|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hranjenje
24.11.2004 13:37:59   
SILVA
Moj otrok noče nič jest:(.Za vsako žlico ga moram prav prosit oz.zafrknit da jo poje.Mleka itak ne mara,dojiva se samo še zvečer,pa še to ne vedno:((.
Seveda je posledica tega,da slabo pridobiva na teži:(.
Skuham mu to in ono,vse sorte in zelo okusno on pa nič,glavo obrne stran.
Kaj mi svetujete?
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hranjenje
24.11.2004 13:52:42   
Anonimen
Kaj pa če se nehaš trudit in mu kuhat posebej? In mu silit hrano v usta? Mogoče bo potem z zanimanjem hotel poskusiti kar jeste drugi. Pri nas je bilo tako. Če sem kuhala posebej zanjo je šlo vse takoj nazaj iz ust. Kar pa smo jedli mi (še zdaj je tako), tisto je pa zakon! Tako, da nič več ne kuham posebej zanjo ker potem itak nič ne je.

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hranjenje
24.11.2004 19:37:13   
mirka
Ja tudi jaz sem najprej kuhala npr. sam korenček ali pa malo en krompir in cvetača,..posebej za njo in to ji ni bilo všeč. Ko pa sem ji dala našo juho ki smo jo jedli mi ostali je jedla ko nora. Še vedno je juhica njen favorit. Ker je bolj slana in bolj okusna.

Tudi sma vidim da ko je lačna sama odpira usta ko pa ni pa ni šans da bi kaj pojedla. Moraš počakat da začne tečkat in takrat bo sigurno kaj jedel.
Veliko uspeha!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hranjenje
24.11.2004 19:57:50   
malika
Ja nič neznanega:)- .Pri nas smo rešili zadeva tako, da sem nehala kuhat posebej za njega, ker tistega sigurno ni hotel jest. In tako je isto kot midva.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hranjenje
24.11.2004 21:13:15   
Urša
Ti, ti, Matija! Tko mamico sekiras!
Kaj pa kaksne skutke, jogurte, piskotke, kruhek, palacinke? Nika ma najrajs korencek, cvetaco, bucko, meso in ajdovo kaso skupaj zmesano, od sadja pa banano z jabolkom in piskotom. Mmmmmmmmmm!
A Hipp kasice ti se je?

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hranjenje
24.11.2004 21:52:22   
Ro-La
Jaz sem se tudi vedno sekirala, ko je samo žličko ali dve hrane pojedel, pa še pediatri so naju gnjavili s tehtanjem. Skuham mu enako kot nam, je na tri do štiri ure, če ne želi jesti ga pustim do naslednjega obroka (takrat sigurno že kaj poje), ne dajem pa mu prigrizkov vmes, pijačo dobi pred ajčanjem in pri hranjenju, drugače pa se brzdam, da se med obroki ne naceja s tekočino. Aja, še to. Pediatrove besede (6 mesecev naju je gnjavil glede teže, pa tehtanje na 14 dni...)so, da še nobeden otrok ni od lakote umrl zraven hrane. Pa to mi on reče zdaj pri 9 mesecih.
Ne se sekirat, če ne želi jesti, pač preskoči obrok, pa mu naslednjega ponudi, pri nas kr uspeva.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Hranjenje
25.11.2004 20:06:51   
Blanka77
Naša tud noče nič jest. Menda enkrat že bo.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?