|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bruhanje po mlečnem obroku
28.8.2007 11:03:41   
klaja
Zdravo!

Naša enoletnica je pričela po vsakem mlečnem obroku bruhat. Pa ne da bi veliko zbruhala, le kakšno malenkost. Drugih znakov nima in je zelo živahtna ter dobre volje. Sem ji pa nekaj časa dajala za jest domače (škropljeno) grozdje, ne vem mogoče sem ji s tem preveč obremenila želodček.

Gledala sem že malo po knjigah in sem naletela na alergijo na mlečne izdelke.
Mislite da je to možno ali je kaj druga?
Ima mogoče katera kake izkušnje s tem?

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bruhanje po mlečnem obroku
28.8.2007 12:42:32   
mojsoncek
Cisto mozno, da gre za alergijo. Od moje sestricne tamali je sele pri treh letih dobil alergijo na kravje mleko in jajca. Zacelo se je z bruhanjem vsake toliko casa, potem enkrat na teden, pa veckrat na teden in potem vsakic po zauzitju mleka ali mlecnih izdelkov.

Lahko pa da gre samo za kaksno prehodno zadevo, ali pa je bruhanje povezano s cim, kar sploh nima nobene veze z alergijo.

Kar pozanimaj se pri zdravnici.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2007 9:12:21   
lev76
Tudi moja mala kdaj pa kdaj bruha po mlečnem obroku.Sem se tudi jaz že spraševala kaj je to.
Mleko je začela že zelo zgodaj zavračati, tako da ga že pred starostjo 12 mesecev ni več pila. Tudi jogurte in skute je vse manj in manj.Po čokolinu pa največkrat bruhauser posted image
Danes je stara 20 mesecev.

Če ima še kdo kakšen konetar na to temo bi ga bila tudi jaz zelo vesela.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2007 12:06:29   
mojmaček
Moj 15 mesečnik je pa ene 2 x bruhal po skuti in po jogurtu. Je pa res da sem mu dala to za jest zjutraj za zajtrk na prazen želodček, pa namazan kruh zraven. Zdaj mu zjutraj več ne dajem jogurtov. Čez dan je pa ok.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2007 12:15:48   
lev76
Tudi jaz sem jutranje jogurte ukinila,ker je bruhala. Ampak se zgodi, da bruha tudi pri popoldanki malici, če ima jogurt ali skuto za malico.

(odgovor članu mojmaček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2007 16:04:06   
smeska
Jaz imam malčka, ki je toliko star kot tvoja (julij). Moje izkušnje so take, ko rastejo zobki, ob prehladu, slabo prenaša mlečne izdelke - zjutraj manšo dozo kot ponavadi, zvečer je pa katastofa - niti čokolino ne gre dol, se mu prav negravžno rigne ,nato pa v gromozanskem loku vse ven.

Malo manj mlečnih obrokov ali manjša doza - pač moja izkušnja in predlog. Drugače pa naš, če je vse v redu lahko popije nenormalne količine mleka in poje ogromno mlečnih izdelkov, po mojem mnenju ne gre za alergijo, če je stanje občasno.

Pa lp

Vsaka mama je najboljša mama za svojega otroka.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2007 16:05:07   
smeska
aja, pa včasih je res fajn malo ukinit kakšen jogurt ali skuto

Vsaka mama je najboljša mama za svojega otroka.

(odgovor članu smeska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2007 21:10:56   
klaja
Zdaj ji dajem samo zvečer mlečni obrok, mi je pa danes tudi po sadnem fruteku bruhnila. Samo pri nas ni tako, da bi v loku bruhala, so bolj manjše količine.

Je pa res, da jo že nekaj časa mučijo zobki (saj še nima nobenega) in si vse kar naprej tišči v usta. Bom še malo počakala, drugače pa grema k zdavniku.

(odgovor članu smeska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?