Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako pa to dobro dene:-) 3.9.2007 7:23:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi je mož svetoval, da naj najprej malo shujšam, preden grem tečt, da ne bom preobremenila sklepov in bom najprej en čas kolesarila. Ja, to ima pa prav. Pa tudi ko boš začela, raje teci po travniku ali gozdu, če imaš priliko, asfalt tudi ni dober za sklepe. Pa začni s hitro hojo, pa potem počasi nadgrajuj v tek. Tako sem tudi jaz. Enih 14 dni je trajalo, da sem tu, kjer sem.
|
|
|
|
RE: kako pa to dobro dene:-) 3.9.2007 7:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Evo, ljupke moje drage, danes 7 km v 40 minutah brez hoje. Čisti tek. Božansko. A ti na olimpijado ciljaš?
|
|
|
|
RE: kako pa to dobro dene:-) 3.9.2007 11:05:08
|
|
|
|
*sanela*
|
Al bina ti si pa srečnica. Jaz se nemorem ukvarjat z nobenim športom, ker ful čuvam kile. Žal se nemorem zredit. Pa tako bi rada tekla.
|
|
|
|
RE: kako pa to dobro dene:-) 3.9.2007 11:24:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *sanela* Al bina ti si pa srečnica. Jaz se nemorem ukvarjat z nobenim športom, ker ful čuvam kile. Žal se nemorem zredit. Pa tako bi rada tekla. Mišice so težje od špeha. Sicer sem dojela, da slednjega nimaš, ampak sem hotla povedat, da boš tako kilažo kot izgled telesa ravno s športanjem popravila.
|
|
|
|
RE: kako pa to dobro dene:-) 3.9.2007 12:17:41
|
|
|
|
*sanela*
|
Sm že vse probala pa ni šlo! Na fitnes sm hodila da bi pridobila več mišične mase pa sm še to malo kar mam špeha skurla! Mam 43 kile
|
|
|
|
RE: kako pa to dobro dene:-) 3.9.2007 12:44:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh, s kakšnim veseljem bi ti svojih nekaj konkretno preveč kil dala. A s kakšnimi proteini si probala (v kombinaciji s športom seveda)? Za večanje mišične mase.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?