Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako hitreje postati mama 31.8.2007 16:45:10
|
|
|
|
*sanela*
|
Z možem sva kar nekaj časa delala na otroku, iz meseca v mesec sem bila vse bolj obupana. En dan sva se usela in mi je rekel zdaj je pa zadosti, nehajva delati na otroku, samo ljubiva se. In res. Ko sem se nehala obremenjevati kdaj mam plodni dan, kolikokrat sva seksala se je zgodilo, da sva naredila fantka. Bodita spontana in uživajta drug v drugem. Želim vama veliko uspeha!
|
|
|
|
RE: kako hitreje postati mama 31.8.2007 18:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam s Sanelo, da psiha marsikaj naredi. Češrav se vse tega zavedamo, se vseeno težko odklopimo. SREČNO VSEM!
|
|
|
|
RE: kako hitreje postati mama 1.9.2007 10:39:59
|
|
|
|
pepa6
|
To pa Vam vrjamem. Sama sem ista, pa si merim bt, pa delam teste ovulacije in sem ful obremenjena s tem da "delava" otroka. Sploh nisi več sproščen, kar ni vredu. No, jaz sem se odločila, da se ne bom toliko obremenjevala s tem "delanjem" otroka, in kdaj bo, bo.
|
|
|
|
RE: kako hitreje postati mama 3.9.2007 16:02:48
|
|
|
|
lara larissa
|
pozdravljene, tudi jaz bi rada postala mama pa še ne gre, delava z dragim nekje tri mesece pravzaprav lahko bi rekla 4 mesece na tem pa še ni. Saj vem da ne gre vedno vse skoz tako hitro in to , ampak imam tri kolegice ki so zanosile po dveh treh poskusih jaz pa še kr ne. Enim traja mesece da zanosijo in kaže da sem med tistimi tudi jaz, ampak zdaj sem nekak nehala razmišljat o tem da ga delama. Pač ljubima se in to je to , mogoče pa bom noseča ko bom najmanj pričakovala, pa saj so šele 4 mesci poskusov za nama - s tem se namreč tolažim
< Sporočilo je popravil lara larissa -- 3.9.2007 16:04:21 >
|
|
|
|
RE: kako hitreje postati mama 4.9.2007 10:12:28
|
|
|
|
pikica36
|
ja res je najboljš "odklopit" jaz sem ta mesec nekako poskusila, pa mi na momente uspeva , da ne razmišljam o tem , pol pa spet po starem računam , iščem koledarček punce enkrat bo ratalo, enim prej enim kasnej .. ampak glavno da bo ............. čeprav bi blo fajn čimprej, ker me že malo EMŠO
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.