Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice tretješolčkov 19.6.2008 14:05:56
|
|
|
|
Laubica
|
Naš je pa rekel da bo še dalje hodil na nogomet in končno je dočakal sablanje(je bil prej premlad)pa mogoče bi še šel(to so njegove besede)k breakdeance
|
|
RE: mamice tretješolčkov 19.6.2008 15:11:35
|
|
|
|
al1*
|
Hej! Še malo pa počitnice! Naša bo še naprej hodila k nemščini in plesnim, v šoli pa hodi k ročnodelskemu in šahovskemu krožku. Mogoče bo drugo leto hodila na badminton. Naši imajo pouk še jutri in v ponedeljek, v ponedeljek popoldan imajo nastop in podelitev spričeval, v torek pa so že doma . V nedeljo pa imamo razredni piknik. Upam, da bo vreme ok.
|
|
RE: mamice tretješolčkov 20.6.2008 8:10:22
|
|
|
|
ajrin
|
Ojla, še zadnji pozdrav pred počitnicami! Mi gremo danes ponoči že na morje, tako tavelkedva v ponedeljek in torek ne bo več v šolo. Včeraj smo imeli poslovilni piknik z učiteljico, ki jih je imela vsa tri leta. Vsem skupaj nam je bilo kar pošteno hudo, saj smo se vsi zelo ujeli, učiteljica pa je bila sploh krasna. Predstavlja tisto, kar se mi zdi, da otrok v začetku vstopa v šolo najbolj potrebuje (prava druga mamica), poleg tega da jih nauči kar je potrebno. Še tukaj: Hvala, učiteljica Andreja za srčnost, predanost, motiviranost, poštenost....! Se beremo drugo leto med četrtošolčki, kajne? Pa lepe počitnice vsem! Irena
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?