|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kuha
2.9.2007 12:51:12   
mila1

Kako je bilo pri vam prve dni ko ste prišle domov iz porodnišnice s kosilom,...?user posted image Kdo vam je kuhal?Al kr same, al mogoče tašče oz.mamice?user posted image Je najboljše da si skuham takšno hrano ki ostane več dni in jo dam v zmrzovalnik.Npr.golaž,ričet,...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kuha
2.9.2007 12:55:37   
srki
Kuhala mi je mami, ker živim še pri starših. Če imaš koga, ki ti lahko pomaga, ga kar "povabi" k sebi. Pa seveda moža ne pozabi uporabituser posted image .

(odgovor članu mila1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2007 13:32:41   
AKP
Pri obeh otrocih sem po porodu kuhala sama. Tako hudo boga res nisem bila, da ne bi mogla skuhat. 

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2007 15:54:34   
Rozmarinka
Lahko si skuhas kaksno juhico/golazek/omako vnaprej in das zamrzniti v skrinjo v majhne posodice. Jaz nameravam porabiti za kuharijo predvsem ocija in mogoce tasco, no vsaj prvi teden, potem pa upam da bo slo... 
Ce pa ne bo slo, bo treba pa za stedilnikuser posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2007 15:55:44   
rainbow
Bolje je zagotovo, da imaš kaj v skrinji že pripravljenega.
Jaz pa moram rečt, da sem včasih s težavo našla čas za kuhanje in sem občasno (parkrat) tudi naročila hrano na dom.
Sicer pa skuhaš kaj simpl. Možek pa itak pomaga, posebej če bo z vama doma prve dneve.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.9.2007 19:14:12   
kaya2007
meni je mož vsak dan prinesel (mi še vedno) kosilo iz gostilne kamor hodi na malico...to je pri nama pač izvedljivo, ker ima firmo doma in mi samo mimogrede prinese. Drugače bi imela pa kaj zmrznjenega in bi samo na hitro v pečico vrgla, ker se mi res ne da kuhat, pa še nikoli ne vem, če mi bo tamala "pustila" kaj naredit ravno takrat ko jaz hočem...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2007 19:17:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Pri obeh otrocih sem po porodu kuhala sama. Tako hudo boga res nisem bila, da ne bi mogla skuhat. 

enako. Pa tudi likala in vse spucala

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2007 19:26:45   
Naja30
Uh, mene je pa možek max razvajal prvi mesec po porodu. Itak sma že prej nabavila ful hrane, ki nekaj časa stoji, pa nakuhala sem dosti omak, juh in podobnega za v zmrzovalnik, tak da je hrana bila najmanjši problem. Sma pa tud kaj naročila. Raje kot s hrano sma se ukvarjala z user posted image  in jo ves čas gledala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.9.2007 20:34:30   
moci
nama je kuhal dragi. in jaz nisem bila fizično sposobna kuhat. sem se komaj privlekla po stopnicah iz porodnišnice domovuser posted image .
verjetno je odvisno tudi od porodauser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.9.2007 20:39:53   
lukec
sem se komaj privlekla po stopnicah iz porodnišnice domov
IZVIRNO SPOROČILO: moci

Jaz tudi. Za dva dni mi je skuhala mami, tretji dan sem pa že prijela za kuhalnico, sicer z muko, ampak je bilo treba.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.9.2007 21:44:20   
saskija
Prvi teden mama, potem sama.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.9.2007 22:13:05   
Luckica
pri dveh otrocih sem sama kuhala in takoj sem šla genralko delat ko sem prišla iz porodnišnice.user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.9.2007 8:20:22   
urskas
po prvem porodu mi je kakšen teden tašča kuhala juhice...
drugič pa mi je skuhala juho le prvi dan, ko sem bila doma, potlej pa vse samauser posted image .
Če je treba se pač ne sprašuješ ali zmoreš ali ne.

(odgovor članu Luckica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?