Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 12:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela takega bivšega. Skupaj sva bila 5 let in v tem času mi jo je polizal samo ene 3x na začetku zveze, da me je spravil v posteljo. Potem je pa skoz govoril, da imam zanič okus in če je poskusil, se je tako pačil, da me je vse minilo. Sem probala umivat na 101 način, pa ni pomagalo. Seveda je pa z moje strani to vse delovalo, sem tudi spermo pojedla, pa je imela včasih grozen okus, pa sem še med živimi. Potem sem pa spoznala mojo sedajšnjo ljubezen in sem mu tudi povedala preden sva prvič seksala, da imam predsodke glede tega, ker mi je bivši pač govoril da imam grozen okus. In je on to preveril in mi je rekel, da je okus čisto odličen. In sedaj brez tega skoraj nikoli ne seksava. Tako, da jaz mislim, da boš težko dosegla spremembo. So tudi taki, ki jim to enostavno ni všeč. Še dobro, da imam jaz zdaj takega, ki mu je. Veliko bolj uživam v seksu zaradi tega!!
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 12:24:01
|
|
|
|
Ze pequeno
|
Če on tebe ne, tudi tebi njega ni treba oralno zadovoljiti. Pa si bo mogoče premislil. Drugače pa sam pri svoji ne maram, da si jo nadišavi ali pa "zdrgne" pred zadovoljitvijo, ker me njen vonj enostavno znori. Mora biti pravi vonj in okus, da je uživanje pravo. Se pa absolutno čutijo različni okusi in vonjave. Tudi par dni pred menstruacijo, se začuti rahel okus po železu. Pa tudi drugače so različne vonjave in kusi. Je prav super lizati in lizati.
< Sporočilo je popravil Ze pequeno -- 29.8.2007 12:31:42 >
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 12:26:49
|
|
|
|
Anonimen
|
za en konkretn in čist realn moški odgovor!
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 12:41:01
|
|
|
|
total
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ze pequeno Če on tebe ne, tudi tebi njega ni treba oralno zadovoljiti. Pa si bo mogoče premislil. Drugače pa sam pri svoji ne maram, da si jo nadišavi ali pa "zdrgne" pred zadovoljitvijo, ker me njen vonj enostavno znori. Mora biti pravi vonj in okus, da je uživanje pravo. Se pa absolutno čutijo različni okusi in vonjave. Tudi par dni pred menstruacijo, se začuti rahel okus po železu. Pa tudi drugače so različne vonjave in kusi. Je prav super lizati in lizati. Tako se govori...
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 12:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
No še moj primer. pri nama em pa jaz tista, ki nočem njega oralno zadovoljit. Zakaj? Ker pač mi ni. Na začetku je sicer mal žalostno gledal, pa sem mu razložila zakaj. Še vedno ne razume ampak sprejema moje nazore. Zadnjič sva ravno imela to debato, pa sem rekla, da ni rečeno da nikoli ne bom orlano, ampak da zaenkrat pač ne. In me je ful pozitivno presenetil, ko je rekel, da mi ni treba, če ne želim. Seveda pa tudi jaz od njega ne zahtevam(niti ga ne prosim), da me oralno zadovolji. Prepovedujem mu pa tudi ne.
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 13:00:26
|
|
|
|
Ze pequeno
|
Dejansko tudi sam ne bi bil nič jezen, če me moja ne bi hotela oralno zadovoljiti. In ne bi imel takšnega odnosa, da bi potem rekel, da potem pa tudi sam njej ne bom oblizoval mucko. Ampak mi je ta zadovoljitev super in zelo rad to počnem, ker je enostavno super. Pa še super je, ker vidim njen odziv in je potem užite še toliko večji. Nekaterim pač ni do tega in s silo se to ne bo spremenilo. Bolje nič, kot pa zanič, ker ni želje po tem.
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 14:14:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to je možno. Jaz pri zadovoljevanju svojega moškega nisem imela nikoli problemov. Situacija pa se je spremenila, ko je začel kadit. Okus je postal grenak in fafanja pri nas več ni.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?