Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Je kakšna viroza v zraku? 29.8.2007 11:29:06
|
|
|
|
Joly
|
Pozdravljene! Mene zanima, če morda trenutno razsaja kakšna viroza. Naš 20mesečnik je včeraj dobil vročino, ima malo zamašen nosek in zdi se mi, da težko požira. Ravno to soboto imamo namen iti na dopust na Vis in če ne bo v redu, seveda odpade. Če je samo viroza, seveda ni nič hudega, ker ga ne bi rada obremenjevala s tako dolgo potjo, če ne bo OK. Kaj pravite, ga rajši peljem pokazat jutri k zdravnici, če bo imeš še vročino, pa naj ona odloči, če je primerno iti?
< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 30.8.2007 21:06:31 >
|
|
|
|
RE: JE KAKŠNA VIROZA V ZRAKU?? 29.8.2007 11:34:21
|
|
|
|
jooly
|
Pri nas (Kamnik in okolica) je rota virus v luft...
|
|
RE: JE KAKŠNA VIROZA V ZRAKU?? 29.8.2007 12:44:10
|
|
|
|
Tina26
|
Aha, tudi mi smo roto fasali, začelo pa se je kot pri vas - 3 dni vročine, nato pa bruhanje, ruhanje in še enkrat bruhanje - da o driski niti ne govorim... Zdaj smo pa že 3dni ok Ni najboljša tolažba ane?
|
|
|
|
RE: JE KAKŠNA VIROZA V ZRAKU?? 29.8.2007 18:11:23
|
|
|
|
Primoza
|
Je, tu nekaj, tam spet nekaj drugega. Počasi se začenja. bom kmalu dal ven anketo ali je imel vaš malček v zadnjih 14 dneh že vročino.
|
|
|
|
RE: JE KAKŠNA VIROZA V ZRAKU?? 30.8.2007 8:07:45
|
|
|
|
mojsoncek
|
Nas je imel pa prejsnji teden rahlo povecano temeperaturo, rdece grlo, po hrbtu in rokicah je bil pa cisto pikast. Sosedova pupika je imela podobne simptome, s tem, da je imela vrocine prek 39. Pediatrinja je rekla, da gre za eno virozico z atipicnimi izpuscaji.
|
|
RE: JE KAKŠNA VIROZA V ZRAKU?? 30.8.2007 9:00:35
|
|
|
|
smigli
|
Tudi moj je bil bolan. Začelo se je z nedolžnim prehladom, ki je trajal ene 4 dni, potem pa vročina 2 dni, spet 3 dni brez vročine in ko sm misnla, da je ok, je ponoči dobil 40 vročine. Tako je bil bogi, sam so mu svečke takoj pomagale, tako da je pol ekspresno ozdravil. Bolezen v valovih lp
|
|
|
|
RE: JE KAKŠNA VIROZA V ZRAKU?? 30.8.2007 9:00:37
|
|
|
|
Raho
|
Ja. Viroza, katere najočitnejši znak je izjemno visoka temperatura (med 39 in 41). Naš P. je ugotovil, da je virus izjemno odporen in da temperaturo s parcetamolom izjemno težko zbiješ. Mi smo dobili svečke Voltaren. Je pa našega tamalega na trenutke kar zmanjkovalo (pri 40,3 temperature) in je P. priletel ob 11.00 ponoči k nam domov. Izpuščajev še nisem opazila
|
|
|
|
RE: JE KAKŠNA VIROZA V ZRAKU?? 30.8.2007 11:23:27
|
|
|
|
Joly
|
Danes je mojega fantka peljal partner k zdravnici in mu je našla otečene glasilke. Od tega je dobil tudi vročino in zaprt nosek. Dobili smo antibiotik v obliki sirupa. Že, ki smo na temi, kako vam rata dati otrokom sirup. Moj fantek se začne dret in mahat samo da vidi stekleničko. Potem mu moramo kar malo na silo dat žličko v usta da potem tudi pogoltne sirup, drugače ga spljuva ven. Seveda ne manjka joka in kričanja. Res ne vem, kaj naredit??!! Aja, pa zdravnica nam je še za vsak slučaj dala Klaritine, ker gremo v soboto na morje in je rekla, da v primeru, da bo začel "pisakt" (namreč, ko se glasilke ful zožajo, začnejo otroci bolj pisakt, ker zelo težko dihajo) mu jih damo. Tako, da sem kar malo v skrbeh, kako bo na dopustu. Upam, da se bo pozdravil, ker smo celo poletje čakali ta dopust. Lepo se imejte.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?