Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako ohraniti belino belega perila? 2.9.2007 20:59:59
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz dam na merico pralnega praška, ca. polovico vrečke pecilnega praška. Star "babičin" recept, pa pomaga. TO naredim vsake kvatre enkrat in to je to.
|
|
RE: Kako ohraniti belino belega perila? 2.9.2007 21:13:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ne dajem ničesar, razen praška, vendar pa belo perilo vedno kuham. In je res snežno belo.
|
|
|
|
RE: Kako ohraniti belino belega perila? 2.9.2007 21:16:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa kuhat sploh ne znam Pa tudi bele hlače, ki se perejo na 40 ne moreš dat kuhat al kako? Jaz dam vedno un Veniš, ki je za belo vmes med prašek, pa je prav taqko snežno belo perilo. A bomo kašn slogan za reklamo pogruntale?
|
|
|
|
RE: Kako ohraniti belino belega perila? 2.9.2007 21:17:47
|
|
|
|
KC
|
To,da se kuha perilo in pomaga,sem že slišala.Problem je v tem,da so to večinoma majice,hlače,jakne,ki se perejo samo na 30 ali 40 stopinj. Bom poizkusila pecilni p.Hvala.
|
|
|
|
RE: Kako ohraniti belino belega perila? 2.9.2007 21:21:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Problem je v tem,da so to večinoma majice,hlače,jakne,ki se perejo samo na 30 ali 40 stopinj. Bom poizkusila pecilni p.Hvala. Veniš za belo perilo, kot sem rekla. Uspeh ne bo izostal. Garant.
|
|
|
|
RE: Kako ohraniti belino belega perila? 2.9.2007 21:23:18
|
|
|
|
tanikaa
|
Se strinjam z Al bino. Jaz tudi pri vsakem pranju dam zraven eno merico tega praška pa mamo snežno belo perilo. S tem, da npr. s tekočim venišem nisem bila zadovljna.
|
|
RE: Kako ohraniti belino belega perila? 2.9.2007 21:24:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KC To,da se kuha perilo in pomaga,sem že slišala.Problem je v tem,da so to večinoma majice,hlače,jakne,ki se perejo samo na 30 ali 40 stopinj. Jaz vse to kuham.
|
|
|
|
RE: Kako ohraniti belino belega perila? 2.9.2007 21:37:09
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Jaz dam na merico pralnega praška, ca. polovico vrečke pecilnega praška. Star "babičin" recept, pa pomaga. TO naredim vsake kvatre enkrat in to je to. Tole tudi pri meni preverjeno deluje .
|
|
RE: Kako ohraniti belino belega perila? 2.9.2007 21:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vse to kuham. Če kuhaš, pomeni da daš na 90 stopinj ali več? To mora neki bolšga ven pridt Tudi tafine hlače pereš na 90?
|
|
|
|
RE: Kako ohraniti belino belega perila? 3.9.2007 9:06:02
|
|
|
|
honey
|
Jaz tudi več ali manj kar je belega perila, dam na 95 °C - se pravi na kuhanje. Ravno kakšnih finih belih hlač nimam, imam pa kar nekaj takih bolj "športnih", ki se naj bi tudi prale na 40 °C, pa mikice, sp. hlače (bele, pisanih ne), sp. majice, boksarice od malega in od moža, v glavnem vse, kar je belega, dam na kuhanje skupaj z merico praška Vanish (ne tekočega). Pa ni nikoli nobenega problema.
|
|
|
|
RE: Kako ohraniti belino belega perila? 3.9.2007 9:13:32
|
|
|
|
skuštrana
|
Probajte pecilni. Jaz sem ga dodala prelnim plenicam, ki so bile ze čisti sive in so ven prišle bleščeče bele...Nisem mogla verjet, ampak od takrat sipam zraven pecilni.
|
|
RE: Kako ohraniti belino belega perila? 3.9.2007 9:59:23
|
|
|
|
poliloni
|
Jaz pa uporabljam prašek Dash za moževe srajce in so pravtako snežno bele.
|
|
RE: Kako ohraniti belino belega perila? 3.9.2007 14:00:30
|
|
|
|
bamby
|
Jaz obkuhavam samo spodnje perilo , kuhinjske serviete, brisače, včasih tudi rjuhe... Bolj finega perila pa ne. To izključno operem posebej in ne mešam z drugimi barvami, niti s svetlimi. Z belino perila zaenkrat še nimam problema. Sem pa že enkrat omenila, da je belo perilo pred obkuhavanjem potrebno enkrat prej oprati na 40°, da je tako perilo splaknjeno predno se ga da obkuhavat. Če perilu za obkuhavanje namenimo le predpranje, ki nam ga program avtomatsko ponuja, nastane tu problem, ker od predpranja stroj to vodo le izčrpa, perilo pa ni splaknjeno in zato ponavadi perilo ni več belo, ker se kuha delno v umazani vodi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2007 12:34:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?