Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naj komad vseh časov 31.8.2007 19:14:11
|
|
|
|
tjaga
|
Al sm pozabla na Fragile od Stinga.
|
|
RE: Naj komad vseh časov 5.9.2007 14:39:38
|
|
|
|
DANVARI
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga Al sm pozabla na Fragile od Stinga.
|
|
RE: Naj komad vseh časov 5.9.2007 14:47:31
|
|
|
|
Nikita***
|
Uf, ko jih je pa toliko... nikakor se ne bi mogla odločit samo za enega... * Never say goodbye - Bon Jovi * Sweet child o'mine - Guns'n'Roses * Creep - Radiohead * Epic - Faith no more * I was made for loving you baby - Kiss * Ne mine niti dan - Zoran Predin * Shout - Punk Covers, Disturbed (priredba Tears for Fears) * Fade to black - Metallica
|
|
RE: Naj komad vseh časov 6.9.2007 7:09:33
|
|
|
|
mišk
|
Ramones: Pet semetery Judas priest: Painkiller Manowar: Wheels of fire Nick Cave & Kylie Minouge(?): Where the wild roses grow Hellowen: Future world ... Težko je rečt. Tud dost starih komadov od recimo Status quo, Gunsov, Sex pistlosov itd. mi je zakon...
|
|
|
|
RE: Naj komad vseh časov 6.9.2007 7:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Proud Mary CCR, še boljši pa od Turnerjeve Tine.
|
|
|
|
RE: Naj komad vseh časov 6.9.2007 23:07:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Na soncu, Siddharta Ker je prvi ''najin''
|
|
|
|
RE: Naj komad vseh časov 7.9.2007 19:40:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Eric Clapton-Beautiful tonight
|
|
|
|
RE: Naj komad vseh časov 8.9.2007 19:42:29
|
|
|
|
natasarobi
|
Več jih je: * Bon Jovi -Always, Bed of Roses * Guns and Roses - NOvember rain * je pa en, ki se sploh ne morem spomnit - bila sem po moje prvič zaljubljena (ena balada)
|
|
|
|
RE: Naj komad vseh časov 10.9.2007 0:26:53
|
|
|
|
muki1
|
Oh, enih 100 jih je sigurno takih, brez katerih ne bi odrasla v to kar sem . Probajmo jih nekaj zbrat: Ti si mi u krvi- Zdravko Čolič Jugo-Guliano Cesarica - Oliver Dragojevič it's my life, In these Arms- Bon Jovi potem imajo David Bowie, Queeni pa Iggy Popp nekaj takih da me vedno stisne v srcu Johnny Logan - Hold me now Fugees - killing me softly Ramones - have you ever seen the rain sem rekla, da ne bom mogla vseh naštet.....
|
|
RE: Naj komad vseh časov 10.9.2007 22:41:12
|
|
|
|
skokica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Africa od Toto. Tudi meni je ta tudi eden od best of.
|
|
|
|
RE: Naj komad vseh časov 18.9.2007 13:23:29
|
|
|
|
Nenya
|
Neca Falk: Internat Kreslin+Šajeta Rulet Cher Walking in Memphis REM End of the world Tina Proud Mary Bowie + Queen Pressure Sting Fields of Gold
|
|
|
|
RE: Naj komad vseh časov 26.9.2007 10:36:28
|
|
|
|
tatam
|
Aerosmith-I dont want to miss a thing
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Adaptirano mlekokepicaKatero adaptirano mleko uporabljate?Aptamil (
50%)

Hipp (
12%)

Milumil (
4%)

Comformil (
2%)

Novalac (
24%)

Babylove (
8%)
Število vseh glasov: 258Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!