|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še enkrat dojenje...
23.11.2004 19:23:16   
lear
dan vsem skupaj...nekako je toliko napisanega o tem in tudi sama sem veliko prebirala vaše debate na forumih, pa kljub temu, zanima me naš mali je star pet dni in je fantastično zaspan, je to za male bejbike' normalno, sej papca zlo' fino kadar se mu da, samo hitro se nasiti in spet koma':)- mi lahko prosim svetujete koliko malčki....pri petih dneh predremuckajo 9nebesa ne vem....ga je potrebno mučiti' in zbujati, da bo papcal' ali ga pustimo uživati v devetih nebesih, naj povem, da se mali ne jokca'...in da je na sploh zelo pridkan, samo to spanje :zmeden2:
hvala za vaše odgovore in lep večer naprej :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   še enkrat dojenje...
23.11.2004 19:28:12   
dory
Najprej cestitke in welcome to the club :)

Mi2 sva sicer kombinirala takrat dojenje+flaso...ampak tudi nas se je hitro utrudil in zaspal,ce sem ga budila je jokal,ce sem mu pustila,da spi naprej je bilo treba cez cca.pol ure ponoviti vajo hranjenja....ga pa nisem potem vec zbujala,ker sem s tem naredila vec slabsega...vsaj pri nas je bilo tako...

Cez cas se je samo postimalo,tako,da zal kakega pametnega nasveta nimam...

(odgovor članu lear)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   še enkrat dojenje...
23.11.2004 19:29:17   
tina.nika
Pozdravljena Lea,
pusti ga spat! Ko bo lačen ti bo že povedal. Moja Nika je prvi mesec skoraj cel prespala, razen ko je jedla in kakala. Če ne joče potem je v 9nebesa, ker mu je toplo, se počuti varnega in ni lačen.
to izkoristi in se malo naspi, saj bodo še prišli dnevi ko ne bo cel dan nič spal.;)
lp in veliko :muca: Tina:sloncek:

P.S.: spremeni si opis

(odgovor članu lear)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   še enkrat dojenje...
23.11.2004 20:18:03   
Anaelisa
Živjo! Lepo, da smo dobile v našo družbo še malega Gorenjčka! Zadnjič na srečanju Gorenjk na Jesenicah sta bila samo dva fantiča!
Mislim, da moraš malega pustiti spati, res ti bo povedal, kdaj je lačen. Moja je na začetku jedla še zelo neredno, včasih se je dojila na eno uro, včasih na dve, na tri, tudi na štiri. Potem se je pa poštimalo, in se do danes, ko bo jutri že 6 m., doji na dve uri. Če se hitro nasiti, je tudi prav, bodi vesela, da ti ne "visi" dolgo, moja ima tudi fast food, pet min. in je že sita. Poskusi se predati toku, začuti svojega malčka in avtomatično boš storila prav. Ne poslušaj nasvetov od drugih (lahko jih poslušaš, vendar si ustvari svoje mnenje), ravnaj se po svojem materinskem instinktu, ki te ne bo pustil na cedilu!
Pa veliko uspešnega dojenja in crkljanja z malčkom ti želim!
Ko bo pa malo zrastel, se nam pa pridružita na še kakšnem srečanju, kajne?:racka:

(odgovor članu lear)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   še enkrat dojenje...
23.11.2004 20:31:29   
lear
hvala lepa punce...al' je ok, samo mali' je res pravi zaspanček in takoj, ko trikrat štirikrat pocuca', na ličkih en' blažen nasmešek in aja tutaja :) no ja, srečanja se vsekakor imam namen udeležiti in res lepa hvala, k' ste me tak' lepo povabile v vaše okolje, aha, zdej', če smo ravno tukaj, cizike so trde in kar nekaj mleka se je nabralo v njih....torej po kolikšnem času, pa je potrebno izčrpavanje, no ja, če bo sploh potrebno :) kdaj je primeren trenutek, da sprostim zalogo v cizikah... :sloncek:

(odgovor članu lear)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   še enkrat dojenje...
23.11.2004 20:37:00   
Anja167
Naš je bil tudi velik zaspanček, pa so mi v porodnišnici rekli, da ga moram zbujati na 3 ure, previti in dojiti. Potem sem to delala, čeprav mi je bilo pogosto kar grozno, ko je tako lepo spal. No, čez 3 tedne se je pa že sam začel zbujati na 3 ure, od takrat naprej pa spi vse manj. Ne vem, če je bilo kaj dobrega od tega, da smo ga zbujali, pojma nimam. Ker je bil prezgodaj rojen in ni imel zaloge, je bilo to mogoče res v redu. Predlagam ti, da s patronažno pogosto spremljata, kako se redi. Če se zdi, da bo v dveh tednih normalno prišel na porodno težo, potem je to to in ga jaz ne bi posebej zbujala. LP.

(odgovor članu lear)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   še enkrat dojenje...
23.11.2004 20:38:22   
Anja167
Sprosti takoj, ko se ti zdijo zelo trde in te že malo boli. Pa ne preveč, samo toliko, da pritisk popusti.

(odgovor članu lear)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   še enkrat dojenje...
23.11.2004 20:41:35   
lear
aha...hvala lepa, al' se je gospodič zdaj odločil' da bo nadoknadil zamujeno :bravo:

(odgovor članu lear)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   še enkrat dojenje...
23.11.2004 21:21:59   
Dadi
Najprej čestitke za korenjaka. Jaz sem na začetku mojo malo zbujala da je redno jedla na 4 ure, ker je bila zmožna prespati tudi 6 ur skupaj brez jedače.Pa še tako sem jo navadila na dnevni in nočni ritem. Ponoči je nisem zbujala, podnevi pa. To je moja izkušnja.
Veliko crkljanja vam želim, pa se vidimo na kakšnem srečanju.

(odgovor članu lear)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   še enkrat dojenje...
24.11.2004 10:09:14   
mnjam
Čestitke za :duda:!!!
Jaz bi ga čez dan zbujala na 3-4 ure in ga dojila, ponoči bi mu pa pustila spat dokler se ne zbudi in ga potem podojila. Tako ne bo zamenjal dan in noč, ker se lahko zgodi, da ga podnevi pustiš spati, čez noč se ti bo pa zbujal na 2 ure.
Glede spanja :duda: pa je to normalno, da toliko spijo. Tudi ti se naspi, dokler še lahko :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu lear)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




Ime za fantka
EUstar

?

Gašper (38%)

Andraž (33%)

Matej (29%)


Število vseh glasov: 1040

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!