|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in perilo
1.9.2007 14:22:26   
Inigo
hellow nosečke!

vprašala bi vas kakšno spodje perilo priporočate v nosečnosti oziroma kakšnega odsvetujete. kakšno mnenje pa imate glede tangic?

sama jih že zdaj ne nosim saj se v njih ne počutim dobro. kakšne imate ve izkušnje in priporočila.

lepo se imejte in uživajte v user posted image

pa pauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in perilo
1.9.2007 14:38:19   
Dejča
Tangice sem nosila do konca nosečnosti, še rodit sem šla v njih (obakrat). Tiste hlače ala Bridget Jones user posted image  mi nekako ne pašejo na mojo rit user posted image . Zdaj po porodu sem kar nesrečna, ko moram nositi navadne gatike (ne tangic) user posted image , ampak teh 6 tednov bomo pa že zdržali. Drugače pa prisegam na bombažne user posted image .

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2007 16:32:12   
Naja30
Meni tudi niso pasale tangice med user posted image  Še posebej zato, ker sem itak imela skoz ene izcedke in vložke zarad tega.
Priporočam ti lahko samo navadne hlačke, saj verjetno boš še kje iz omare privlekla kakšne izpred tangic? user posted image  No, jaz sem si jih morala še dokupit, ker so tangice prevladovale. Pa čim nižje naj bodo, mene so visoke motile, ko je trebušček zrasel.user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2007 16:35:40   
Strawberrie Cherrie
Šla sem v H&M in si 'dokupila' nekaj bombažnega spodnjega perila v smislu bokasrc, brazilk, hotk, običnih gatk. Imajo take nore potise (vsaj takrat so jih imeli) z žabci in miss piggy, pač čist za moje stanje v nosečnosti user posted image user posted image user posted image
Pod kakšne res elegantne hlače dam pa itak vedno tangice kožne barve. Tut v nosečnosti.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2007 19:33:37   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Dejča

Tangice sem nosila do konca nosečnosti, še rodit sem šla v njih (obakrat).

Enako; edino drugič sem šla rodit v trapastih mrežastih gatah (ne premorem namreč nobenih navadnih gat, mi je pa odtekla voda in nisem mogla vložka zataknit za tangice).

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2007 20:14:27   
Anonimen
V začetku sem non stop nosila tangice; potem, ko pa me je napadel izcedek pa obvezno bombažne in čisto navadne spodnje hlačke. Zdaj pa nosim tiste med tangicami in med navadnimi. Ne vem več kako se jim reče.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2007 20:53:01   
lunca2
Tudi jaz sem nosila v začetku user posted image tangice potem pa sem si v trgovini popek kupila spodnje hlačke za user posted image vendar one z nizkim pasom, so  full fajne in bombažne. Dobiš jih pa v večih barvah (svetle roza, temne roza, sive, bele, črne pa mogoče še kakšne).

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2007 21:20:45   
scubadiver
Tud jaz nosim nekaj svojih starih z nižjim pasom, v popku sem si pa kupila za nosečnice, tudi ta nizke.. So fenomenalne. Aja, dvojne imam tud lavie iz baby centra, pa so popkove mnogo boljše. Boljši kroj, vsaj meni se zdijo super user posted image Pa še po nosečnosti jih bom lahko nosila.. 

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.9.2007 21:24:11   
Udb
Meni se je zdelo nepotrebno kupovati posebne "nosečniške" gate, ki jih potem ne bi mogla več nosit. Nosila sem običajne gate vseh vrst. Nikoli me niso tiščale v trebuh.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?