ninu
|
Veliko smo kupili preko e-baya in se nikoli nategnili. Moj dragi ga obvlada v nulo, ker tam veliko kupuje. Treba je preverjati prodajalce, št. prodanih artiklov in ocene - so čisto realne. Kupila sva otroško varuško Philips, ki je tukaj 50 tisoč za pol manj (s poštnino vred). Stolček za hranjenje Zoomy. Pri nas je ISTI v ARIELU 40 tisoč, dobila sva ga za ca. 25 jurjev. Pa postlejnino - ogromno opreme, pri nas za takšno ceno še kovtrčka in prevleke ne dobiš. In, voziček. Najboljši nakup! Babywelt, model, ki ga več ni za dobit, pri nas tega modela sploh niso imeli, vse druge pa (Baby center) Ampak boljši, bolj praktičen od Quinnija, pa Jane.., vsi imajo neke pomankljivosi (zračni ki se rade spušajo, pa košaro, ki se ne obrača v obe smeri, pa ozki so.., ta ima vse (tudi nastavke za Maxi cosi lupinico) in ga ne zamenjam za nič na svetu, tako, da bo počakal tudi naslednjega otročka. Cena pa smešna: 40 tisoč mislim da in to z zimsko vrečo vred. Vse novo, da ne bo pomote. Malo sem se pohvalila, ampak sva se z mojim kar trudila, da sva spremljala "avkcije" in cenkala. Pač malo za hobi, ko je bilo še veliko časa. V tem času so se cene poštnin precej dvignile za dostavo v Slovenijo, tako, da se marsikatera stvar ne splača več, ker je poštnina previsoka. Mislim, da so se dvignile nekje po novem letu, sploh DHL. Malo bo treba še počakati, da pridemo v njihovo območje in cene spet padejo.
|