|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaša privekal na svet
24.11.2004 10:20:15   
Borovnica
Pozdravljene,

malo pozno, ampak sporočam, da se je 14.11.2004 (dan pred rokom) ob 4.30 zjutraj rodil Jaša. Sva šele prišla domov, ker je bil malo rumen in je šel pod lučko..

Sedaj smo doma, malce imamo problemov s hranjenjen, ampak se počasi navajamo drug na drugega...

Pri nas se je začelo že v soboto 13.11.2004, ko sem imela ob 10 pregled. G. je ugotovil, da se je nekaj začelo pripravljati in se je odločil, da bom dobila kar umetne popadke. Tako so mi ob 11.45 dali kapalno (medtem sem se še stuširala in pripravila - v SG ne djo klistira, ampak svečko) potem pa se je začelo čakanje. Po eni uri sem dobila blage popadke na 2 do 5 min. Ob 15.30 me je babica pogledala in ugotovila, da nisem še nič odprta...Z zdravnikom se je zmenila, da bomo počakali, da se steče kapalno, potem pa se bomo naprej odločilo. Ok. 20.00 so popadki bostali kar boleči in ob 21.00 sem se hvala bogu začela odpirati...

Babica mi je rekla naj pokličem moža, ker zdaj pa gre zares...Medtem so poklicali še anesteziologinjo zaradi epiduralne (hvala bogu, ker sem bila že kar utrujena). Potem sem se do cca.. 01.00 odpirala po šolsko 1-2 cm na uro. Ta čs je bil sanjski. Epiduralna je takoj prijela, popdakov skoraj nisem nič čutila.. potem pa se je spet začelo. Ob 1.30 sem bila odprta 9 cm, ko so se popadi nehali.. Takrt so mi epiduralno zaprli in se popdki so se začeli na 2 min..

Zopet je nastal problem, ker se Jaša ni dovolj sputil (oz. med popdkom je prišel dol, vmesni čas pa je zopet skočil nekam gor.) V glavnem ob 4.30 smo ga končno uspeli po nevem kolikem potiskanju spraviti ven..

Potem smo počakali še posteljico (ki ni nič bolela) in pa še šivanje.. Bila sem prerezana, saj sem zelo ozka, Jaša pa je bil za mojo postavi velik dojenček - 51 cm, 3330 g. Še zdravnik je rekel, da si ni mislil, da bo tako velik otrok.. V glavnem, to je za nami, Jaša zaenkrat spi vso noč (bomo videli, kaj bo čas prinesel).
MOram pa izredno pohvaliti vso osebje v slovengraški bolnici. So vsi pravili, da je super, ampak je še bolj super..

LP, Borovnica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jaša privekal na svet
24.11.2004 10:24:56   
spacey
:bravo:Čestitke vsem trem!:bravo: Pa lepo se mejte in poročaj novitete. ;)

(odgovor članu Borovnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jaša privekal na svet
24.11.2004 10:44:59   
barby*
:sloncek:Čestitke:sloncek:
pa velikooooooooooo cartanja!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jaša privekal na svet
24.11.2004 10:55:47   
Anonimen
:bravo:9nebesa:duda::modri::angel:Mladi družinici čim več srečnih skupnih trenutkov!!!!!:sloncek::kuza::racka:9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jaša privekal na svet
24.11.2004 12:14:53   
Lidy
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

ČESTITKE VSEM 3 !!!!!!

Lidy

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jaša privekal na svet
24.11.2004 12:38:28   
Dolina
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Čestitke in lepo papcajte, se cartajte in uživajte! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jaša privekal na svet
24.11.2004 15:09:34   
Soncnica
Čestitke za malega Jašo :bravo::bravo::bravo: in ena :rozica: zate !

Sončnica

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jaša privekal na svet
24.11.2004 20:56:14   
beba76
:bravo::bravo::bravo::bravo:

ČESTITKE!!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jaša privekal na svet
24.11.2004 21:39:51   
frecy

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:ČESTITAM VSEM:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jaša privekal na svet
25.11.2004 12:32:35   
deily
:)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo:Čestitke družinici in dosti cartanja:bravo::)-:bravo::)-:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?