Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bila na urgenci - poročilo od Anje 24.11.2004 8:38:02
|
|
|
|
ANJA5
|
Pozdravljene, Včerja sem potem šla na urgenco in me je G pregledala in rekla, ja gospodična vi pa imate poplavo. Sem si mislila dej že povej če je vse ok..:zmeden:. Stvar je v tem da ni plodovnica - hvala bogu, ampak nekakšno vnetje v obliki bele vode, ki pa ne boli, niti peče je pa lahko nevarno če se ne zdravi pravočasno. Mi je tako odleglo....Potem mi je spirala to ven in mi dala dvoje vrste teh svečk (Canesten in Vagisan) in je rekla da bi v enem tednu moralo nehati tečt. Vidla sem mojga sončka :bravo::bravo: in ne morem verjet, da je že tako velik (in v mojem trebuščku). Sva ga opazovale in on veselo brca in boksa(njene besede), pa mal je zehal in se praskal za ušesom. Joj res sem vesela, da je vse ok. G je bila prijazna - sestra pa bolj tako, tako... Zdej pa glavno! Res bi se rada zahvalila vsem, ki ste mi svetovale in držale pesti, da bo vse ok. Hvala, hvala, hvala; Vsem pošiljam koš :rozica::rozica::rozica: Bom prišla na kakšno srečanje, da vas vse vidim in da polupčkam vaše luškane sončke. Lepo se imejte :nosecka: Anja
|
|
|
|
Bila na urgenci - poročilo od Anje 24.11.2004 9:22:40
|
|
|
|
Dolina
|
Super Anja, :bravo::bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa Samo, da sta v redu! :love::love::love: Lepo se boksajta naprej.... Lp, Dolina 26t
|
|
|
|
Bila na urgenci - poročilo od Anje 24.11.2004 9:24:36
|
|
|
|
lidia
|
Jaz sem spremljala tvojo zgodbo in me tudi zelo veseli, da je vse ok. Tudi jaz imam trenutno canasten, pa se dalacin kremo, ker imam vnetje, in sem tudi prej imela pravo belkasto poplavo, zdaj se stanje ze ureja. :nosecka:Lidija&:modri:
|
|
|
|
Bila na urgenci - poročilo od Anje 24.11.2004 9:28:20
|
|
|
|
dory
|
Bravo Anja...vidis,kako prav si naredila,da si sla...prepricala si se,da je vse ok,pa se malega pikca si vidla kaksen sportnik je :) Pobozaj busija :)
|
|
|
|
Bila na urgenci - poročilo od Anje 24.11.2004 9:33:15
|
|
|
|
barby*
|
:bravo::bravo::bravo:Bravo Anja in :duda: Super da sta dobro opravila/i!!!! So pa re spravi srčki na UZ, ko vidiš koliko "dela" imajo ane? pozdravček barby:metulj: in:love:22t3d
|
|
|
|
Bila na urgenci - poročilo od Anje 24.11.2004 10:19:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo, Anja, ponosna si lahko nase, da si šla pravočasno na pregled! Sedaj bo vse super, uživaj v nosečnosti!
|
|
|
| Stran: [1] |
Katero ime za deklico?xsandraxKatero izmed naštetih vam je najbolj všeč? Hvala :)Hana (
53%)
Lina (
26%)
Taja (
21%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!