|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočno hranjenje
22.11.2004 20:40:39   
LORELAJ
Pozdravljene!

Imam pupico staro 8 mesecev in dojiva se zvečer, ponoči in zjutraj. Zadnjih 14 dni pa ponoči hoče jesti tudi po trikrat, tega pa prej ni počela, jedle smo max 1x na noč. Kako naj jo tega odvadim, saj tudi mleko se ne proizvaja glede na porabo. Kdaj naj bi prespali noč brez hranjenja. Naj povem da navadnega mleka sploh noče piti.

lp, Lorelaj
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nočno hranjenje
22.11.2004 20:47:07   
tina.nika
MOgoče je pa žejna:zmeden2: A si ji poskusla dat vodo?
Tudi jaz sem do pred kratkim Niko(danes 9 mesecev) dojila zjutraj in zvečer, ponoči pa itak spi že od sigurno petega meseca, tako da kar se tega tiče ti ne morem svetovati.
Tudi naši NIki ni bilo všeč navadno mleko, pa sem ji ga na začetku redčla-kr po občutku in dodala noter keksolino ali rižolino in se je navadla.
lp, Tina:sloncek:

(odgovor članu LORELAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nočno hranjenje
22.11.2004 20:47:27   
malika
Moj se je dojil ponoči do skoraj 9 meseca.Ampak na dve uri ali manj. In potem sem se odločila da je zdaj tega konec in sem mu zažela dajat ponoči čajek ali sokec. lepo je sprejel vse skupaj, ampak zbuja se isto na dve uri ali manj.
navadnega mleka pa do nedavnega tudi ni hotel piti. Potem pa sem mu dala v flašo(tako za poskus pač, kot sem delala enkrat tedensko) mleko in ker nisem imela prekuhane vode, da bi ga razredčila, sem zraven vlila sok. In spraznil je celo flašo.Potem sem čez par dni tej mešanici dodala rižolino in je spil celo flašo.Zdaj pa sem kupila Hippovo kašico banana breskev in mu jo dam v flašo(brez soka) in tudi lepo pije. Samega mleka pa še vedno ne mara. Očitno je rabil nekaj, da je prevzelo okus. Ja pa teh mlečnih kašic noče drugače kot po flaši.

Noč brez hranjenja in ubujanja,..... to si pa jaz želim za božička :)-

LP m

(odgovor članu LORELAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nočno hranjenje
22.11.2004 20:52:03   
tina.nika
malika upam, da ti božiček izpolnil željo:)-

(odgovor članu LORELAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nočno hranjenje
22.11.2004 21:12:20   
jon
Po mojem se pa samo malo pocarta, najboljše da ji daš kar vodico za pit.Probajta.
lp:rozica:

(odgovor članu LORELAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nočno hranjenje
22.11.2004 21:45:23   
saba01
Na žalost ti ne znam svetovati,ker moja 3 mesece stara pupa prespi celo noč:bravo: .Želim pa vama veliko sreče
Lp,Sabina:rozica:

(odgovor članu LORELAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nočno hranjenje
22.11.2004 21:51:08   
JASNA D
Pa dajte vi meni povedat kako naredite take otročke, ki spijo celo noč? po moje je finta v načinu proizvodnje!:)-

Dost heca. Naš ni prespal cele noči do odhoda v vrtec - 11,5 meseca starosti. Potem sem blagovolila po celo noč spati ravno en mesec, sedaj pa zopet bedim z Ivano. No ja, še kakšno leto, pa bo. Tudi jaz bom božičku vsaj drugo leto pisala za tako željo, letos je itak še prezgodaj. Moje "frocovje" naravnost obožuje nočno življenje. Jaz pa ne, vsaj takega ne.

Lp od še ene neprespane.

Jasna

(odgovor članu LORELAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nočno hranjenje
22.11.2004 21:55:36   
Gina
Ponoci sigurno ne rabi vec hrane in zelo veliko vprasanje je, ce v resnici rabi pijaco. Mene je moja micena izsiljevala 3 leta in se prebujala cele noci. Pa nisem vedela kaj ji manjka in tako, kot je pisala ena od vas pred mano sem probala z vsem moznim - hrano in pijaco in crklanjem. Vse je pojedla ali popila, zbujala se je pa se vedno. Spala je pri meni, da mi vsaj vstajat ni bilo treba, pa sem hodila po svetu ko megla. Potem se mi je "strgalo", ker nisem mogla vec. Pustila sem jo jokat. V dveh dneh se je nehala zbujat in od takrat naprej spala celo noc. Nas najmlajsi spi celo noc ze odkar je prisel iz porodnisnice in upam, da se nikoli ne bo zacel zbujati ponoci. Res ti zelim, da bi ti uspelo odkriti vzrok zbujanja in ga odpraviti, ker vem, da ni hujsega kot biti neprespan cele tedne, mesece.....:kava::duda::)

(odgovor članu LORELAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nočno hranjenje
23.11.2004 7:07:54   
dory
Mi bomo danes dopolnili sedem mesecev in do danes ni bilo niti ene noci,ko se ne bi zbujal in jedel na 3 ure...upanje o prespani noci sem ze dala na stranski tir...mogoce cez pol leta:zmeden: pridem na svoj racun :)

(odgovor članu LORELAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nočno hranjenje
23.11.2004 9:28:47   
BARBARA R.
Ojla!
Jaz ne vem kaj je za vas "zvečer".Midva sva prve mesece vlekla njeno budnost tja do 23.30 ali še dlje,se je takrat podojila in potem spala do 06.00.Ko pa je s tremi meseci začela tudi čez dan spati si je sama naredila svoj urnik tako da je zadnji obrok ob 22.30 in potem spanje nekje do 06.30 -07.00.
Po moje lahko rečem,da Kristina od poroda prespi celo noč.Morda se je v pol leta 3x zgodilo,da se je zbudila ob 03.00,pa še to je bila moja krivda.

:muca:

(odgovor članu LORELAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nočno hranjenje
23.11.2004 20:55:41   
LORELAJ
Hvala za odgovore. Zame večer je ob 20.00 ko gre pupa spat in to od 4 meseca naprej. Bom provala s čajčkom bomo vidli kaj bom dosegla.

lp, Lorelaj

(odgovor članu LORELAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nočno hranjenje
24.11.2004 9:54:29   
ESA
Tudi mi imamo enak problem - zbujanje ponoči. Do 6. meseca sem ga ponoči hranila, takrat pa mi je pediatrinja rekla, da naj neham in da je to samo cartanje. Naj ga raje zamotim z dudo in čajem, kar v postelji, brez da ga dvignem. To mi secer skoraj uspeva, se pa zbudi kot prej, vsake 2-3 ure, mu dam dudo ali čaj in zaspi dalje. Ne neha pa se zbujati ponoči.

(odgovor članu LORELAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?