|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hofer vs. Lidl
29.8.2007 19:20:13   
Tina&Dean
Pozdravljeni!

Zanima me, če kdo od vas tukaj dela v Hoferju ali Lidlu?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hofer vs. Lidl
29.8.2007 20:05:40   
Njuškalo
Tema vedno na tapeti, nikoli izpetauser posted image No, jaz sem delala v Hoferju, zdaj pa v Lidlu.In kaj te zanima?Da vidim, če je kaj takega ,kar lahko povem.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Tina&Dean)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2007 20:07:29   
total
Njuškalo je glavna o tem....user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2007 20:10:58   
Spark
Se bom kar tukaj vrinila. Zanima me koliko pride neto plača v hoferju in za koliko ur dela. Ker oni povejo koliko je bruto jaz pa potem ne znam izračunat neto user posted image . Koliko je plača v hoferju in koliko v lidlu. Lahko tudi na ZS.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2007 20:22:29   
Anonimen
Jaz sem pa danes videla oglas za hofer, da iščejo osebe ki bi bile poslovodje-bruto plača 1500€user posted image
A je to možnouser posted image
K če je grem takoj tja delat. Faks gor al pa dol.

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2007 20:37:06   
Njuškalo
Ja, v Hoferju je res taka plača za poslovodje. To je čisto res.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2007 20:43:15   
Anonimen
Njuškalo kakšno je pa delo tam? Oz. kaj dela poslovodja. Isto kot prodajalci + ?
Delovni čas in vse me zanima.
Lahko tud na ZS. K me res zanima. Iščejo kle v naši poslovalnici(300m od mene) in sem se prou ogrela za to službouser posted image .

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2007 21:12:45   
Taula
Če imaš pogoje se prijavi Karin.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.8.2007 15:09:30   
Tina&Dean
Zanima me predvsem kakšen je odnos delodajalec - zaposlen? In pa seveda, kakšna je plača za poslovodjo oz. za kandidata za poslovodjo?

7.10.2006 se nama je pridružil najin pikec Žan (3500g, 50cm)
22.7.2009 se nam je pridružila princeska Zoja (3700g, 50cm)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2007 16:21:36   
Taula
kakšen je odnos delodajalec - zaposlen?

To je verjetno odvisno od poslovalnice do poslovalnice.user posted image

http://www.revija.mojedelo.com/forum/viewtopic.php?t=1446

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Tina&Dean)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.9.2007 19:35:33   
lucika
a katera ve, je bil še kakšen krog razgovorov, po tistih, kjer je total zmagala? jaz še kar čakam in čakam...
a se da kam poklicat, kako je s tem, če smo že odpadli, ali še naprej čaaakamooooo;njuškalo, mogoče ti veš?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.9.2007 19:59:05   
Njuškalo
Jaz vse vemuser posted image Ne, sej ne...samo ziher pa ne bo škodilo, če že dolgo čakate, da pokličete na njihov INFO fon, pa vas bojo tam preusmerili naprej.Navsezadnje je možno tudi, da ste dobile pošto, pa se je izgubila.Tudi to se dogaja.user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.9.2007 21:25:44   
lucika
jap, da me sprejmejo so poslali,in po poti izgubili:=)

sem jim še en mail napisala, da vidim, če bodo kaj povedali:) če pa ne, pa tud ok.... samo tolko, da vem pri čem sem...

hvala njuškalo:)

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.9.2007 22:04:02   
Njuškalo
Ja ,pri Lidlu je res tako, da te pisno obvestijo, če si sprejet.Ponavadi je tako, da te pisno obvestijo, če nisi..ampak Lidl ima drugačen sistem.Pošta pa se včasih izgubi, ni to nemogoče..tako, da bodi optimist do konca!user posted image Mogoče ti pa le uspe!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.9.2007 20:11:11   
lucika
njuškalo, veš da si imela prav....sem dobila mail, naj še enkrat pošljem vlogo. verjetno so jih dobili eno goro, pa bog vekaj delajo z njimi....
tak da, če še katero zanima;vas je bilo kar nekaj na temi v čveku; dajte poklicat ali pisat. mogoče pa še res nismo zaključili s to zgodbo.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.9.2007 18:27:02   
Njuškalo
No, sej zato sem pa rekla...ker vem, da dobijo ogromno prošenj in se komot kakšna izgubi.Vem pa tudi, da ima Lidl navado odgovoriti vsakomur, ali da je sprejet ali ne...zato mi je bilo čudno, da tebi nebi nič odgovora poslali.Bom držala pesti, da te vzamejo!user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?