|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija-nosečnost
3.9.2007 14:31:39   
rouzi
Punce, ali je možno, da imaš normalno menstruacijo, pa si noseča?
nikjer nisem zasledila takega primera, pa vas kar vprašam. Me zanima kar tako, na splošno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menstruacija-nosečnost
3.9.2007 14:34:07   
Anonimen
Menstruacijo ne, imaš pa lahko krvavitev in misliš da je M. Je redko ampak je možno. Moja najboljš prijateljica je imela tak primer. Prvi mesec je krvavela, potem ji je 2 tedna zamujala M, nardila test, je bil +. Ko je šla dva tedna kasnej k G jo je pa skor kap k je bla že tri mesece noseča.user posted image

(odgovor članu rouzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2007 14:35:55   
LuNa73
baje jo lahko imaš še tri mesece... ne vem, jaz vem za dva primera mojih kolegic...
1. primer ko je imela 18 dni jo skupaj in je šla h ginekologu in so ugotoili da je noseča.
2. primer pa je prvi mesec imela normalno, drugi mesec pa jo je imela tako, da jo je dva dni imela, pa dva dni nič... pa to ene 10 dni... pa so ugotovili, da je v tretjem mesecu..
tak da, ne vem!user posted image

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2007 14:37:41   
LuNa73
se strinjam s karin ni menstruacija ampak krvavitev! Ampak ko kri teče tam spodi kr rečemo da je M. user posted image  Seveda takrat, ko ne vemo, da gre za nosečnost.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2007 15:26:24   
murkica
Ja tudi moja prijateljica je imela M( no pač krvavitev) še dva meseca, potem pa so pri G ugotovili, da je v bistvu že noseča 3. mesec.

Tako, da sigurno so takšni primeri.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2007 15:29:45   
Estrella*
Lahko. Tudi moja prijateljica je bila šokirana ko je k G in ji je povedal da je konec 4 meseca, M pa ji je komaj izostala!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.9.2007 17:14:28   
swan
tudi midva delava na user posted image ,pa sem dobila M teden prej kot ponavadi,oziroma sploh nevem če je to M, ker je to samo rjavkast izcedek ni tako kot ponavadi.zanima me ali morda katera ve, če naredim test ali bo kaj pokazal?

< Sporočilo je popravil swan -- 3.9.2007 17:27:35 >

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.9.2007 17:22:38   
vita80
Če ne probaš narediti testa, ne boš izvedela odgovora! Torej naredi test in odgovor boš imela v dlani! Vso srečo!

(odgovor članu swan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.9.2007 17:28:42   
swan
ja najbrž imaš kar prav.jutri bom takoj zjutraj šla v lekarno in kupila test.upam na najboljše.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.9.2007 11:02:12   
Baby_love
tudi jaz bi te prosila za nasvet.meni je M zamujala 40 dni in testi so bili negartivni,sedaj pa sem dobila M ki sploh ni taka kot ponavadi ampak rjavkast izcedek z malo krvi.Misliš da je mogoče da  sem user posted image ?trebuh pa je trd in napet kot kamen.ne znam opisat kako si želim da bi bilo to res.user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?