|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nujno rabim pomoč
23.11.2004 14:31:46   
ANJA5
Nosečka sem 19 tednov in mi zdaj že ene par dni uhaja voda...oziroma nevem kaj? Beli tok vem, da ni ker bi ga prepoznala. Samo prozorna tekočina - verjetno urin:zmeden::zmeden:
Do zdaj se nisem na to ozirala in sem mislila, da je to pač mogoče od tega ker imam bolj šibke stene...Zdele se pa pogovarjam z sodelavko in pravi, da to ni tako nedolžno saj lahko odteka plodovnica - halo ful me je strah in nevem kaj naj naredim, da ne bo kaj narobe.

Prosim vas za kakršenkoli nasvet oz. mnenje,
Hvala
anja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nujno rabim pomoč
23.11.2004 14:33:39   
Erdbeere
v Sanolaborju prodajajo neke pripomoke...se mi zdi da so kot vložki, ki jih daš na hlačke in ti pove...če ti slučajno uhaja plodovnica

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nujno rabim pomoč
23.11.2004 14:34:32   
dory
Moj nasvet...poklici ginekologa in povprasaj...tule ne gre samo zate ampak se za malo bitjece...tako da je treba bit strikten in vcasih kar mal zatezit,ce kaj ni pod kontrolo...jaz pravim,boljs vik in krik za prazen nic,kot pa da bi kej blo....

torej na telefon in potem porocaj...

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nujno rabim pomoč
23.11.2004 14:34:50   
L&F&B
Tako za prvo pomoč. Vzemi papirnato brisačko in si vzemi bris te tekočne. Potem pa jo povihaj, če ima vonj po urino, je to to. Če pa ima tak vonj bolj po grenkih mandeljnih, je pa lahko plodovnica. V vsakem primeru pa ne odlašaj, pokliči ginekologa in mu povej.
Lp

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nujno rabim pomoč
23.11.2004 14:35:31   
BONI*
Po moje je še najboljši nasvet če ti rečem, da pojdi kar lepo čim prej do svoje G. Lahko da je urin, lahko pa da ne.

:miska: Lp, Boni

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nujno rabim pomoč
23.11.2004 14:37:34   
BONI*
Erdbeere, mislim da tisti vložki (all sense) delujejo šele od 36t dalje, če ne še kasneje:zmeden2:

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nujno rabim pomoč
23.11.2004 14:39:00   
Erdbeere
uf pol pa najbolj da res kar pokliče G pa povpraša...tega pa nisem vidla...sem sam zasledila da nekaj obstaja

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nujno rabim pomoč
23.11.2004 14:39:04   
pia1
ja res pojdi cimprej k G! jest sem mislila da ti urin uhaja, ko kihnes, se zasmejes al kaj podobnega, ne pa kr tko.
res boljs, da vprasas strokovnjaka, bos vsaj sigurna in pomirjena. pa zelim ti, da nic ni ter da se dobro iztece tole!!!;)

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nujno rabim pomoč
23.11.2004 14:43:55   
ANJA5
Sej sem hotla že klicat G ampak dones ne dela več. Res se bom probala pozanimat za tiste vložke, upam da imajo tudi takšne, ki pokažejo kaj prej. Sploh mi ni jasno al je urin ali ni? Pa še zdej se moram najprej mal pomirit in globoko zadihat pol bom pa klicala v lekarno.
Res hvala za nasvete, res ste najboljše !!!!
Bom poročala - upam, da bo vse ok.

Aja še neki, sploh še ne čutim tamauga.Res je da je to moja prva nosečnost in mogoče zato - ampak kolegici je ob tem času že ful močno brcal, men pa nič in sem žalostna...

Joj, res upam, da je vse ok.

anja

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nujno rabim pomoč
23.11.2004 14:55:40   
lana 5
Anja poklic na urgenco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ce si iz LJ poklici na KC 522 50 50 in prosi da te vezejo v ginekolosko ambulantona urgenci. Res, jaz bi se pozanimala ze danes in ne bi cakala na G. Tam ti bodo vse razlozili in tako bos pomirjena.

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nujno rabim pomoč
23.11.2004 14:56:15   
barby*
Drživa pesti zate in za malo pikico:rozica::rozica::rozica:

Poročaj!
lp, barby:metulj: in:love:22t

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nujno rabim pomoč
23.11.2004 15:02:48   
eva1
OJ!
No meni je tudi uhajal urin nekaj dni, zdej je pa boljš! Tisti vložki pa delujejo na istem principu v 20 al pa v 40 tednu(če je plodovnica, se ti bo ubarvalo mislim da po 8 al 12 urah:zmeden:) , tako da pojdi in jih kupi, pa seveda obišči G!
Srečno!
Lp, Eva 23t in :duda: :modri:

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nujno rabim pomoč
23.11.2004 15:08:49   
ANJA5
Men je pa v Sanolaborju rekla, da niso za prej..Ampak za na koncu :zmeden:. Ma res nevem kaj naj naredim, ali naj grem do porodnišnice ali kaj? A niso baje tam ful neprijazni, če za brezveze hodiš tja...
Anja

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   nujno rabim pomoč
23.11.2004 15:20:17   
sa
Anja5 neprijaznost je zadnja ki bi te morala skrbet,ti lepo kar pojdi tja in naj pogledajo kako in kaj...navsezadnje pa je boljs pretrpet malo neprijaznosti ko pa kaj drugega..pa drzim pesti in sporoci kako je slo:rozica:

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   nujno rabim pomoč
23.11.2004 15:32:17   
Anonimen
Anja5
jaz sem bila 2x na gin. urgenci in o neprijaznosti ne duha ne sluha. Je pa res, da je bila sestra, ki se mi je oglasila na telefon mal sitna, sam verjetno zato ker je bila ura 3:00 (ponoči). Kar odšprintej tja. Te bodo zihr pregledali in tudi vrste ni takšne kot na navadni urgenci.
Kar lepo pot pod noge :kuza: in srečno.
Držim pesti:miska:, da je urin seveda.

(odgovor članu ANJA5)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   nujno rabim pomoč
23.11.2004 18:53:00   
Dolina
Anja, kar se tiče gibov otroka, moja svakinja je noseča 23t pa je ravno nekaj začela čutit! Tako, da to ni merilo. Lahko je tvoj pikec bolj mirne sorte, lahko je bolj zadaj. če je na UZ vse ok, potem se glede gibov ne sekirat. Glede uhajanja pa raje kar pokliči na urgenco, kot pravi lana.

Držim pesti, da je vse v redu!

lp, Dolina

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   nujno rabim pomoč
23.11.2004 19:15:53   
eva1
No men je pa lekarnarka rekla, da ni važn kateri teden je, da če je plodovnica se stvar obarva:zmeden:
Jaz sem jih pa kupla, ker mam namen it na plavanje, pa če bi bla kašna dilema, da bi jih uporabla:zmeden2:!
No na urgenci so tut z mano bili prijazni, tako da ni panike!
Lp, Eva 23t in :duda: :modri:

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   nujno rabim pomoč
24.11.2004 8:36:42   
Lunca1
Ojla!

Jaz sem mojo začutila šele v 21. tednu, tako da imaš še čas. Kar pa se vode tiče, pa čimprej do G.

Lp lunca

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Plavalni pripomocki
maca83 RR

Uporabljajo vasi dojencki ali malcki na morju kaksne plavalne pripomocke?

Rokavcki (46%)

Obroc (4%)

Fredov obroc (38%)

Drugo (2%)

Nic (11%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!