|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problem...
30.8.2007 16:17:12   
malecka24
Ne vem ce je glih ta tema za tukaj ampak me zelo matra in ne vem kaj naj naredim.S partnerjem pricakujeva otroka in sva seveda zelo vesela,ampak je en problem ki me matra.Imam 3 letno hcerkico s bivsim partnerjem in seveda sem zelo vesela da sem nasla nekoga ki me je sprejel kljub otroku ki ni njegov in seveda jo ima zelo rad.Skupaj sva 1leto in 3mesece in se imava zelo lepo.Seveda njegovi starsi niso bili na zacetku navduseni nad tem da si je njihov sin nasel eno ki ima otroka.Na zacetku so me res tezko sprejeli kaj sele mojo pikico.Sedaj je seveda vse drugace,recmo da se razumemo in celo igrajo se z mojo hcerko sam vseeno imam obcutek da jim se vedno ni vseeno za njega.Zivim pri njih tko da se pocutim vcasih mal odvec.In sedaj sem noseca in cakava pameten trenutek da jima to poveva in vem da ne bodo sprejeli to kot dobro novico ker jih poznam in to me zalosti.In tu je se njegov brat in njegova zena ki tudi po moje ne bosta glih vesela in bojo vsi zaceli obsojat.Upam na stanovanje drugo leto da bova sla na svoje,ker vem da bodo tudi oni upali da greva na svoje.Po moje si zelijo mir in ne direndaj.Je prav zalostno(je ze rekel moj fant svojim starsem)da se ne bo nobeden veselil narascaja razen njegove babice.Pocutim se res utesnjeno in zalostno.Tko sva vesela ker bova dobila otrocicka.Sej mi je moj rekel da je najbolj vazno da imava en drugega in da se imava rada pa bova dala vse to skozi.Ne vem no punce!Kaj ve pravite na to?user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Problem...
30.8.2007 16:39:48   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: malecka24
Tko sva vesela ker bova dobila otrocicka.Sej mi je moj rekel da je najbolj vazno da imava en drugega in da se imava rada pa bova dala vse to skozi.Ne vem no punce!Kaj ve pravite na to?user posted image user posted image

To je najvažnejše!
Pa jim je potrebn povedatuser posted image , če že vesta, da se ne bodo veselil z vama?

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2007 16:50:39   
Vrtnica79
Glavno da sta vidva srečna! Ne se ozirat na druge, sploh če se mislita preselit. Potem bosta tako za sebe in se ne boste videvali vsak dan.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2007 16:52:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

Tko sva vesela ker bova dobila otrocicka.Sej mi je moj rekel da je najbolj vazno da imava en drugega in da se imava rada pa bova dala vse to skozi.Ne vem no punce!Kaj ve pravite na to?user posted image user posted image

To je najvažnejše!
Pa jim je potrebn povedatuser posted image , če že vesta, da se ne bodo veselil z vama?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2007 17:01:30   
Ayo
Verjetno ti je ze takoj po tem ko si oddala post oddleglo. Tvoj fant ima prav in verjetno se tudi sama tega zavedas, vcasih si pac me zenske same delamo neke probleme, ki so cisto nesmiselni. In - saj poznas pregovor - ljubezen premaga vse!
Zelim ti, da vama najhitreje uspe najti svoje stanovanje in seveda srecno nosecnost in zdravega user posted image !!
user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2007 17:11:13   
malecka24
Malo mi je ze odleglo sam resnicno upam na stanovanje,ker ce bom se tukaj ko rodim vem da mi ne bo ne vem kako lepouser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.8.2007 17:20:58   
loncica
Tudi moj predragi tast in tašča nista pokazala nobenega veselja ob novici o user posted image . Pa kaj. Meni je čisto vseeno, ker se na njuna mišljenja itak ne oziram (več).

Važno je, da sta vesela vidva.

Neposredna povezava do sporočila: 7
30.8.2007 19:57:03   
nana35
Mogoče pa gledaš na vse preveč črno in bodo navsezadnje le veseli!Saj bo to njihov vnuček ali vnučka kajne??Morda si predstavljaš bolj grozno,potem pa niti ne bo tako slabo.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.8.2007 20:11:38   
naraščaj
Kot so rekle že ostale. Najbolj pomembno je, da se vidva veselitauser posted image  in da se imata rada. Pol pa čiprej na svoje, ne glede na to kakšni so tastari. Vedno je dobr it zasebe. No to je moje mnenje. Pa srečno in zdravo user posted image .

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2007 20:59:16   
ella79
Ko bosta videla svojega sina, da je res vesel za user posted image , bosta tudi onedva. Važno je, da vidva sedaj držita skupaj. Potem bodo pa tudi ostali spregledali in verjeli v vaju.
Pa srečno user posted image in zdravega user posted image .

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.8.2007 21:13:44   
ajtak
Tudi mene je bilo zelo strah kako povedati njegovim. Tudi midva ziviva pri njegovih starsih in tasca je vedno ponavljala da je premlada za babico... Pa vsakic ko je kak otrok v trgovini jokal- kaj se dere...

No, pa se je od trenutka ko sva povedala da sem user posted image  vse spremenilo!!! Res, skor ne morem nic kupit za user posted image , da nebi hotla ona placat... Pa kok se veseli ko pregledujeva zabice in bodije. Res, mam vcasih obcutek, da se bolj veseli kot moji starsi, ki so naju skos sprasevali kdaj bodo otroci...

tako, da pri nama so bili strahovi povsem odvec. Upam, da so odvec tudi pri vama.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.8.2007 13:05:56   
malecka24
no pa sva povedala in je bil za njih kar velik sok in njihova najvecja skrb je da ne bi sla narazen(kao zaradi otroka),a vem da je blo vse to ciljano name.Pa tudi sta sprasevala zakaj si nism prej nasla sluzbo,pa kako bova se prezivljala in to.Niti roke nisva dobila da bi namam cestitala,nic.Ne vem no,sem vedla da bo razocaranjeuser posted image Kao nama zelita naj bo vse ok zuser posted image in naj bo zdrav in ziv,sam vem da sta razocarana.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.8.2007 13:13:20   
srečka nosečka
malecka24 - ne se sekirat zaradi njih

Že sama imata dovolj težav s samima s seboj, če se ne znata veseliti za tako luštno stvar kot je user posted image . Sama sebi sta največja sovražnika, ki vse vidita samo črno. Vidva z user posted image  si bosta uredila svojo družino, v kateri verjamem ne bo manjkalo ljubezni in zaupanja. Onadva pa sta svoje tudi naredila in vprašanje je, kako sta s tem zadovoljna.

Vaši (kmalu) povečani družini pa želim veliko ljubezni.

Neposredna povezava do sporočila: 13
31.8.2007 14:40:28   
Suzi*
Važno je, da sta vidva in vajina družinica srečni in se imate radi. Če vam uspe do svojega stanovanja, bo še tolk lažje. Do takrat se pa ne sekiraj zaradi njih. Pusti jim, da prespijo in premislijo, potem bodo mogoče znali to gledat iz svetlejše plati.
Jaz pri sebi vidim, kako so najini starši nori na otročka, to jih čist pomladi. Pusti času čas, mogoče si želijo tudi pridobit nekaj zaupanja v vaju kot par. Vse bo še ok, verjemi!!!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.8.2007 17:51:04   
mala pikica
Tko sva vesela ker bova dobila otrocicka.Sej mi je moj rekel da je najbolj vazno da imava en drugega in da se imava rada pa bova dala vse to skozi.

To je edino in najbolj pomembno! Pa iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image  Verjemi pa, da se bodo s časom tudi starši veselili, čeprav mogoče tega ne bodo pokazali.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 15
31.8.2007 19:24:52   
ElaM
Tudi moja tast in tašča nista pokazala nobenega veselja, ko je moj povedal, da se bo družina povečala. Na začetku mi je bilo hudo in sem se sekirala, zdaj mi pa dol maha. Čeprav zdaj že sprašujeta, ampak sem na distanci.
Ko sem bila pa prvič noseča sta bila pa čisto vzhičena. Mah, kdo bi jih razumel.user posted image

Res je glavno, da sta vidva vesela, samo to šteje.user posted image

:)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.8.2007 19:44:36   
Pingvinčica
Tudi moja tašča in njena mama (tast je žal že pokojni) nista pokazali nobenega veselja ali karkoli rekli, ko smo povedali da pričakujemo. Potem me pa en teden kasneje vidi njegova teta in pravi da kako so doma srečni, da so kr jokale obe tašča in stara mama ko sta njim povedali novico. Ne vem meni se zdi da včasih enostavno ne znajo izkazat čustev. Samo da sta vidva srečna in se razumeta. Čim lepšo nosečnost in zdravo user posted image ti želim.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.9.2007 21:05:08   
tanikaa
Malecka, nimaš ti problemov. Probleme ma tvoja okolica. Edini tvoj problem je ta, da pustiš, da njihovi problemi vplivajo na tvoje življenje in vašo družinsko srečo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.9.2007 22:12:12   
karmy
Moje mnenje je, da čimprej se odselita na tisto stanovanje na katerega upaš...tudi za tvoje zdravje gre tukaj, ko se začneš sekirati za druge, je konec zate... še zboliš lahko na koncu, in tega niso vredni... upam da bosta čimprej dobila svoje lastno stanovanje

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.9.2007 7:37:40   
srki
Važno je, da si ga vidva želitauser posted image . Ne smeš se ozirat na ostale. Kar pogumno, naj te pokonci drži misel, da bosta šla na svoje in imela preljubi mir.

Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?