|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RR knjigarna - pomoč
22.11.2004 14:29:24   
Vilma
Zanima me, če katera ve, koliko je dobavni rok za knjigice iz RR knjigarne?
Za prijatelja, ki bo dobil čez dva meseca dvojčke, bi za rojstni dan kupili knjigo Uspešen otrok.
Ker pa rabim knjigo do petka 26.11.2004 me zanima, če je katera že kdaj naročala knjige preko rr knjigarne in predvsem, koliko časa rabijo za pošiljanje?

Ringaraji sem pisala na info mail, klicala sem jih tudi po telefonu, pa nobenega dobila.

Ker vem, da je tu veliko iznajdljivih punc, sem skoraj prepričana, da mi boste pomagale.

Pozdravčki vsem :rozica:
Vilma
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RR knjigarna - pomoč
22.11.2004 15:38:14   
pi
Jaz sem naročila knjigo Z otrokom lahko sodelujete, pa sem jo dobila za dva dni.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RR knjigarna - pomoč
22.11.2004 15:50:22   
Vilma
RES?
Bom poskusila še sama.
V bistvu bi rabila knjigo že v četrtek zvečer.
Upam, da se ne bo zakompliciralo.
Ko bi me vsaj poklicali še po telefonu prej.
Hvala ti Pi :)
Ena :rozica: zate
Vilma

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RR knjigarna - pomoč
22.11.2004 16:27:34   
Vilma
NImajo te knjige povsod.
Sem pogledala v Mladinski knjigi, pa je nimajo.
Potem sem ugotovila, da to knjigo izdaja založba Didakta. Ko sem poklicala njih, se mi je oglasila telefonska tajnica :zmeden: da naj kar naročim.
Pa se mi je zdelo bedasto, da naročam tajnici.
Skratka zdaj sem knjigo naročila, pa kar bo bo!
Če ne pride do petka, jo pač sploh ne bom šla dvignit in se jim bo vrnila nazaj.
Hvala Manjica tudi tebi za odgovor.
Ena :rozica: zate
Vilma

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RR knjigarna - pomoč
22.11.2004 16:57:08   
Jaka RR
Knjiga bi morala biti do petka zagotovo pri tebi.

Hvala za zaupanje in lep pozdrav.

V kolikor naletite pri naročanju na težave, nam to prosim sporočite. Potrudili se bomo, da bomo težave rešili.

Lep pozdrav,

Jaka

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RR knjigarna - pomoč
23.11.2004 16:33:47   
Vilma
Jaka hvala za odgovor. :)
Pozdravček
Vilma

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.