|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   služba in nosečnost
22.11.2004 20:31:22   
cmokec
Lep pozdravček,

me je danes v pisarno poklicov direktor. Pa sva se pogovarjala od letnega plana za drugo leto. Ko sva prišla nekje do maja, se mi je posvetilo, da ga ne bom mogla izpeljat, če bom :nosecka:. Pol sem pa rekla, da ve, da je moja največja želja, da imam še enega :duda:. Pa se je zasmejal in rekel, da mi želi veliko sreče, ker ve, koliko mi to pomeni. Pa da če bom šla takoj v bolniško, mi bojo pa prenosnega kupli, pa bom delala doma. Takrat se mi je pa kar utrgalo. :zmeden:Pa sem mu rekla: "Vse bom naredila, da ne bom na bolniški, ker bolniška ni v brezveze, ampak pomeni rizično nosečnost. Jest si pa take 9nebesa ne želim. Če bo pa G. svetoval, da je bolniška zame boljša kot ne, ga bom pa ubogala. Ampak če ne morem delat v službi, pomen, da tudi doma ne morem. A je kakšna bolniška taka, da doma lahko letaš in se potiš, v službo pa ne moreš. Kr kadil se mi je iz glave, sem imela filing, da je biznis prvi, moje zdravje in :duda: bo pa že nekak, če sploh bo. Sem pa kr vstala, šla proti vratom, pa sem imela filing, da morem še nekaj rečt. "Če bo moj G. reku, da moram devet mesecev stojo na glavi delat, bom pa stojo delala." In se šla s pisarne. Ko sem se malo ohladila, sem sam premlevala, al sem ga usrala al ne.:ups: Pa je proti koncu službe prišel do mene in se mi opravičil, da ni tko mislu, kakor sem razumela. Da je vesel, da sva to razčistla (kva ne vem) in da bo počaščen, če mi bo lahko čestital med prvimi.

Zdej me pa zanima, kva si ve mislite o vsem tem.

Imam pa še vprašanje, ki se mi ob tem postavlja: Ali težka pod do zanositve pomeni bolniško v času nosečnosti? Jest mislim, da ne, kaj pa ve?

:rozica::rozica::rozica: za vaša mnenja in:pujs::pujs: za vaše čimprejšne:duda:

cmokec
Neposredna povezava do sporočila: 1
   služba in nosečnost
22.11.2004 21:09:24   
buškica
Takole ti bom rekla:

Hvala bogu za takega šefa ki spozna svoje kikse.
Jest vem da bom izkoristila vse kar je možno od bolniške pa da..ostalih ugodnosti, saj mi je otrok na prvem mestu. Pa nisem taka ki bi izkoriščala, ampak zakaj ne? zdravje in otročiček sta na prvem mestu, kaj mu bo mamica ki bo vsak dan živčna..Ne vem kakšen je tvoj šef, ampak moj me vsak dan vsaj enkrat tako razjezi da mi pritisk naraste za 100%. tako da bom takrat ko bom izvedela da sem noseča, zaprosila za bolniško.
buškica

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   služba in nosečnost
22.11.2004 21:20:58   
anajmad
Ma kaj jaz vem.V sedanji nosečnosti sem bila jaz 4 ure na bolniški.Ampak ti povem,so me non stop brkali z enimi plani,ni jih brigalo,da sem noseča in sploh....jaz mona,sem se sekirala,kaj bo,čeprav svoje delo zelo rada opravljam.Ko se mi je to zgodilo(da sem rodila in kasneje mi je Vid umrl),sem še pa doživela večji šok.Pride mi šef čez dva tedna in mi ponudi nižje delovno mesto,zato ker sem povedala takoj,da nameravam še imeti ,ko bom zdrava enega:duda:Takrat sem doživela živčni zlom-dobesedno.Zdrla sem se nanj,da mislim še žena mu ni toliko povedala v zakonu.:zmeden:
Od takrat dalje me pustijo pri miru.Računalnik so mi prinesli domov,če bom zanosila bi še enkrat delala za 4 ure,ker mi zelo odgovarja(nimam takšno težko delo,da bi se pretegnila)in mislim,da mi tudi ne bo nič škodilo,če bom šla malo med ljudi.Samo upam,da mi bo to dano,ker se bojim,da ne bo preveč rizično.Jaz menim,če se:nosecka:dobro fizično in psihično počuti,ji prav paše,da gre malo delat.Šefe boš pa do takrat tudi vzgojila,tako kot sem jih jaz.
Držim ti pesti,da bi ti in jaz kmalu povedale veselo novico na tem forumu.:rozica:
Nekaj vas prosim moje dame:angel::angel::angel::angel:danes sem zvedela,da ima moj nečak(od sestre sin tumor).Star je 22 let in ima v četrtek operacijo.Držte mu pesti(in seveda moji sestri,meni,...)da bi se dobro izteklo.Tako sem žalostna:(,ker me je letos že toliko nesreč doletelo,da ne vem, če bi prenesla še eno.Res punce,prosim bodite z mano in mojim nečakom v teh težkih trenutkih.
en lp:morje:D.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   služba in nosečnost
22.11.2004 21:26:03   
buškica
V mislih smo s tabo in tvojim nečakom,

buškica

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   služba in nosečnost
22.11.2004 21:39:49   
cmokec
To je pa res žalostna novica. Veš, da bom držala pesti.
Imam pa še en predlog.
Ti že veš, da sem imela precej rizično operacijo - v smislu izida. Prej sem en mesec hodila k mojmu bioenergetiku, k tko obvlada, da ne moreš verjet. K njemu sem hodila, da sva maternico pripravla na poseg, da sem jo lahko obdržala. Vem da je to njegova zasluga. Ko sem ga po posegu poklicala, mi je točno razložu, kako je bilo v operacijski. Uporabljal je besede kirurga. Je rekel, da je bil v operacijski z mano in da je vse videl. Meni ni bilo čist nič jasno, dokler ni prišel v sobo kirurg in mi opisal, kaj so delali in kakšen je izid. Ne boš verjela, uporabljal je točno isto grajene stavke, kaj stavke, besede in besedne zveze. Jaz verjamem. Zdravi tudi na daljavo. Ne me vprašat kako, me vem. Če bi želela, ti pošlem njegove podatke, da bo nečaka spremljal med operacijo. Pa da ne boš mislila, jaz do takrat v to nisem kaj preveč verjela. Lahko poskusiš, izgubiti nimaš kaj, pridobiš pa zelo veliko.
Več kot to za nečaka sedaj ne moreš narediti.

:angel::angel: za vse dobro,

cmokec

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   služba in nosečnost
22.11.2004 21:43:44   
Anitka
Anajmad držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: in pošiljam dobre misli :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: ki naj varujejo tvojega nečaka.

Anitka:metulj:

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   služba in nosečnost
22.11.2004 21:48:14   
monja
Draga anajmad. Res si veliko dala skozi. Žal mi je, ker ti je življenje vse to naprtilo na tvoje srce. Glede nečaka pa sem tudi jaz s tabo in mu pošiljam :angel:, ki ga naj čuva, prav tako pa tebe in sestro...
Vse bo dobro, le verjeti moraš v to. Srečno!:angel:

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   služba in nosečnost
23.11.2004 8:30:25   
koala
Draga prijateljica!
Tebi in tvoji družini pa res ni z rožicami postlano!¨
Tvojemu nečaku pošiljam cel regiment :angel: da ga varujejo, sicer pa vrjamem v moč mladega telesa in da bo premagal to nadlogo!

V mislih sem z vami!!

Koala

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   služba in nosečnost
23.11.2004 12:15:46   
anajmad
Najlepša hvala za pozitivne misli:angel::angel::angel:danes sem res čisto na psu.Tako mi je hudo.Komaj je začel živeti....Upam,če je Bog v nebesih,naj usliši naše in vaše prošnje.
Najlepša hvala vsem.
en lp:morje:D.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Recepti za otroke
ksenija12

Kje dobite ideje za kuhanje za otroke?

portali- ringaraja, kulinarična slo... (34%)

kuharske knjige(za otroke..) (12%)

v revijah (6%)

drugo (49%)

Število vseh glasov: 286

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!