|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prakticni zodiak
23.11.2004 12:14:07   
dory
IZJAVE PO SEKSU

OVEN: No, zdaj pa hitro še enkrat!
BIK: Uf, sem lačen, a mi prineseš pizzo?
DVOJČKA: Kje je daljinec?
RAK: Kdaj se bova poročila?
LEV: A nisem bil fantastičen?
DEVICA: Joj, rjuha se je umazala.
TEHTNICA: Všeč mi je bilo, če je bilo tebi všeč.
ŠKORPIJON: Ja, OK, zdaj te lahko odvežem.
STRELEC: Ne kliči me, jaz te bom poklical.
KOZOROG: Imaš vizitko?
VODNAR: Zdaj pa poskusiva še naga.
RIBI: Kako si že rekla, da ti je ime?

KOLIKO JIH JE POTREBNO, DA SE ZAMENJA ŽARNICA:

OVNOV: Samo eden, toda potrebno je več žarnic.
BIKOV: Noben. Biki ne menjajo žarnic.
Razlog 1: Ne ljubi se jim.
Razlog 2: Čakajo, da se morda spet prižge.
Razlog 3: Škoda žarnice, četudi
crknjene!
DVOJČKOV: Dva. (Čeprav bi bilo bolje, da bi to storil en sam, saj se bosta dva gotovo začvekala in pozabila na žarnico.)
RAKOV: Samo eden, toda potrebni so trije terapevti, da mu pomagajo preboleti izgubo.
LEVOV: Enajst. Eden zamenja žarnico, drugih deset mu ploska. (Čeprav,resnici na ljubo, Lev ponavadi najde nekoga, da to stori namesto njega.)
DEVIC: Šest. Prva jo spretno odvije, druga skrtači in opere navoj,tretja staro žarnico očisti in odnese v smeti, četrta nadzoruje delo, peta privije novo, šesta pa počisti za njimi.
TEHTNIC: Nobena. Kajti preden se Tehtnica odloči, kakšno novo žarnico
želi imeti (barva, oblika, model, jakost...), kdo drug že izgubi živce in to
stori namesto nje.
ŠKORPIJONOV: Ste pri pravi? Zakaj bi Škorpijon menjal žarnico, ko pa uživa v temi?!
STRELCEV: Močno dvomimo, da bi Strelec zamenjal žarnico. Kajti dan je še mlad, zunaj sije sonce, pred sabo imamo še celo življenje, vas pa skrbi ena trapasta žarnica?!!!
KOZOROGOV: Nismo uspeli izvedeti. Kajti Kozorog je rekel, da nima časa za te glupe štose.
VODNAR: Hm hm... Pa ste žarnico vprašali, ali se hoče zamenjati?
RIBI: Kakšno žarnico?

KAJ MOLIJO...
OVEN:Bog, daj mi potrpljenje, in to TAKOJ!
BIK:Ljubi Bog, prosim daj da bom znal sprejeti SPREMEMBO, ampak ne še SEDAJ.
DVOJČEK:Hej Bog... Ali pa si morda boginja? Kdo si pravzaprav? Kaj si? Kje si? Koliko vas je? Ah, brez veze, v bistvu sem te hotel prositi, da mi pomagaš kupiti tisti ta fensi mobitel...
RAK:Ljubi Oče, prosim te, daj mi denarja za hude čase, in obljubim ti,da ga ne bom nikoli porabil!
LEV:Hej, nebeški fotr, grem stavit, da si ponosen, ker sem tvoj zemeljski sin! In ko sva že na liniji, daj da mi moj fotr nocoj posodi mercedeza!
DEVICA:Bog, naredi, da bo svet boljši, in glej, da ne boš zamočil, tako kot si zadnjič, ko sem te nekaj prosil!
TEHTNICA:Dragi Bog, saj vem, da bi se morala sama odločiti. Ampak, po drugi strani, kaj misliš TI?
ŠKORPIJON: Ljubi Bog, pomagaj mi, da odpustim svojim sovražnikom, čeprav si prekleti zlodeji tega ne zaslužijo!!
STRELEC: Vsemogočni, večni, vsevedni, neskončni, nepremagljivi in neprekosljivi Bog v nebesih, hvala ti, ker si mi pomagal, da sem nehal pretiravati.
KOZOROG: Dragi Oče, hotel sem moliti in te prositi, da mi pomagaš razrešiti nek problem, ampak po tehtnem premisleku sem ugotovil, da moram to storiti sam. Vseeno hvala.
VODNAR: Živijo, Bog! Eni pravijo, da si moški. Drugi pravijo, da si ženska. Jaz pa mislim, da smo mi VSI bogovi. Torej, zakaj bi sploh molil?! Grem raje na žur!
RIBI:Nebeški Oče, ko sedaj odpiram še drugo steklenico viskija, da bi mi te žlahtne kapljice pomagale odplakniti žalost in bolečino... Poslušaj
me: moja pijanost naj bo v Tvojo večno čast in slavo! Amen.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prakticni zodiak
23.11.2004 12:29:06   
barby*
:)-:)-:)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prakticni zodiak
23.11.2004 12:53:22   
Tiki
:)-
:bravo: tega še nikjer nisem zasledila.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
23.11.2004 13:17:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prakticni zodiak
23.11.2004 14:04:29   
india
Hihi, bi skorajda moralo štimat, ja!
:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prakticni zodiak
23.11.2004 16:46:54   
tina.nika
Pri men pa čist nič ne drži:zmeden2:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Božič
lola85 RR

Praznujete božič pri vas doma?

Da (94%)

Ne (6%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!