|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kupila voziček na e-bayu!
24.11.2004 17:58:51   
babylove
Ojla!

Sem ful vesela, ker sem na e-bayu našla že dolgo nagledan voziček (saj poznate tisto - samo takšnega hočem in nobenega drugega!)in sem ga 'kupila' ful poceni. V trgovini je 340€, tukaj pa 170 s poštnino vred - točno pol manj.
Problem? Ni možno plačat po povzetju, ampak je treba najprej denar nakazat. Zdaj pa ne vem, če naj zaupam ali ne :zmeden: Sicer ima prodajalec okoli 1500 pozitivnih ocen, ampak vseeno :zmeden2:?

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

:nosecka: 33t
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.11.2004 18:24:46   
Jančika_
Ja zdej tak ni več kaj. A ni tako, da če kupiš, potem ne moreš več nazaj?:zmeden2: Tistih 1500 pozitivnih ocen se pa kar fajn sliši.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2004 18:31:22   
KIRA
To je pri njih nekako standard - da najprej nakažeš denar, pol pa dobiš blago. Ampak potrdilo o nakazilu vseeno shrani, za vsak slučaj. jim lahko kot potrdilo pošlješ tudi na e-mail, včasih to zadevo malo pospeši...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2004 18:31:22   
KIRA
To je pri njih nekako standard - da najprej nakažeš denar, pol pa dobiš blago. Ampak potrdilo o nakazilu vseeno shrani, za vsak slučaj. jim lahko kot potrdilo pošlješ tudi na e-mail, včasih to zadevo malo pospeši...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2004 19:25:36   
ZARJA
Jst imam s tem dobro izkušnjo, vnaprej sem nakazala 500 € nekam v Dortmund in po dobrem tednu so mi paket pripeljali na dom.
So mi pa znanci rekli, da sem kar pogumna. Kaj češ - kdor ne "riskira" - ne profitira!"

Če si že naročila, moraš to izpeljat, ker se mi zdi, da je potrditev nakupa na E-bayu obvezujoča - to tam nekje piše med njihovimi pravili!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2004 20:32:10   
niki5
Mi smo ga tudi nabavili preko e-baya, vse je bilo vredu, zelo zadovoljni!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2004 20:41:26   
Urša
Bravo!!! :bravo::bravo::bravo: Zdej pa na banko, pa denarcka nakazat... Super deal si nardila!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.11.2004 8:07:01   
Annny
Itak, da je za zaupat:) Jaz sem tako kupila že res veliko stvari in sem bila vedno ful zadovoljna.
Za bančno nakazilo naj ti prodajalec pošlje IBAN, SWIFT (BIC) kodo, št. svojega računa (ime lastnika računa)..
Lp

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.11.2004 11:47:25   
Mojca20
Koliko je pa poštnina?

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.11.2004 11:50:47   
pi
Lahko prosim napišeš stran.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.11.2004 11:55:24   
neja23
Babylove

Najprej en lep pozdrav. Tudi mi smo kupovali prek e-baya pa je vse o.k. Zakomlicira se samo če je uporabnik pripravljen to poslati v drugo državo pa naše banke ful komplicirajo zaradi plačila in vseh podatkov.Mi smo zaradi tega plačali na tuji banki. Drugače so pa ful pošteni mi smo lih dva dni nazaj dobili paket. Če te zanimajo podrobne informacije o plačilu da se izogneš brezveznim potom mi piši na privat, drugače ti lahko tukaj napišem cel roman. LP:sloncek:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.11.2004 15:32:45   
babylove
Za Pi - naslov strani je http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=77129&item=3764840531&rd=1&ssPageName=WD2V

Za Mojco 20 - poštnina je 13 € za dostavo iz Nemčije v Francijo, po moje pa za Slovenijo ne more biti kaj dosti več (v skrajnem primeru pa si daš dostavit v Avstrijo, saj sigurno koga poznaš tam).

Bom poročala, kako se bo zadeva obnesla...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?