Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prosim, pomagajte mi zbirat črke! 22.11.2004 20:19:27
|
|
|
|
Teja N
|
Punce, pomagajte mi.:ups: Še vedno poskušam sestavit Timotejevo ime in priimek iz črk - magnetkov, ki so prilimani k malim jogurtkom Fruhtzwerge. Skoraj vse že imam, manjkata mi le še črki J in V. Že en mesec ju iščem, pa nič. Bojim se, da bo prej konec te akcije s črkami, kot jih bom jaz našla.:( Zato vas prosim, ko greste naslednjič v trgovino, zavijte še na oddelek z mlečnimi izdelki in poglejte pod kako nalepko, če se slučajno tam skriva ta prava črka. Če jo najdete, mi jo prosim pošljite. Zelo bom vesela!:rozica: Če pa vam ti jogurtki ne pridejo prav ali jih ne marate, jih lahko tudi pridem odkupit (če ste iz Ljubljane). Moj Timotej jih ima namreč zelo rad.:) Hvala in Lp, Teja:)
|
|
|
|
Prosim, pomagajte mi zbirat črke! 22.11.2004 21:14:59
|
|
|
|
Urša
|
Teja! Zate mam J! ;) Posl naslov na privat, ker ne vem, ce pridem kej na srecanje...9nebesa
|
|
|
|
Prosim, pomagajte mi zbirat črke! 22.11.2004 22:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom jaz povprašala še na mami in MONu:)
|
|
|
|
Prosim, pomagajte mi zbirat črke! 22.11.2004 22:40:16
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz sme pa glih na mami napisala:)- Pa drugič;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?