|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Selitev v večjo posteljo
24.11.2004 12:29:37   
NATAŠA11
Prosim, če mi lahko svetujete glede naše težavice oz. bolj moje. Sinka, ki je star 2 leti, smo prejšnjo noč preselili v posteljo dim.90×200cm. Prej je spal v posteljici z ograjico dim.70×140cm in v svoji sobici že od enega leta. Nikoli nismo imeli težav glede spanja oz. uspavanja, saj sem ga položila v posteljo in se je sam uspaval. Včasih je to trajalo 15 min., včasih 45 min. Vendar je skoraj vedno zaspal sam. Ponoči se je sicer včasih zbujal, tako da sem morala k njemu in ga malo tolažiti ali pa sem ga vzela k nama v posteljo. :bravo:
Sedaj pa naše nove težave: kako ga naj zvečer, ko ga damo v posteljo v njej tudi obdržimo? Ne bi ga rada razvadila tako, da bomo morali sedaj z njim ležati in čakati, da zaspi.
Ali je pač to edina rešitev? Kako ste se ve lotile tega?:zmeden:

Hvala za odgovore in lep pozdrav s sončne Dolenjske!:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Selitev v večjo posteljo
24.11.2004 12:39:33   
Donja
Meni osebno je najlepše zvečer, ko se stisnem k svojemu mišku in si kaj lepega poveva, pocartava in potem on zaspi. Ponavadi ga še nekaj časa opazujem. Kako hitro bo minil ta čas in bo velik in se ne bo hotel več ne pocartat in ne nič.

(odgovor članu NATAŠA11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Selitev v večjo posteljo
24.11.2004 12:56:42   
žabica
Naša :duda: spi že od drugega leta v svoji sobi na mladinski postelji. Vsak večer preden gre v posteljo, smo dogovorjeni, da si izbere eno igračo, ki jo bo ponoči čuvala. Potem pa ji jaz ali pa moć prebereva pravljico. Razložila sva ji, da je to njena soba in njena postelja, na kateri lako spi samo ona, ter da mamica ne dovoli, da ponoči sama vstane in da naj me kar pokliče. Pri nas se je to obneslo.

lp

:metulj::metulj:

(odgovor članu NATAŠA11)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Selitev v večjo posteljo
24.11.2004 14:53:09   
Anonimen
Če bi bila jaz namesto vas, bi ga dala nazaj v majhno posteljico. Moj je star dve leti in pol in se v njej tako zelo dobro počuti, da ga niti slučajno še ne bom dala spat v večjo posteljo, ki stoji pripravljena v njegovi sobici, poleg manjše posteljice. Danes sem mu še celo kupila večji kovterček, ki pa je še vedno namenjen za v manjšo posteljico. Torej bo še kaj nekaj časa v njej. Zakaj pa bi ga dajala v večjo posteljo, če se v tej dobro počuti?

(odgovor članu NATAŠA11)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Selitev v večjo posteljo
25.11.2004 7:31:43   
NATAŠA11
Preselili smo ga samo zaradi tega, ker januarja dobimo dojenčka in se nam ni zdelo smiselno kupovati še eno otroško posteljo in smo raje kupili mladinsko posteljo. Ne me narobe razumet; tudi jaz se rada stisnem k mojemu sončku in se cartava, vendar se bojim kako bo čez 1,5 meseca, ko bo tu še dojenček in me bo ravno takrat potreboval tudi on .9nebesa
Je pa res, da bo očitno potrebno bolj vključiti očka. Saj ne da noče sodelovati, samo sinko je zadnje čase "napopan" name in vpije samo mami-mami.:hudicek:
Ah, saj se bomo že navadili in bo še prehitro minil čas, ko si bom včasih želela tovrstnih "težavic" in ne kakšnih bolj resnih.:sloncek:

Lep dan, Nataša!

(odgovor članu NATAŠA11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime vam je všeč??
rosajelka

a)Nika (26%)

b)Taja (28%)

c)Zala (29%)

Č)Zara (18%)

Število vseh glasov: 365

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!