|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Posteljica je vidna, plod pa ne
3.9.2007 14:54:56   
lara larissa
Pozdravljeni,

Imam eno vprašanje in sicer zadeva je naslednja. Moja sestra je noseča 2 meseca in je bila danes na ultrazvoku ki je posteljico pokazal, ploda pa ne. Pa me zanima če je imela katera izmed vas kakšno takšno izkušnjo in kako se je izteklo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Posteljica je vidna, plod pa ne
3.9.2007 14:57:02   
Naja31
Jaz, lansko poletje. Na prvem pregledu v 7. tednu ploda ni bilo. Smo počakali še en teden, za vsak slučaj, če je mogoče do ovulacije prišlo kasneje, pa v 8. tednu ploda še vedno ni bilo, medtem ko je vrečka še kar rastla. Na žalost se je tako končalo z abrazijo.

Upam, da bo pri tvoji sestri drugače.

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2007 15:00:42   
lara larissa
ujej :( Upam da do tega ne bo prišlo, zelo žal  mi je da se je to zgodilo tebi, najlepše hvala za odgovor

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2007 15:11:16   
Naty*
laralarisa tud pri meni je blo podobno. Na prvem UZ je blo videt samo rumenjakov mehurček, na naslednjem pa posteljica brez ploda. Tud js sm počakala še 14 dni, ampak žal se je začelo samo čistit, potem pa so opravil še abrazijo.

Abrazijo sem imela maja, ravno danes pa sem izvedela, da sem spet noseča, ker sva avgusta spet lahko začela delat na user posted image user posted image . Zato tudi če pride do tega, naj se ne obremenjuje preveč. Težko je ko se ti to zgodi in imaš občutek, kot da ti je bilo nekaj vzeto, vendar s časom začneš gledati spet naprej. Men je takrat veliko pomenilo, da mi je ob strani stala družina (sekica še posebej), zato stoj tudi ti njej.

Pa veliko sreče, da bi se končalo drugače kot pri meni.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2007 15:17:36   
lara larissa
Po kolikem času nosečnosti pa se mora plod videt na ultrazvoku? ( nisem še mama pa še ne vem vseh teh detajlov)

Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2007 15:20:52   
lara larissa
Naty*, hvala da si mi tudi ti povedla svojo izkušnjo in iskrene čestitke ob tem da si danes zvedela da boš mama user posted image  user posted image  user posted image , en znak več da po dežju vedno posije sonce.  Jaz si tud že želim postati mama ampak nama z mojim po treh mesecih truda še kr ni uspelo, upam pa da nama bo kmalu....

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.9.2007 15:32:56   
kodrana
lara larissa močno stiskam pesti, da bo sestra na naslednjem pregledu videla plodek inuser posted image .
sama sem videla user posted image  in plodek v 8 tednu. to je bilo meni tako nepopisno lepo. potem pa v 9. tednu ni bilo več videti ploda in tudi ne srčka. plodek je odmrl. user posted image sem morala na čiščenje. user posted image sedaj so za mano tudi tri M in greva čisto zares v nov boj in upam da se kmalu pridružim Naty* na temi nosečnost. user posted image  pa tudi ti boš srečka nosečka. kmalu, boš videla. evo, za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 7
3.9.2007 15:39:34   
lara larissa
kodrana hvala tudi tebi da si pisala  in tako kot  za ostale mi je tudi zate žal da se ti je to zgodilo in upam da boš kmalu na istem kot Naty* , za tabo pa upam da bom še jaz.
Hvala za vzpodbudne besede, zlate ste

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.9.2007 15:44:35   
nora
Pri meni v  8 tednu (po ZM) ni bilo nič videti. Potem 1x se je vidla vrečka, brez ploda. Šele čez 14 dni se je plod videl. Vsak 3 dan sem hodila na urgenco dokler ni G ugotovil kaj je. G je mislil da je izvenmaterična (Bhcg je narascal kot v normalni nosecnosti samo ploda ni bilo videti). Potem je ugotovil, da je  bila oploditev zelo pozno (imam malo daljse ciskluse). Na nuhalni so mi prestavili rok za 16 dni.
Drzim pesti za tvojo sestrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.9.2007 15:54:28   
lara larissa
nora hvala tudi tebi.  Jaz trdno upam da ni pri moji sestri kaj od tega in da bo imela čez kakšen teden več sreče. Je pa res da upam da si ne bo sama dodatno škode naredila, ker se živcira za vsako stvar tako zelo  da se očitno niti ne zaveda da si lahko sama sebi naredi škodo. Isto je bilo ko smo zvedeli da je najina mama zbolela za rakom. Delala je tak cirkus in tako jokala da je sebe naredila živčno in pol še mamo (ko sploh ne bi smela  bit pod stresom) in je že takrat rekel zdravnik da če bi sestra zanosila v tistem obdobju ko se je zvedelo za mamino bolezen bi sigurno prišlo do splava...... in zdaj je najhuje ravno da zaradi današnjega ultrazvoka dela cel cirkus in se spet  s polnega živcira in sam čudež bo če mi jo uspe pomirit.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......