|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   previjala miza
24.11.2004 15:30:35   
Anonimen
http://www.enakupi.com/zaotroke/police_slike/previjalne-mize/velike/10039_velika.jpg
katera ve kje bi se to dalo videt?:love:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   previjala miza
24.11.2004 17:07:15   
kimi
misliš kupit:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   previjala miza
24.11.2004 18:02:12   
Anonimen
za darilo si lahko zberema neko previjalno...te pa malo gledama ja..kaj ni fajn al kaj?:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   previjala miza
24.11.2004 18:08:49   
Jančika_
Joj, jaz ti priporočam kako z večjo površino! Mi imamo taveliko, pa jo bo moral ati še povečat, mulc je pa star šele tri mesece pa pol. To kar vse leti po luftu:)-. Pa se še obračat ne zna! Meni sploh ni jasno, kako se da previjat na taki mizici, razen seveda, če imaš čisto mirnega otroka, takih pa po moje ni. Če ne prej, postane premajhna, ko se obračajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   previjala miza
24.11.2004 18:19:27   
Anonimen
aham...pametno...samo to so kao tavelike previjalne mize...kaksne te male zgledajo:zmeden:
no kje pa kaksne vecje za dobit?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   previjala miza
24.11.2004 20:37:30   
Jančika_
Večje so pravzaprav dvakrat širše. Ponavadi je narejeno tako, da je na komodo pritrjena posebna deska, ki se jo da potem odstraniti in imaš navaden predalnik. Gor daš peno, ki jo kupiš v vsaki otroški trgovini (jaz sem jo v Toysu, ker je bila najcenejša).

Čakaj, bom poiskala kak link, da si to ogledaš, sicer pa se bova zmenili na privat, da slikam mojo in ti pošljem sliko. Jaz sem jo kupila v podjetju Sadeko v Rimskih Toplicah, imajo tudi v Ikei.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   previjala miza
24.11.2004 20:42:05   
Jančika_
Evo našla eno. Saj so vse na tak način. V Ikei lahko kupiš več različnih predalnikov, na katere potem paše deska. Predalnik tako stoji malo stran od stene.

http://www.ikea.at/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=8&productId=47956&langId=-21&parentCats=10106*13764

Poglej si še mere (pišejo nekje zraven).

LP, Jana:zajcek::zajcek::zajcek:

(Če hočeš sliko moje, pa kar povej)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   previjala miza
24.11.2004 20:44:19   
malika
Definitivno večjo. Jaz imam ekstra veliko, pa je še včasih premala.

Ta od Jančike bo OK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   previjala miza
24.11.2004 20:51:38   
mehurčica
Jaz ti tudi večjo priporočam. David je star 10 mesecev in ga že več kot en mesec previjam na najini postelji, ker je na previjalni prenevarno-se kar vstane in hodi gor.:zmeden: Tukaj pa je slikica, ko sedi na previjalni(iz Ikee, vse skup za 79€): http://www.ringaraja.net/mojaRinga/Album/prikazisliko.asp?id=426&slika=4467 Bomo verjetno taveliki del že stran vzeli in malo preuredili njegovo sobico.

:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   previjala miza
24.11.2004 21:33:29   
Anonimen
jančika ja daj da vidim...nama je vsec:bravo: sma sires zacela studirat da je malo malo to:(
mehurčica...ne pokaze mi previjalne...ampak napise da nisem lastnik albuma:ups:
so pa mi ful vsec...:love: pac rabima nekaj ko bo spodaj omarica...dokaj velika(mamo ze zdaj dosti cotk), pa da je zgoraj za previjat plac;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   previjala miza
24.11.2004 21:43:44   
Anonimen
mehurčica sej sem nasla zdaj...sem sla vse albume prebrskat!:bravo::love:
aham tako mi je zelo vsec...pa niti prevec drago:sloncek:
kaj blazinica je bila poleg ali si posebej kupla?kje?jaz bi tudi tako imela:love: :ups:
sem hecna ha ko ze tako paniko delam:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   previjala miza
24.11.2004 21:54:00   
mehurčica
Ta je bila pred enim letom znižana v Ikei. Zdaj pa ne vem, če je sploh še imajoni je na netu, niti takrat ni bila). Lahko jutri celo slikam, da vidiš, kako so narejeni predali-so zelo veliki. Pa tudi pobarvaš si jo lahko kak hočeš. Mi smo jo samo zbrusili in prelakirali, tako da je naravne barve.

Blazino sem kupila posebej v Toysu.:):love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   previjala miza
25.11.2004 10:04:36   
Anonimen
o res si fajn naletela na fajn mizico in zelo ugodno..ti sem kr fauš:grrr: :)- :)- :)-
vi mi kr posljite slikice...ze komaj cakam da vidim:love:
blazinico imas tudi veliko ne?super res, bova mogla it pogledat malo k sosedom zopet(bla sma namrec v soboto, pa se nama ni dalo it v ikeo):)-
hvala za pomoc:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.