|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko pojejo in koliko spijo
23.11.2004 13:01:31   
Natas@
ZAnima me še nekaj koliko pojejo vaši otroci (najbolj me zanimajo tisti stari okoli 6 tednov, toliko smo stari mi). Pri nas ponavadi jemo na tri ure po namanj 110 ml, včasih tudi 130 ml.
Spi pa čisto različno. Čez dan včasih skoraJ nič parkrat po par minut, spet drugič pa skoraj cel dan, zbudi se samo ko je lačen. Ponoči pa se tudi zgodi da spi 5 ur in se potem zbuja na 2 uri oz. največrat spi 2,5 ure, potem jemo in kupček in spet spanje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   koliko pojejo in koliko spijo
23.11.2004 16:20:52   
frutka_
Sicer je moj Filip že malce večji, ravno danes je dopolnil 5 mesecev in morda ti lahko pomagam s tem, da ti povem, da se je tudi on včasih toliko prebujal. Glede količine hrane ti ne bi znala odgovoriti ker ga dojim. Lahko ti povem tudi to, da sploh ničesar drugega ni hotel piti razen mojega mleka Čajek je poskusil šele pri 3-ih mesecih in ga ne mara preveč.

Glede spanja pa ne skrbi, ker se le-to spreminja iz tedna v teden. Najbrž si že ugotovila, da pri otroku ni pravila. Tako bo včasih spal celi dan kateri drugi dan pa nič.
Lepo mirno se rihtajta, papcajta in se cartajta pa bo!!!

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   koliko pojejo in koliko spijo
23.11.2004 19:05:22   
Bejba
Tudi mi smo točno danes stari 6 tednov. Naš korenjak poje v enem obroku kar 150 ml, pa še kar neki hlasta, čeprav mu ne dam več. Že to se mi zdi veliko. Potem pa bruhne, ko se tako naje.
Zaspi pa včasih takoj po obroku, včasih kakšne pol urce do ene urce po obroku in spi cca. 3 ure, nato pa novo hranjenje. Kar veliko spi moram rečt. Ponoči pa enako - na tri ure hranjenje, vmes spanje, če mu krči to dopuščajo.

Mimogrede, glede na to da bo verjetno podnevi vedno manj spal, kaj potem počnete s svojimi štrucami ko so zbujene? Skoz ga tudi ne moreš cartat, igrat se še ne zna, torej kaj?

LP; Bejba

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   koliko pojejo in koliko spijo
23.11.2004 20:11:47   
Anja167
Ja, Bejba, dobro vprašanje! :bravo: Meni tudi kar ne gre v glavo, kako smo preživeli kakšne dneve. Poslušali smo pesmice, hodili v zgornji štuk k babici, gledali ribice pa ventilator, migali z igračkami, se nstavljali pod most, se nosili sem in tja, hodili na sprehod, pa čisto počasi smo se previjali in kopali (da bi čim dalj trajalo)... Ampak včasih pa res nisem imela več idej, in še zdaj je kdaj tako, ampak je že bolje. LP.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




Folna kislina
Michonne RR

Ali ste med nosečnostjo jemale/jemljete folno kislino?

Da (95%)

Ne (5%)


Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!