je imela majhen trebuh, skozi se je mazala z vsem živim, pa ima strije... Samo da je meni čisto vseeno, tudi če bi jih imela, njej pa ni...

(odgovor članu frecy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   STRIJE
24.11.2004 21:06:20   
tina.nika
Pozdravljena,
jst sem tudi v nosečnosti uporabljala olje od Aventa in nimam nobene strije:bravo::bravo: pa še diši tak fajn. Izdelkov drugih firm pa žal ne poznam.
lp, Tina

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   STRIJE
24.11.2004 21:13:30   
NinaŠ
Jaz sem uporabljala Sanosan, pa ni nič pomagal:((; sem že mislila da deluje, ko mi je med 36 in 37 tednom koža kar naenkrat popokala. Drugače sem pa tud brala in klepetala, da nobena žavba ne pomaga, je pač vse odvisno od elastičnosti kože, čemur tudi verjamem. Nekatere kolegice so hvalile kremo od Vichy (ki je menda dost draga)... LP

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   STRIJE
24.11.2004 21:23:49   
patty
Pozdravljena!

Jaz pa uporabljam Vishyjevo kremo proti strijam v kombinaciji z mazilom iz kakavovega masla (eno zjutraj, drugo zvečer), ki ga po naročilu izdelajo v lekarni na Miklošičevi v Lj. Zaenkrat nimam strij, je pa pred mano še pet mesecev, tako da bom o končnem uspehu lahko poročala šele takrat :)

Srečno!

Patty:sloncek:

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   STRIJE
24.11.2004 21:23:51   
frecy
Hvala zaenkrat!!:)
Sej tud jaz se ne sekiram preveč zaradi njih in vem da je večinoma odvisno od kože, ampak jas sem že pred nosečnostjo fejst nihala (športnica) in imam strije, une tadruge, že od prej. Pa še mami mi skoz žuga da se morm mazat mazat mazat.
lp

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   STRIJE
24.11.2004 21:41:27   
Anaelisa
Ti še jaz povem, da sem imela nekaj strij že od prej, ko sem se enkrat malo bolj zredila, pa sem vmes spet shujšala, sem se pa med nosečnostjo ful mazala, zjutraj in zvečer, tudi po prsih in sedaj nimam nobene nove strije. Lahko, da se je koža raztegovala po tastarih strijah, vendar te zdaj niso nič večje in nič se jih skoraj ne opazi. Tako, da ti mogoče vseeno priporočam mazanje, da boš vsaj lahko rekla, da si poskusila! Uporabila sem pa vse živo, vse, kar imajo na polici v DM-u! Na koncu sem pa uporabljala najcenejše, nekaj od Milupe in Sanosan. Veliko sreče!;)

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   STRIJE
24.11.2004 21:51:45   
Anonimen
pomaga ti lahko samo baje kako vrsto koze imas..nazalost:(
drugace pa vsaka krem aje dobra le da je za prozno kozo...jaz imam sicer za celo telo od balea(dm znamka) q10.:bravo:

(odgovor članu frecy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   STRIJE
24.11.2004 22:32:10   
Lunca1
Jaz uporabljam Chiccotovo kremo, pa jih do sedaj še nisem dobila:).

Lp Lunca

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   STRIJE
25.11.2004 0:17:14   
bivka
Jaz uporabljam Vichy-jevo (125 ml - 4.000,00 SIT :zmeden: ) in mandljevo olje (okoli 1.000,00 SIT).
Ker imam zelo neelastično in suho kožo (strije že imam na tazadnji) uporabljam olje zvečer, zjutraj pa Vichy.
Do zdaj nobene nove strije, sem pa komaj v 28t.
LP B

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   STRIJE
25.11.2004 8:18:25   
atinav
Sama tudi uporabljam samo mandljevo olje in to že čisto od začetka. Sem v 30t za enkrat nisem opazila še nobene strije...samo sem tudi sama mnenja, da je to čisto odvisno kako kožo imaš;)

atinav:)

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   STRIJE
25.11.2004 8:35:05   
lidia
Frecy,

jaz toplo priporočam ognjičevo kremo, t.i. Ringelblumenextrakt z vitaminom E. Dobis jo v LJ v pokriti trznici, sicer pa jo uvaža ena firma iz Hoc pri Mariboru. 250ml stane 1.990 SIT, Meni možek bušija maže vsak večer, do sedaj sem porabila dve celi, tako da je to tudi finančno kar dobra zadeva. Sem v 34 tednu in nimam niti ene strije, koža je zelo lepo negovana.

Lidija :metulj:&:modri:

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   STRIJE
25.11.2004 8:45:02   
Suzi*
Jaz za bušija uporabljam mandljevo olje (kozmetika Kancilja), dobi se v Mullerju. Do sedaj imam zelo lepo kožo, nobene strije, sem pa v 27t in buši je že kar velik. Poleg pa uporabljam kremo za napenjanje kože proti strijam od Avona. S to se mažem pa po bokih, stegnih in ta zadnji. Res ful lepo napne kožo.

lp, Suzi 26t1d

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   STRIJE
25.11.2004 9:49:42   
Anonimen
Tako kot pravijo punce, odvisno od kože. Je pa res, da kreme situacijo malo izboljšajo ali omilijo.
Jaz sem čez 37. teden in na trebuhu ni nobene strije, jih je pa nekaj na bokih, vendar sem jih imela že prej. Na začetku sem uporabljala Aventovo olje in kremo, ki sta kar dragi. Pa olje mi tudi ne paše, ker se premalo vpije v kožo. Potem sem imela tisto od Sanosana pa je šla v dveh tednih, se mi je zdela pa dobro mazava. Afroditina je premastna in potrebni so premočni pritiski na trebuh.
Zdaj imam Chiccotovo, ki stane okoli 2 jurja, maže se odlično in se hitro vpije, tako da jo ocenjujem kot najbolj vredno nakupa, pa še draga ni.
Po količini, ki jo porabim, mi bo ostala še za mazanje po porodu.

(odgovor članu frecy)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   STRIJE
25.11.2004 10:09:25   
ciciban
Dobro se je mazat,vendar je veliko odvisno tudi od tega kaksno kozo imas.Poznam zensko s sedmimi otroki,kar obilne postave,brez strij-pa se ni nikoli nic mazala,sama sem pa obupna po dveh,pa sem se od zacetka do konca mazala.Elasticnost koze veliko pomeni.

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   STRIJE
25.11.2004 10:50:34   
pravljica
jaz sem uporabljala vse živo...pa ni nič pomagalo, ker mislim da hujše ne bi moglo bit...
sem se potem pogovarjala z zdravnico in mi je rekla da je vse odvisno od kože...pa da se ponavadi tiste, ki majo strije, med porodom "strgajo"

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   STRIJE
25.11.2004 12:54:43   
frecy
HVALA!!!!:) :) :)

VELIKO SREČE VSEM:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?