Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 1. pregled pri pediatru 2.9.2007 22:59:48
|
|
|
|
Luckica
|
cca največ 10 minut.Sem šla sama
|
|
|
|
RE: 1. pregled pri pediatru 2.9.2007 23:00:53
|
|
|
|
viv_
|
Ma hitro si fertik, 1 2 3. Sestra te malo "izpraša", da napiše karton, potem pa k zdravnici, posluša srček, potipa glavico, vpraša če dojiš, pa je to to. Ne, nisem šla sama, tamala je šla z mano Brez težav greš sama, razen če bi bil očka tudi rad zraven, potem pojdita oba.
|
|
RE: 1. pregled pri pediatru 2.9.2007 23:11:43
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Ma hitro si fertik, 1 2 3. Sestra te malo "izpraša", da napiše karton, potem pa k zdravnici, posluša srček, potipa glavico, vpraša če dojiš, pa je to to. Nekako tako, pa izmerijo ga in stehtajo. Jaz sem vzela s seboj list papirja, kjer sem imela napisana vprašanja, ki so me zanimala, ringaraje pa pred 6 leti še ni bilo Drugače pa je z menoj vedno hodil mož. Fajn je, da gre nekdo s teboj, da se ti lahko v miru s sestro pogovoriš, ta drugi pa otročka "čuva".
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?