Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Selitev v večjo posteljo 24.11.2004 12:39:33
|
|
|
|
Donja
|
Meni osebno je najlepše zvečer, ko se stisnem k svojemu mišku in si kaj lepega poveva, pocartava in potem on zaspi. Ponavadi ga še nekaj časa opazujem. Kako hitro bo minil ta čas in bo velik in se ne bo hotel več ne pocartat in ne nič.
|
|
|
|
Selitev v večjo posteljo 24.11.2004 12:56:42
|
|
|
|
žabica
|
Naša :duda: spi že od drugega leta v svoji sobi na mladinski postelji. Vsak večer preden gre v posteljo, smo dogovorjeni, da si izbere eno igračo, ki jo bo ponoči čuvala. Potem pa ji jaz ali pa moć prebereva pravljico. Razložila sva ji, da je to njena soba in njena postelja, na kateri lako spi samo ona, ter da mamica ne dovoli, da ponoči sama vstane in da naj me kar pokliče. Pri nas se je to obneslo. lp :metulj::metulj:
|
|
|
|
Selitev v večjo posteljo 24.11.2004 14:53:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bi bila jaz namesto vas, bi ga dala nazaj v majhno posteljico. Moj je star dve leti in pol in se v njej tako zelo dobro počuti, da ga niti slučajno še ne bom dala spat v večjo posteljo, ki stoji pripravljena v njegovi sobici, poleg manjše posteljice. Danes sem mu še celo kupila večji kovterček, ki pa je še vedno namenjen za v manjšo posteljico. Torej bo še kaj nekaj časa v njej. Zakaj pa bi ga dajala v večjo posteljo, če se v tej dobro počuti?
|
|
|
| Stran: [1] |
Katero ime vam je všeč??rosajelkaa)Nika (
26%)
b)Taja (
28%)
c)Zala (
29%)
Č)Zara (
18%)
Število vseh glasov: 365Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!