Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bruhanje po mlečnem obroku 28.8.2007 12:42:32
|
|
|
|
mojsoncek
|
Cisto mozno, da gre za alergijo. Od moje sestricne tamali je sele pri treh letih dobil alergijo na kravje mleko in jajca. Zacelo se je z bruhanjem vsake toliko casa, potem enkrat na teden, pa veckrat na teden in potem vsakic po zauzitju mleka ali mlecnih izdelkov. Lahko pa da gre samo za kaksno prehodno zadevo, ali pa je bruhanje povezano s cim, kar sploh nima nobene veze z alergijo. Kar pozanimaj se pri zdravnici.
|
|
RE: Bruhanje po mlečnem obroku 29.8.2007 9:12:21
|
|
|
|
lev76
|
Tudi moja mala kdaj pa kdaj bruha po mlečnem obroku.Sem se tudi jaz že spraševala kaj je to. Mleko je začela že zelo zgodaj zavračati, tako da ga že pred starostjo 12 mesecev ni več pila. Tudi jogurte in skute je vse manj in manj.Po čokolinu pa največkrat bruha Danes je stara 20 mesecev. Če ima še kdo kakšen konetar na to temo bi ga bila tudi jaz zelo vesela.
|
|
|
|
RE: Bruhanje po mlečnem obroku 29.8.2007 12:06:29
|
|
|
|
mojmaček
|
Moj 15 mesečnik je pa ene 2 x bruhal po skuti in po jogurtu. Je pa res da sem mu dala to za jest zjutraj za zajtrk na prazen želodček, pa namazan kruh zraven. Zdaj mu zjutraj več ne dajem jogurtov. Čez dan je pa ok.
|
|
|
|
RE: Bruhanje po mlečnem obroku 29.8.2007 12:15:48
|
|
|
|
lev76
|
Tudi jaz sem jutranje jogurte ukinila,ker je bruhala. Ampak se zgodi, da bruha tudi pri popoldanki malici, če ima jogurt ali skuto za malico.
|
|
|
|
RE: Bruhanje po mlečnem obroku 29.8.2007 16:04:06
|
|
|
|
smeska
|
Jaz imam malčka, ki je toliko star kot tvoja (julij). Moje izkušnje so take, ko rastejo zobki, ob prehladu, slabo prenaša mlečne izdelke - zjutraj manšo dozo kot ponavadi, zvečer je pa katastofa - niti čokolino ne gre dol, se mu prav negravžno rigne ,nato pa v gromozanskem loku vse ven. Malo manj mlečnih obrokov ali manjša doza - pač moja izkušnja in predlog. Drugače pa naš, če je vse v redu lahko popije nenormalne količine mleka in poje ogromno mlečnih izdelkov, po mojem mnenju ne gre za alergijo, če je stanje občasno. Pa lp
|
|
RE: Bruhanje po mlečnem obroku 29.8.2007 16:05:07
|
|
|
|
smeska
|
aja, pa včasih je res fajn malo ukinit kakšen jogurt ali skuto
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?