Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kafetjere Bialetti - kje v Ljubljani?? 28.8.2007 9:43:14
|
|
|
|
smigli
|
Ma po moje bi jih v Merkurju morali imeti, pri nas sm jih že vidla. lp
|
|
|
|
RE: Kafetjere Bialetti - kje v Ljubljani?? 28.8.2007 9:58:14
|
|
|
|
piščanc
|
imeli so jih v Nami, samo ne vem če ravno Bialetti. Pa v City parku v trgovini za gospodinjstvo nasproti blagajn od Spara jih imajo.
|
|
RE: Kafetjere Bialetti - kje v Ljubljani?? 28.8.2007 9:58:27
|
|
|
|
tintin
|
V Cafetinu v stari Ljubljani (blizu Čajne hiše), pa Merkur mislim da tudi.
|
|
|
|
RE: Kafetjere Bialetti - kje v Ljubljani?? 28.8.2007 10:03:33
|
|
|
|
mojsoncek
|
V Eurospinu in v Intersparu sem jih ze videla... So pa Bialetti-jeve res najboljse
|
|
RE: Kafetjere Bialetti - kje v Ljubljani?? 28.8.2007 10:09:52
|
|
|
|
Šoni
|
Vsem najlepša hvala , mislim pa da bo trgovina Cafetina v stari Ljubljani taprava, sem slišala da jih prodajajo nekje v stari Ljubljani, samo nisem vedela kje točno. Sem pa že gledala v Merkurju, Muellerju, pa jih nisem našla. Bom skočila in pregledala. Hvala, hvala... LP, Šoni
|
|
|
|
RE: Kafetjere Bialetti - kje v Ljubljani?? 28.8.2007 10:21:27
|
|
|
|
poliloni
|
Kot ti je že ena napisala - v Cafetini jih imajo, pa še full lepe šalčke za kavo in najrazličnejšo kavo Če greš od Magistrata proti čajnici, je Cafetina na levi strani ceste.
|
|
|
|
RE: Kafetjere Bialetti - kje v Ljubljani?? 28.8.2007 11:04:20
|
|
|
|
Šoni
|
Poliloni, hvala. Sedaj vem kje je Cafetina, včasih, ko sem še živela in študirala v Lj. sem bila veliko v čajnici Cha in mislim celo, da ima Cafetino isti lastnik kot čajnico. Zdaj pa že nekaj let živim izven Lj. in ni časa za potepanje po stari Lj., tako da sem malo pozabila kaj vse Lj. premore. Lp, Šoni
|
|
|
|
RE: Kafetjere Bialetti - kje v Ljubljani?? 28.8.2007 20:28:38
|
|
|
|
Minerva
|
Tudi vsi Mercatorji jih imajo!
|
|
|
|
RE: Kafetjere Bialetti - kje v Ljubljani?? 1.9.2007 6:56:00
|
|
|
|
pikecpokec
|
Mercatorji jih nimajo! Vsaj v Celju ne. sem včeraj spraševala pa me je ena trgovka prepričevala da je to tista zadeva s katero nardiš spenjeno mleko (tisti lonček). pa sem rekla da to ni to in da se v kafetjeri kava skuha pa je rekla da se v tistem lončku tud lahko kava kuha . mislim...
|
|
RE: Kafetjere Bialetti - kje v Ljubljani?? 4.9.2007 10:15:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Mercatorji jih nimajo! Vsaj v Celju ne. sem včeraj spraševala pa me je ena trgovka prepričevala da je to tista zadeva s katero nardiš spenjeno mleko (tisti lonček). pa sem rekla da to ni to in da se v kafetjeri kava skuha pa je rekla da se v tistem lončku tud lahko kava kuha . mislim... Ja no,vsi pa res vsega ne morejo vedeti.Še posebi,ker v notranjosti slovenije ni tako pogosto in v navadi,kavo v kafetieri kuhat. Moja je pokojna že nekaj časa,morm novo nabavit.Je pa res,da kafetiere te firme so najkvalitenejše,najboljše.Sem poskusila še druge,pa so se kmalu pokvarile.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.