|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slepič...
23.11.2004 21:46:16   
SANDY
Ja Blažka sem dans pelala v bolnico, ker ga je zvil slepič. Je mel operacijo, zej je pa zgleda u komi :)k se nč ne javi!
Tako da bova s tamalo sedaj same par dni. Dobr da mam super taščo da pomaga pri tamali ;)
Upam da se bo kmalu pocajtal!!

:rozica::rozica: za Blaža

Neposredna povezava do sporočila: 1
   slepič...
23.11.2004 21:49:31   
Anaelisa
Tvojemu dragemu želim čimprejšnje okrevanje :rozica:, nekaj časa ga boš morala malo crkljat, pa vicev mu ne boš smela pravit, ker ga bo bolelo!

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   slepič...
23.11.2004 21:50:30   
Urša
O, bogi! :( Mojga je tud enkrat neki zvil, pa sm takoj v bolnico letela iz sluzbe in ga dobila v eni sobi cist bledega prkloplenga na infuzijo.... :(( Sm tak cmok v grlu dobila in spustila solzico, pa sploh nc mu ni blo! Niso ugotovil, da gre za slepic. :ups:
Drzta se s Trino, ati nej se pa cimprej pocajta. :rozica: Bogica, najbrz ga tud pogledat ne mors it...

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   slepič...
23.11.2004 21:51:49   
saba01
Želim vam čimprejšno okrevanje
Lp,Sabina:rozica:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   slepič...
23.11.2004 21:52:04   
SANDY
Anelisa, ti si pa mal v izgubi???

Urša, nism ga mogla pogledat ker sem imela popoldan šiht. Tko da jutr pa normalno, grem, pa da mu nesm eno veliko čokolado :pujs::pujs:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   slepič...
23.11.2004 21:53:31   
tina.nika
Blažu želim čimprejše okrevanje, vidve s Trino pa izkoristita ta čas, zdej ko sta babnice same. Sej poznaš un pregovor: Ko mačke ni doma......
lp, Tina:sloncek:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   slepič...
23.11.2004 21:56:41   
Anaelisa
Sori, ura je že pozna, pa mi ne potegne... Mogoče misliš z izgubo, da sem brez slepiča? Ker sem res. Sem bila stara 12 let, ko so mi ga odstranili in še sreča, ker bi se drugače gotovo prej ali slej razlil. Samo sem imela pa smolo s cimro v bolnici, je bila ena taka smeška in je kar naprej pokala vice... Jaz sem pa zraven jokala! Sem bila en teden v bolnici, en teden doma, potem sem šla pa spet v šolo, tako da načeloma ni panike, tudi rana je prilično majhna, tako da bo Blaž že kmalu lahko spet aktiven:sloncek:!
;)

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   slepič...
23.11.2004 21:59:22   
SANDY
hehe, ne tko mislim da te ne zasledim tolk tuki gor. Edin če si več na kakem drugem forumu :)-

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   slepič...
23.11.2004 22:03:39   
barby*
Alo Sandy:zajcek:
Upam da bo vaš ati čim prej spet doma!!!
Vidve pa se dobro rihtajta tačas :rozica:

lp
barby:metulj:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   slepič...
23.11.2004 22:05:59   
Anaelisa
8)- saj sem rekla, da je že pozno! No, sem brez slepiča pa tudi brez časa. Veš, tale RR je navadna droga in je prav problem, ker moram v bistvu napisati še diplomo, pa je ne bom, če bom vsak večer visela tlele! Zato kakšen dan (ali več dni, če mi rata) sploh ne prižgem računalnika, ker drugače sem pečena! Tudi zdaj se že kakšno uro pripravljam, da ga bom izklopila! Ne vem, no, abstinenčna kriza bo, že vidim, ampak zdaj me verjetno nekaj dni spet ne bo, kaj pa čem druzga! Diploma se ne bo sama napisala!
Lepo se rihtejta s tamalo, pa pa!

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   slepič...
23.11.2004 22:10:04   
Anonimen
Blažku želim da čim prej okreva.Malčki to kar hitro dajo čez.:angel::kuza::sloncek::miska::racka::zajcek::muca:Papa Neva:rozica:

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   slepič...
23.11.2004 22:12:56   
Anonimen
Evo za Blaža:rozica::rozica::rozica:
Pozdrav ga:)-!
lp,:fis:

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   slepič...
23.11.2004 22:24:26   
Pupica
ja bogi:zmeden::(:(:(
za vas vse:rozica::rozica::rozica:bosta božci sami doma, Blaž pa tut k bo v bolnic:rozica::rozica::(:(

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   slepič...
23.11.2004 22:44:42   
Anonimen
:ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups:Če človek ne kapira pol ne kapira:ups::ups::ups:Drugič pa se zjasni,da to ni Mali Blažek Ampak velik Blaž:ups::)-:)-:)-:)-:)-Hudiča še dobro,da me je hči opozorila:hudicek::)-:)-Velik Blažek daj hitro se pocajtaj,da bosta tvoji dve babi meli družbo,Sicer pa Sandy nisem kaj dosti falila.Moški ki zbolijo postanejo spet otročki:)-:)-:)-:)-Boš vidla,da boš kar dva :duda:imela ko se vrne iz bolnice:)-:)-:)-Neva:rozica:

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   slepič...
24.11.2004 7:05:54   
dory
Uf nic kaj prijeten tale slepic...tud meni se je vnel..pa je zdravnica prepozn ugotovila...ko se mi je ze zlil in ko so morali ze zelo hitet,pa je rekla, nisem si mislila,da je ze tako hudo:zmeden:

drzim pesti,da bo kmalu doma pri svojih puncah :)

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   slepič...
24.11.2004 8:24:34   
mammika
Upam da se kmalu pozdravi pa da bo čimprej doma :rozica: Teb pa Trini pa :rozica::rozica::rozica: da bosta lažje počakali :rozica:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   slepič...
24.11.2004 9:54:35   
manchy
men se je tudi vnel, into a novo leto, no ja ze prej, pa niso pogruntel, pol so me pa na 1.1 operiral, into dr. Štor-vzpodbudno,ane:) pol sm pa neki casa se matrala kako na noge postavt,da so govoril ce se se enkrat ucim hodit;)
u glavnem, fajn okrevajte:rozica:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   slepič...
24.11.2004 10:36:59   
Anonimen
Joj, ko toliko forumovk misli nanj, bo gotovo ena, dva, tri okreval. Se pridružujem zdravilnim mislim.

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   slepič...
24.11.2004 11:45:32   
Sarina
Čimprej naj vam minejo dnevi, ko boste narazen :):rozica:, potem pa čimbolj nežno z Blažem, ko ga bo tam spodaj vse bolelo :)- da ne boš preveč skakala po njem :):)-.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   slepič...
24.11.2004 16:53:16   
kimi
ujoj to pa ni ok...no držim pest da bo čimprej okreval in da bo kmalu z vama doma

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?