|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako hitreje postati mama
31.8.2007 14:55:25   
pepa6
Jaz pa bi rada odprla novo temo, ki bi bila posvečena vsem, ki ne zanosijo takoj. Tako, da bi prosila vse, ki imajo kakršne koli nasvete, "kako hitreje postati noseč" naj povedo svoja mnenja, izkušnje, v glavnem karkoli, kar bo v pomoč vsem bodočim mamicam.

HVALA VAM!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako hitreje postati mama
31.8.2007 16:45:10   
*sanela*
Z možem sva kar nekaj časa delala na otroku, iz meseca v mesec sem bila vse bolj obupana.
En dan sva se usela in mi je rekel zdaj je pa zadosti, nehajva delati na otroku, samo ljubiva se. In res. Ko sem se nehala obremenjevati kdaj mam plodni dan, kolikokrat sva seksala se je zgodilo, da sva naredila fantka.
Bodita spontana in uživajta drug v drugem.

Želim vama veliko uspeha!

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2007 18:50:59   
Anonimen
Se strinjam s Sanelo, da psiha marsikaj naredi. Češrav se vse tega zavedamo, se vseeno težko odklopimo.

SREČNO VSEM!user posted image

(odgovor članu *sanela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2007 10:39:59   
pepa6
To pa Vam vrjamem. Sama sem ista, pa si merim bt, pa delam teste ovulacije in sem ful obremenjena s tem da "delava" otroka. Sploh nisi več sproščen, kar ni vredu.

No, jaz sem se odločila, da se ne bom toliko obremenjevala s tem "delanjem" otroka, in kdaj bo, bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2007 16:02:48   
lara larissa
pozdravljene,

tudi jaz bi rada postala mama pa še ne gre, delava z dragim nekje tri mesece pravzaprav lahko bi rekla  4 mesece na tem pa še ni. Saj vem da ne gre vedno vse skoz tako hitro in to , ampak imam tri kolegice ki so zanosile po dveh treh poskusih jaz pa še kr ne. Enim traja mesece da zanosijo in kaže da sem med tistimi  tudi jaz, ampak zdaj sem nekak nehala razmišljat o tem da ga delama.  Pač ljubima se in to je to , mogoče pa bom noseča  ko bom najmanj pričakovala, pa saj so šele  4 mesci poskusov za nama - s tem  se namreč tolažimuser posted image

< Sporočilo je popravil lara larissa -- 3.9.2007 16:04:21 >

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2007 10:12:28   
pikica36
ja res je najboljš "odklopit" jaz sem ta mesec nekako poskusila, pa mi na momente uspeva , da ne razmišljam o tem , pol pa spet po staremuser posted image računam , iščem koledarčekuser posted image

punce enkrat bo ratalo, enim prej enim kasnej .. ampak glavno da bo

.............user posted image čeprav bi blo fajn čimprej, ker me že malo EMŠO user posted image

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2007 10:35:20   
lara larissa
pikica , dokler ni EMŠO v rimskih številkah še nismo tak stare se ne bomo sikirale :)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.