|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim, nee (izcedek)
2.9.2007 11:41:48   
Sandrin
Še včeraj sem vsa vesela sporočila, da pričakujem user posted image , danes pa vas vsa v solzah sprašujem, kaj pomeni zelo blag rumeno-rjav sluzast izcedek. Sem v 6 tednu nosečnosti.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 2.9.2007 13:35:59 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim, neee
2.9.2007 12:02:51   
Zofy
Lahko je samo vnetje, tako da ne še panicirat. Jutri zjutraj pokliči h G in te bo sigurno naročila na pregled. Jaz sem tudi imela tak izcedek, pa je bilo vse ok. Dva tedna za tem sem imela celo krvavega (ko sem šla na wc) in je bilo na pregledu prav tako vse ok, nobenega sledu o kakršni koli krvavitvi. Mi pa je G priporočila, da se vzdržim spolnih odnosov vsaj 1 teden po takem izcedku. Maternični vrat je menda zelo prekrvavljen in zato lahko poči kakšna žilica kar privede do krvavitve. In kakor sem brala tle na RRju, je takih izcedkov dosti v začetku nosečnosti in večinoma so neškodljivi.
Kar pogumno, ne še obupat in sporoči jutri kako je bilo pri G!

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2007 12:07:24   
Šaki
jz sm tudi mela krvavitev pa v redu donosila.tko da kar čimprej pojdi na pregled!user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2007 12:40:20   
Anonimen
Jaz sem ga imela nekje v 4. tednu in sem rodila čez 9. mesecev zdravo pupo. idi k dežurnemu, pa ti naj da napotnico za bolnico, da te pregledajo. Boš vsaj pomirjena. Meni je sicer rekel takrat, da se še nič ne vidi, vendar ne oizgubi upanja. Potem pa počivaat!

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2007 13:26:48   
benika
Lahko da je samo blaga vgnezditvena krvavitev. Da boš pomirjena, se pojdi jutri pokazat. Pa sporoči, kako in kaj.

Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.9.2007 14:35:58   
lana38
Čimprej se pojdi pokazat k G. Jaz sem imela v začetku user posted image  izcedke v vseh barvnih odtenkih od rumenega do rjavega. Od začetka sem na bolniški, nekaj časa sem imela strogo mirovanje, zdaj pa že lahko grem vsak dan na krajši sprehod. Več ali manj pa še vedno počivam. Če ne boš šla danes do G, ti svetujem, da čim več počivaš, tudi ležiš.
Lp

lana38

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2007 15:01:19   
Anonimen
Če pa ne moreš zdržati do jutri, pa pjdi kar danes na urgenco. Ne rabiš napotnice, ker gre za nujen primer. Naj te pregledajo, da boš mirna.

Tako sem jaz naredila, ampak pri meni se je končalo nesrečno, vendar vsaj veš, pri čem si. Ampak če je samo tak izcedek, se ne sekiraj, jaz sem imela še krče, ker mi je že maternica izločala plodek.

Ne izgubi upanja!!!!!!!!!!!!

Držim pesti!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SREČNO!!!!!!!!!!

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2007 21:30:13   
Blejka26
res je.Ne izgubi upanja!Jutri pojdi takoj do ginekologinje-ginekologa,da te pregleda.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.9.2007 21:45:33   
šnucika
Ne pomeni vsak izcedek konca!
Vendar je vedno najboljše takoj poklicati G ali oditi na urgenco.
Jaz sem ga imela v 7. tednu...cel dan in ponoči,ko sem prišla zjutraj na UZ,pa je bilo vse O.K. in tudi izcedek je prenehal.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.9.2007 22:23:26   
Anonimen
Sandrin, kako si? Mislimo nate in držimo pesti.user posted image

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.9.2007 9:34:59   
mml
Jaz sem imela kar precej temno rjavega izcedka v 7. tednu, naslednji dan na UZ ni bilo videti nič posebnega. Trenutno sem v 20. tednu in je vse OK, tako da držim pesti, da je tudi pri tebi vse Ok

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.9.2007 9:39:46   
orhideja75
Tudi jaz sem imela izcedek. Vendar močno krvavega. Sem morala že pri 2 mesecih ostati doma in bolj počivati. Pa se je na koncu vse dobro izteklo.
Baje se to kar veliko nosečnicam dogaja. Ker gre za eno luščenje v maternici, ki plodu baje ni nič nevarno.
Vendar pa obvezno obišči svojo G.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.9.2007 11:44:31   
Kim80
Meni se je prvič rjav izcedek (kar precej) pojavil v 6. tednu. Sem šla takoj h G in se še takrat ni videlo ploda, samo vrečka. Je pa rekla moja G, da so taki izcedki kar pogosti. Plodek se je v vrečki pokazal šele v 8. tednu in takrat sem izvedela, da je vse ok. Izcedek se mi je pojavil še nekje v 10. ali 11. tednu, potem pa nič več. G mi je predpisala tablete Dabroston.
Sedaj sem v 28. tednu user posted image  in je vse ok. Upam, da bo pri tebi tudi. 

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.9.2007 14:58:07   
amalia
Jaz sem dobila rjav izcedek dva dni po nepričakovani menstruaciji, torej sem bila v 5. tednuuser posted image , pa sta mi dva G. rekla, da je to normano. Sedaj sem v 13. tednu, pa ga od takrat nisem nikoli več imela

Lp, A.

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Prosim, nee (izcedek)
3.9.2007 20:54:07   
Sandrin
Hvala za nasvete in upanje, ki ste mi ga vlile. Danes izcedka ni več oz. je svetlo rumen, tako da mislim, da je vse ok. Sem se pa vseeno naročila k ginekologu.

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.9.2007 8:14:48   
ursulina
upam da bo vse v redu, sporoči!

jaz sem tudi imela izcedek v 8. tednu in potem močnejšega - v 13. tednu kar 10 dni krvavitve in sem dobila buscopan in dabroston, pa počivanje. G je rekla, da se posteljica in maternica podrgneta in pride do hematoma, ki je bil viden na UZ, ko se to ščisti, pa je spet vse normalno. preprečit je treba krče, da ne pride do SS, če je s plodom vse v redu, v nasprotnem primeru ga telo naravno samo izloči... 

no sedaj sva z user posted image  v 22. tednu in je vse okej. tako da res ni nujno, da se vsak izcedek slabo konča, previdnost pa ni odveč oz. vedno kar takoj do G!

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.9.2007 13:25:52   
mojcac
Tudi jaz sem imela tak izcedek v 6 t., poleg tega sem imela še krče, šla na UZ, G mi je predpisal strogo mirovanje (nevarnost splava). Bla tudi v bolnici na opazovanju, dobila tablete Dabroston in Boskopan. Ker sem to resno vzela, sem danes tik pred porodom. Svetujem ti, da greš na pregled, čimveč pozitivnega mišljenja, in ne obremenjuj se. Veliko počitka in zadeva se lahko umiri. Srečno.

Otroci so naše največje bogastvo. Imejmo jih radi, tudi ko imajo slabe trenutke.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.9.2007 22:28:36   
5erca04
jaz sem v istem problemu bola kot ti, dobila boš tablete, mirovat boš mogla strogo in potemo bi skoraj 100% izcedek izginil, meni je ravno v nedeljo in upam da bo do aprila vse ok, tako kot bo z teboj. Ne sekiraj se preveč in bodi pozitivna!user posted image

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?