Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Menstruacija -clear blue 31.8.2007 11:19:39
|
|
|
|
kodrana
|
test lahko delaš kljub menstruaciji. pokaže realno. pa je prava menstruacija. se je že zgodilo, da ej imal ženska šibko krvavitev in je bila vseeno noseča. drugače pa si alhko tudi zbolela. mogoče kaka viroza? no, držim pesti, da bo vse ok. če želiš , potem navijamo.
|
|
RE: Menstruacija -clear blue 31.8.2007 11:30:15
|
|
|
|
Nasy
|
kaj še čakaš..po clear blue in boš vedela.. ob vseh takih vprašanjih se vprašam nekaj..kaj niste nikoli v OŠ ali srednji šoli imeli biologije oz. posvetov z zdravnico? Ne me napadat ampak..jaz sem šla po test, če nisem bila prepričana, zdaj pa res ni problem, ko ga dobiš že skoraj na vsakem vogalu
|
|
RE: Menstruacija -clear blue 31.8.2007 12:36:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Vstavi tampon in se polulaj v kozarček. Če je voda pomešana s krvjo, imaš težave z mehurjem ali kaj podobnega. Če ni, s tem urinom opravi test. Aja, res pa je, da če vidiš kri v urinu, takoj k zdravniku, ker ponavadi pri vnetju sečnice in podobno kri v urinu ni vidna s prostim očesom. Srečno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?