|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakup otroške opreme preko eBay-a
27.8.2007 23:52:21   
1108
Ali je že kdo kupoval otroški voziček preko ebay-ja?

Tukaj

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 28.8.2007 22:26:44 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nakup otroške opreme preko [color=red]eBa...
28.8.2007 7:10:24   
mojsoncek
Mi smo ga in se nam je splacalo... no, v bistvu smo pogledali, katera firma prodaja, pa smo potem kar direktno iz njihove spletne trgovine narocili. Preden se lotis nakupa, se pa le pozanimaj, ce dostavljajo v SLO in koliko so stroski transporta za artikel, ki bi ga narocila (cena je odvisna ali od velikosti paketa ali pa od teze - odvisno od spediterja).

Za vozicek smo tako, vkljucno s provizijo banke in potnimi stroski iz S dela Nemcije, placali nekaj cez ex. 50.000, pri nas je bil pa en drobiz manj kot 90.000.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu 1108)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2007 9:37:14   
lea23

user posted image glej v baby centru je model s3 350€

user posted image tvoj na ebayu pa stane 290€ ( je pa res da model s4 ). že v njihovi državi je poštnina 20€ ( kot ti piše ), torej za nas bo potem prišlo cca 50€ + računaj še stroški bančnega nakazila

no zdj pa stvar vsakega posameznika, jst bi se raje odločila za s3 in ga kupila pri nas v slovenjiji, kot pa da za isto ceno iz tujine dobim s4. sej ebay naj bi bil ziher, redkokdo se je "zajebal" ker ga ni znal prav uporabljat in so mu vzeli denar pa vozička ni nikoli videl, zato če se boš odločila za to pot pač ful pazi in dobro preberi vsak droben tisk!!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2007 9:41:13   
lea23
mimogrede pa meni tale s4 izgleda dobesedno kot invalidski voziček.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2007 15:34:12   
Nixxon
Na ebayu nateg ni tako redek kot trdite tu. Je treba kar pogledat komu se da zaupat in če niste prepričani je bolje kupiti stvar preko ebaya in ne preko prodajalčeve štacune direktno, ker je zadeva bolj ziher.

Jaz sem kupil preko ebaya rabljen otroški sedež, pa poštnina ni bila tako visoka, profitiral sem nekaj.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2007 22:19:07   
ninu
Veliko smo kupili preko e-baya in se nikoli nategnili. Moj dragi ga obvlada v nulo, ker tam veliko kupuje.
Treba je preverjati prodajalce, št. prodanih artiklov in ocene - so čisto realne.

Kupila sva otroško varuško Philips, ki je tukaj 50 tisoč za pol manj (s poštnino vred).
Stolček za hranjenje Zoomy. Pri nas je ISTI v ARIELU 40 tisoč, dobila sva ga za ca. 25 jurjev.
Pa postlejnino - ogromno opreme, pri nas za takšno ceno še kovtrčka in prevleke ne dobiš.
In, voziček. Najboljši nakup! Babywelt, model, ki ga več ni za dobit, pri nas tega modela sploh niso imeli, vse druge pa (Baby center) Ampak boljši, bolj praktičen od Quinnija, pa Jane.., vsi imajo neke pomankljivosi (zračni ki se rade spušajo, pa košaro, ki se ne obrača v obe smeri, pa ozki so.., ta ima vse  (tudi nastavke za Maxi cosi lupinico) in ga ne zamenjam za nič na svetu, tako, da bo počakal tudi naslednjega otročka. Cena pa smešna: 40 tisoč mislim da in to z zimsko vrečo vred.
Vse novo, da ne bo pomote.

Malo sem se pohvalila, ampak sva se z mojim kar trudila, da sva spremljala "avkcije" in cenkala. Pač malo za hobi, ko je bilo še veliko časa. V tem času so se cene poštnin precej dvignile za dostavo v Slovenijo, tako, da se marsikatera stvar ne splača več, ker je poštnina previsoka. Mislim, da so se dvignile nekje po novem letu, sploh DHL. Malo bo treba še počakati, da pridemo v njihovo območje in cene spet padejo.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?