|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katera knjiga?
2.9.2007 16:08:37   
tinula
Rada bi kupila knjigo - priročnik, kako ravnati z dojenčkom na začetku. V knjižnici sem videla Otrok od rojstva do šole in Dojenček - navodila za uporabouser posted image . Dajte mi izkušene mamice povedati, katera knjga vam je kaj prav prišla - da ni preveč staromodna ipd.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
2.9.2007 16:53:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: katera knjiga?
2.9.2007 16:53:32   
topstar
Mi smo imeli navodila za uporabo dojenčka user posted image . Jaz sem bla ful zadovoljna. V bistvu sem jo kupila za očkota, ker je knjiga tudi napisana za očete, no obema je prišla zelo prav.

Če imava dve jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno po eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, imava vsak po dve. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu tinula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2007 18:49:29   
Naja30
Imamo knjigo Nega matere in otroka, pa še kdaj kaj pogledam, če me kaj zanima posebnega. Drugače pa je res, da je praksa najboljši učitelj (in seveda RR user posted image ).

(odgovor članu topstar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2007 19:47:34   
lunca2
Jaz ne potrebujem nobene knjige, vse zvem tu na RR. Če pa ne najdem teme pa odprem novo in vprašam. Tu izveš najbolj priročne nasvete iz prve roke mater.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.9.2007 22:05:09   
Ajvy
Imam knjigo Otrok od rojstva do šole, zelo zadovoljna, ampak največ pomoči pa sem dobila ravno na RR-ju

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tinula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.9.2007 9:42:44   
poliloni
Jaz sem jih imela iz knjižnice izposojene.

Sicer pa RRuser posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.9.2007 12:38:12   
livia
Jaz imam Nega matere in otroka. Je pa res, da največ in najhitreje vse zveš na RR.

(odgovor članu tinula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.9.2007 21:27:45   
Pobalami
IZVIRNO SPOROČILO: tinula

V knjižnici sem videla Otrok od rojstva do šole

Ta knjiga je zame špica.

(odgovor članu tinula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.9.2007 21:50:40   
Pinkyca
RR!!!user posted image  Najprej poiščeš v arhivu temo ki te zanima, če je ni pa odpreš temo in takoj dobiš praktične odgovore.

(odgovor članu tinula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.9.2007 13:22:09   
tinula
Hvala, punce..ja res, RR je zakon, ampak včasih je bolj praktično v knjigo pogledat, zlasti če internet ni ravno pri roki..
Verjetno bom kupila Otrok od rojstva do šole.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.9.2007 13:25:29   
ally1
Tudi jaz imam knjigo Nega matere in otroka, katero sedaj, ko največ visim na RR user posted image , ne berem več veliko, včasih vržem učko vanjo user posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu tinula)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?