|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvič v vrtec
28.8.2007 21:42:50   
julam
A so vas iz vrtca kaj obvestili, kje in kdaj in kako in kaj? Jaz namreč nimam pojma, kje se morava s škratkom pojaviti, kdo je vzgojiteljica, kaj rabiva s sabo. Si predstavljam, da ima vsak vrtec svojo prakso, ampak me vseeno zanimajo vaše izkušnje.

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvič v vrtec
28.8.2007 21:47:34   
Naja31
To je pa res čudno.
Mi smo imeli prvi skupni sestanek v juniju. Potem smo dobili obvestilo na dom v kateri skupini bo Marko in kdo je njegova vzgojiteljica, ter kdaj naj jo pokličemo, da se pridemo spoznati.
To smo bili sredi avgusta, prvič prideva v ponedeljek 3.9. in je prvi teden uvajanje.

Marko gre v Andersen v Šiški.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2007 21:56:08   
Špacka

Ko sem dobila odločbo, da je mala sprejeta v jasli, je bilo napisano v kateri skupini bo in katera bo njena vzgojiteljica. Približno dva meseca pred vstopom v jasli naju je poklicala, da smo se zmenili za informativni sestanek, najprej nama je predstavila jasli, kakšna je skupina, potem pa jo je zanimalo vse o Lini, če že hodi, kako spi, če ima kakšne posebne navade, na kaj mora bit pozorna.....in na koncu smo se zmenili, kdaj bomo začeli z uvajanjem.  

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2007 22:01:22   
ZARA
Moja pupa gre zdele septembra prvič in imamo sestanek v vrtcu ta četrtek. Meni je tudi čudno tole, pa vsaj obvestili bi te lahko, mater. Če ne jih pa malo pokliči in vprašaj.

lp

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2007 22:06:46   
total
Mi smo zamudili prvi sestanek,tako da sm poklicala v vrtec in šla na pogovor sama z vzgojiteljico in je še bolje,tako da začnemo 3.9 z uvajanjem.Pokliči in vpraš,bi že mogla to vedet.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2007 22:14:44   
CUKRČEK
Moja triletnica gre septembra prvič v vrtec in imamo zato jutri sestanek, kjer bomo izvedeli vse potrebno....o sestanku smo bili pisno obveščeni.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2007 22:22:27   
bini
no, pri nas je pa tud tako, da sem približne info dobila pri vpisu, natančne pa šele po povpraševanju preko maila user posted image ... žalostno, da ne zmorejo obvestila, ... če samo pomislim kaj vse mi obveščamo naše starše v šoli user posted image ...  ampak prvi dan uvajanja je bil super in če bo šlo tako naprej, bomo pozabili tudi take nevšečnosti.
srečno vsem v vrtcu user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2007 8:12:13   
mojsoncek
zanimivo... ponavadi posljejo obvestilo po posti. Vzgojiteljice imajo ponavadi s starsi najprej en skupni sestanek, da predstavijo nacin dela in splosne zadeve. Potem pa se dobijo se z vsakim posebej, da lahko starsi za svoje malcke povejo kako "funkcionirajo".

Ti predlagam, da cimprej poklices v vrtec in se pozanimas, kdaj, kam, kdo in kako!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.8.2007 8:13:44   
pety78
Pri nas tudi nič.user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.8.2007 8:26:19   
Nika v službi
Ej, res smešno, kako se prakse vrtcev razlikujejo.

Mi smo imeli 2 sestanka staršev že pred počitnicami, enkrat junija in enkrat julija, da so res vsi starši lahko prišli.

Potem sem imela sestanek s svetovalno delavko in ločeno z ravnateljico, ki mi je razkazala vrtec.

Jutri pa grem na razgovor z vzgojiteljico.

Pri nas vse aktivnosti vodi svetovalna delavka, ki tudi skrbi (zelo zgledno) za obveščanje. Prvi vtisi so tako zelo pozitivni, upam, da bo občutek tudi jutri pri vzgojiteljici tako dober....

Vsem novincem želim lepo uvajanje in čim manj joka!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2007 8:28:04   
Marogica
Najbolje je, da v vrtec pokličeš in se pozanimaš, da boš pomirjena..

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2007 8:55:24   
julam
Sem poklicala. Imajo res nek čuden sistem (Jarše - Kekec). Kao so nas obvestil user posted image , da visi seznam od 20.8. na vratih. In zdaj moram lovit vzgojiteljico po vrtcu user posted image , da mi pove, kako bomo v pon začel uvajati user posted image .

Vsaj notri smo, sem se že bala!

Hvala vsem za info!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.8.2007 9:01:56   
Pobalami
Mi smo imelo sestanek v juniju-tak okvirni...

Zdajle sem klicala in moramo priti v ponedeljek kar že na uvajanje, nobenega sestankauser posted image . Prinesti moramo copatke.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.8.2007 13:07:28   
Magi*
ja, tudi pri nas smo imeli sestanek konec maja in čakam na obvestilo...pa nič. danes sem pa klicala in so bili prav presenečeni - kao, saj starši pokličejo in se sami pozanimajo. očitno imajo veliko časa razlagati vsakemu posamezniku.

torej, midve greva v petek na ogled, v ponedeljek pa jo odpeljemo prvič v vrtec in jo bomo poskusili kar tam pustiti. no, če ne bo panike in dokler bo šlo. je bila pa vzgojiteljica zelo prijazna.

upam, da ne bo hudega, ker je navajena na tak res že iz privat varstva. edino novo okolje in malo več otrok bo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.8.2007 13:30:05   
bini
pri nas je čist po domače - prvi sestanek je mislim po uvajanju..
se skušam zadržat in ne bit sitna, ampak se mi zdi pa vseen premalo, da so edina navodila 2 stavka tajnice ob vpisu user posted image ... pač delajo po sistemu - bod vesel da si dobu vrtec, zdej pa tih bod user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.8.2007 13:32:34   
incabinca
Mi smo imeli pa že junija prvi sestanek z ravnateljico, ki nam je predstavila delovanje vrtca in razložial vse kar rabimo vedet. Mesec kasneje smo imeli sestanek z našo vzgojiteljico (pomočnica takrat še ni bila znana, ker so odprli še eno enoto in so jih še isakli). Na tem sestanku se nam je predstavila, razložila njen način dela in vse kar nas je zanimalo. Potem smo se zmenili tudi za inividualni sestanek, vsak je prišel k njej in malo povedal o svoej otroku, posebnosti, navade.. prej nam je dala pa tudi že en list z  vprašanji o otroku.  zadnji teden v avgustu pa visi v vrtcu tudi en list, kamor se vpišemo kdaj bomo prvi teden prihajali vvrtec - da se malo razporedimo, da nas ne bo preveč naenkrat, zato da se pač otroci v miru navadijo na vrtec.

Tako da pri nas je velik poudarek na sodelovanju vzgojiteljice in staršev in meni se to zdi zelo prav. 

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?