Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ideje za kuhanje z Vokom 27.8.2007 13:32:10
|
|
|
|
tina104
|
Jaz zadnje čase vse v voku kuham: različne enolončnice, meso pečem, krompir, zelenjavo, palačinke. Drugače pa je fajn jed iz voka npr.: piščančje meso popečeno, sojina omaka, potem prepražena čebula, paprika, paradižnik, mogoče še kak ananas. Ma ne vem, jaz si kar sproti ponavadi zmišljujem, ko kuham, ker če delam po kakem receptu, mi sigurno kaka stvar zmanjka.
|
|
RE: Ideje za kuhanje z Vokom 27.8.2007 13:38:09
|
|
|
|
Tiamo
|
tina: kako spečeš krompir v voku? kako pa narediš palačinke notri? a ni fora v tem, da voka nesmeš pomit? kakšen imajo potem okus palačinke?
|
|
|
|
RE: Ideje za kuhanje z Vokom 27.8.2007 16:37:16
|
|
|
|
bamby
|
Jaz imam teflonski vok in ga vedno pomijem. Si ne predstavljam, da ga ne bi. Bi se sigurno usmradil.
|
|
|
|
RE: Ideje za kuhanje z Vokom 28.8.2007 17:05:32
|
|
|
|
kaya2007
|
a vok dela na indukciji? še nisem probala odkar imam novo kuhinjo
|
|
|
|
RE: Ideje za kuhanje z Vokom 28.8.2007 21:14:53
|
|
|
|
mojsoncek
|
Danes je v Tusevem reklamnem letaku en recept za vok... promovirajo pa tudi svoje recepte na njihovi spletni strani... malo pokukaj, pa bos mogoce nasla kaj uporabnega
|
|
RE: Ideje za kuhanje z Vokom 29.8.2007 7:51:34
|
|
|
|
Tiamo
|
a vok dela na indukciji? še nisem probala odkar imam novo kuhinjo ne bi vedla, jaz ga uporabljam na plinu
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?