|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brita filtri
30.8.2007 11:00:40   
crci06
Kje kupujete filtre za Brita vrče?

Jaz čakam, da dobim še 2 DM nalepki in imam potem namen kupiti malo filtrov na zalogo, ampak mogoče pa katera od vas ve, če so kje še cenejši?

V Sparu sem jih že videla po dobri ceni,ampak ne za moj model.

Hvala za odgovor!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brita filtri
30.8.2007 11:59:12   
Anonimen
V Müllerju.

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2007 19:14:13   
Ženkica
Po mojih ugotovitvah so v Merkurju najcenejši. Upam, da se ne motim. Vprašanje pa, če niso s točkami v DM-ju res še cenejši, je za preverit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2007 20:57:26   
Minerva
Kako ste pa kaj zadovoljni s temi Brita vrči? A to potem piješ filtrirano vodo iz vodovoda? Razmišljam, da bi si to nabavila, da ne bi kupovala ustekleničene vode ...
Koliko pa pride strošek na liter vode? Al te potem pride zadeva dražje in je ceneje kupovati Spar vodo?

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2007 13:09:14   
livia
Minerva, mi smo s filtrom super zadovoljni in si sploh ne predstavljam, da bi bili brez.
Not naliješ vodo iz pipe, ki se prefiltrira in jo potem piješ, kuhaš, steliriziraš flaške, zalivaš rože, ....... kar češ delaš s to vodo. Mi imamo namreč vodnega kamna ogromno.

Strošek. Vrč te stane odvisno od modela, filtri so pa cca. 20€ za 3 komade. Filter se menja na 1 mesec. Jaz ga na mesec in pol zdaj, ko ni več tako vroče in ne pijemo več toliko. Če se splača pa sama presodi.

(odgovor članu Minerva)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2007 14:42:13   
crci06
Minerva,
jaz kupujem vodo na poti ipd. , tudi doma imam vedno plato rezerve, da bi pa kupovala vso vodo za v kuhinjo, se mi zdi pa too much enega logističnega podviga, odpadne plastike ipd. temu se izogneš. Je pa brita pač moda. Dobijo se tudi eni filtri, ki jih daš na pipo... in druge reči...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2007 15:46:05   
Strawberrie Cherrie
Jaz jih kupujem v Sanolaborju.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2007 19:41:56   
Anonimen
Jaz jih kupujem v Merkurju.

Vrč mi je pa fenomenalen. Mamo tud pr nas ogromno kamna. Jaz sploh ne morem več pit vode iz pipe če ni sfiltrirana tolk sm se razvadla. Filtri za na pipo mi pa ne grejo k ful zmanjšajo pritisk vode.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.