Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
izpadanje las po porodu 23.11.2004 23:12:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem že sama hotela to temo načet. 4 mesece po porodu mi tako izpadajo lasje, da bi lahko naredla pravo lasuljo, če bi jih skupaj pometala. :)- Upala sem, da bo to kmalu minilo - pa očitno še ne bo.
|
|
|
|
izpadanje las po porodu 23.11.2004 23:50:06
|
|
|
|
Pinja
|
Jst sicer še nisem rodila, je pa imela ta problem moja kolegica. Je šla k zdravniku in ta je ugotovil nepravilno delovanje ščitnice, zato izpadanje las! Je mogla predčasno nehat dojit, da je lahko zdravila jedla, ker bi bla drugač že plešasta :)-! Brez panike punce, pejte do osebnega zdravnika, vam vzame kri in vidi če je z ščitnico vse ok. Drugače je pa normalno izpadanje las "dovoljeno" 9 mesecev! lp :sloncek:
|
|
|
|
izpadanje las po porodu 24.11.2004 7:04:07
|
|
|
|
dory
|
Ugotavljam,da se mi zdaj 7 mesecev po porodu izpadanje las pocasi umirja...brez samponov ali tablet...ko bi se se menstruacija uredila in ne bi bila na 14 dni:zmeden:
|
|
|
|
izpadanje las po porodu 24.11.2004 8:04:15
|
|
|
|
debeluška
|
Pozdravljena! Jaz sem rodila osem mesecev nazaj.Meni so tudi lasje zelo odpadali zdaj pa se je umirilo.Zato si lahko brez skrbi samo od sebe se bo uredilo.Meni je frizerka rekla da sem lahko brez skrbi,da se bo umirilo in tako je bilo. lp :rozica::sloncek::rozica::sloncek:
|
|
|
|
izpadanje las po porodu 24.11.2004 8:33:29
|
|
|
|
Taša
|
Se tudi sama vpisujem v kljub že skoraj plešastih.... Skoraj 5 mesecev po drugem porodu pa mi lasi tako izpadajo.....:((:(( Upam da se bo zadeva kmalu umirila... Po prvem porodu mi lasi niso čisto nič izpadali...
|
|
|
|
izpadanje las po porodu 24.11.2004 8:55:14
|
|
|
|
Bela
|
punce to je čisto normalno delovanje hormonov po porodu. Meni se je isto zgodilo, pa me je v banji kmalu kap, ko sem si počesala iz glave cel šop las. En dober mesec so mi močno izpadale, pol pa je kar samo os sebe izginilo. Tako, da brez strahu, enim traja dlje, drugim manj a vsekakor se neha in začnejo poganjat novi laski. Lp:kava::sloncek::rozica:
|
|
|
|
izpadanje las po porodu 24.11.2004 9:49:54
|
|
|
|
lo
|
Mirka ! ¨Jaz bi ti pa samo rada povedala, da imaš tako srčkano hčerkico, za v revijo res tamala je prav nekaj posebnega mene je čist šokirala z slikicami, ki jih imate na forumu. Res je cukerček. papa Lo
|
|
|
|
izpadanje las po porodu 24.11.2004 11:26:59
|
|
|
|
hanna
|
tudi pri meni so začeli lasje drastično izpadati :((, ko je imela hčerka :duda:2 meseca, zdaj pri 6 se zadeva počasi umirja:zmeden2:. Nekaj las mi je sicer še ostalo :bravo:, jih je pa občutno manj kot pred porodom. Bo že bolje :ups:, saj bodo zrasli novi, kajne? :sloncek::sloncek::sloncek:Hanna
|
|
|
|
izpadanje las po porodu 24.11.2004 11:50:30
|
|
|
|
mirka
|
Ja prav lepa hvala za komplimente.:angel: Moram priznati da sem zelo ponosna na svojko hčekico:rozica::rozica:. Zato sem tudi poslala eno slikco v revijo mama pač z željo da bi sodelovale pri kašnem slikanju za katalog ali reklamo za igrače ali oblačila. Pa v Baby center tudi ampak ni nobenega odgovora. no ja imamo pa zato doma modne revije in fotoreporterja::)):):) Iammo tudi srečo, ker ima moja sestra tri punčke(tudi dvojčici) tako da imamo oblekic in oblačil malo morje in se lahko gremo modne revije drugače nevem kako bi si lahko privoščila toliko kupovati, saj veste da je vse tako dargo. No če mami ostane brez las jih bo ba hčerkica imela tolk več:):sloncek::metulj::bravo:
|
|
|
|
izpadanje las po porodu 24.11.2004 20:04:30
|
|
|
|
Pupica
|
uf, meni so pa šele danes začele izpadati, no pa sej je bil že skrajni čas, ker sem imela tako goste:zmeden:
|
|
|
|
izpadanje las po porodu 24.11.2004 21:52:46
|
|
|
|
Anaelisa
|
Meni so začeli izpadati pri cirka dveh mesecih po porodu, zdaj pri šestih se stanje umirja, imam pa tudi že kaka dva centimetra dolge "ta mlade" lase in moram reči, da izgleda grozno! Ker imam sicer dolge, sem precej nesrečna, ker ne vem koliko časa bo trajalo, da bodo ti cefizeljčki ujeli ostale... Sem že zelo resno razmišljala, da bi se postrigla kar na kratko. Ampak se verjetno ne bom. Lahko pa še povem, da se mi je med nosečnostjo zdelo, da mi ni izpadel niti en las, zato morajo sedaj verjetno nadoknaditi!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?