cmokec
|
Lep pozdravček, me je danes v pisarno poklicov direktor. Pa sva se pogovarjala od letnega plana za drugo leto. Ko sva prišla nekje do maja, se mi je posvetilo, da ga ne bom mogla izpeljat, če bom :nosecka:. Pol sem pa rekla, da ve, da je moja največja želja, da imam še enega :duda:. Pa se je zasmejal in rekel, da mi želi veliko sreče, ker ve, koliko mi to pomeni. Pa da če bom šla takoj v bolniško, mi bojo pa prenosnega kupli, pa bom delala doma. Takrat se mi je pa kar utrgalo. :zmeden:Pa sem mu rekla: "Vse bom naredila, da ne bom na bolniški, ker bolniška ni v brezveze, ampak pomeni rizično nosečnost. Jest si pa take 9nebesa ne želim. Če bo pa G. svetoval, da je bolniška zame boljša kot ne, ga bom pa ubogala. Ampak če ne morem delat v službi, pomen, da tudi doma ne morem. A je kakšna bolniška taka, da doma lahko letaš in se potiš, v službo pa ne moreš. Kr kadil se mi je iz glave, sem imela filing, da je biznis prvi, moje zdravje in :duda: bo pa že nekak, če sploh bo. Sem pa kr vstala, šla proti vratom, pa sem imela filing, da morem še nekaj rečt. "Če bo moj G. reku, da moram devet mesecev stojo na glavi delat, bom pa stojo delala." In se šla s pisarne. Ko sem se malo ohladila, sem sam premlevala, al sem ga usrala al ne.:ups: Pa je proti koncu službe prišel do mene in se mi opravičil, da ni tko mislu, kakor sem razumela. Da je vesel, da sva to razčistla (kva ne vem) in da bo počaščen, če mi bo lahko čestital med prvimi. Zdej me pa zanima, kva si ve mislite o vsem tem. Imam pa še vprašanje, ki se mi ob tem postavlja: Ali težka pod do zanositve pomeni bolniško v času nosečnosti? Jest mislim, da ne, kaj pa ve? :rozica::rozica::rozica: za vaša mnenja in:pujs::pujs: za vaše čimprejšne:duda: cmokec
|