|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaskrbljena
27.8.2007 15:41:21   
Anonimen
Pozdravljene!

V soboto sem naredila test nosečnosti, ki je bil pozitiven, danes oz. zdaj pa sem opazla rjavkast flekec na spodnjih hlačah. Morda katera ve, kaj bi to bilo?

Tinka
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaskrbljena
27.8.2007 15:43:58   
Anonimen
POČIVAJ!!!! Če se nadaljuje pojdi do ginekologa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2007 15:45:18   
Anonimen
pa je kaj resnega to?

Noseča sem nekje 5 tednov in danes se grem naročit za pregled.Kaj bi ta krvavitev pomenila. Drugač pa me križ ful boli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2007 15:46:26   
Anonimen
Lahko ti grozi splav. Res počivaj, pa naroči se čimprej na datum prvega pregleda.Srečno!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2007 15:54:20   
kodrana
lahko je to ali pa ni nič resnega.
dr. pušenjak pravi, da počivanje ne pripomore nič k obstoju nosečnosti. če bo bo, če ne ne . ne pomaga noben počitek. tako pravi on.. saj , če je z zarodkom kja narobe (kar je vzrok za večina spalvov) bo itak prišlo do tega. na to ne moremo vplivat.
anonimna dokler ni sveže krvi ni take panike.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2007 18:10:18   
*sanela*
nekatere imajo tak rjav izcedek v času ko naj bi imele menstruacijo. to traja dokler otrok neoživi.
lahko da je to.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2007 18:16:20   
marjana.r
meni se je tudi tako pokazal prvo rjav madež, ki se je tokom dneva stopnjeval, dokler ni prišlo do ss...upajmo, da je s tabo vse ok in da ne boš rabla it skozi to user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?