Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako so všasih babice napopvedale spol 25.8.2007 18:34:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom kar pod anonimno čeprav nikoli ne prisegam na njo. Upam da vam bom dobro razložila, kajti še jaz sem vedela prej kot ginekologinja in sem jo vprašala pa je samo potrdila, tako je bilo na uz , na ns in na 3 d .V prihodnosti pa me še čakata še in no tudi imena imam za njih. Vzamete zlato verižico od partnerja in svoj zlat prstan. Prstan nataknete na verižico podobno kot nihalo. Na notranji strani leve roke v zatestju nastavite prstan z verižico v notranjosti. Počasi dvigujete in ko ste dvignili približno pol mcm ali en cm :::: se začne vrteti- če se vrti v krogu bo zagotovo , če pa se vrti diagonalno pa . Te postopke ponavljajte dokler se ne neha vrteti.In ko se neha,,,, pomeni,,, toliko otrok in kateri spol bo. No pa veliko sreče in uspehov. z malo zabave in sprostitve.
|
|
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 25.8.2007 18:36:24
|
|
|
|
Vrtnica79
|
To smo se mi v osnovni šoli igrali
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2007 18:53:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 25.8.2007 18:57:14
|
|
|
|
paris
|
He, he, ja poznam Meni je ciganka rekla, da bom imela dve punčki, radiostezist pa, da bom imela celo tri otroke dve punčki in fantka imam pa enega sina, tako, da napovedi so eno, resnica pa drugo.
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 25.8.2007 19:08:22
|
|
|
|
sandra85
|
to je vseskupi en larifari! meni je po vseh teh čarovniških forah,pa po teh forah kako so včasih babice gledale,...pa vedeževalka je kolegici napovedala da bom imela vsi in vse je pokazalo na ...imela pa bova tako da js v to sploh ne verjamem in na vašem mestu tudi nebi še UZ ne pokažejo prav včasih, kako bo šele neka verižica to pokazala??? sej pa je vse odvisno od tega, kako boš ti imela mirno roko, ko boš verižico držala! pol pa probajta oba z dragim, pa bo tebi pokazalo npr ,njemu pa
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 25.8.2007 19:28:20
|
|
|
|
kawasakica
|
meni pa je verižica prav napovedla, tud kolegici, pa še mamo sem nahecala in tud njej je prav zavrtelo
|
|
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 25.8.2007 19:36:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ja men pokaže fantka in punčko (mi je že pred cajtom delala kolegica) kaj pa če si mel v preteklosti splav? to že šteje za enga al to ne vela? bolj ko razmišljam večji larifari se mi zdi!
|
|
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 25.8.2007 19:37:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma jaz ne verjamem v to.
|
|
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 25.8.2007 21:26:57
|
|
|
|
3jesončki
|
men je tut verižica že vse povedala, vendar nikoli nisem tako komplicirala glede tega čigavo je kaj. Vzamem verižico, preverim. V službi sem vsem sodelavkam zadela, pa za eno sploh še nismo vedeli, da je noseča. Verjamem v to, saj je že moj oči kar nekaj "gajb" piva "zaslužil" na ta račun:
|
|
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 25.8.2007 21:34:30
|
|
|
|
Naja30
|
Ko sem bila sem tudi to z verižico probala in je vsakič (3x) pokazalo, da bo . Imam pa .
|
|
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 25.8.2007 21:39:29
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
HAHAHA tudi meni je ta verižica vstrajno kazala fantka ampak smo dobili pupo tako da dvomim da je tukaj kaj resnice. Ste me prav nasmejale sedaj z tem
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 26.8.2007 9:11:59
|
|
|
|
maja_
|
Koliko pa je možnosti, da napove prav, oz., da se zmoti? Fifti, fifti, tko da tu je kar veliko možnosti za bit coprnik... jaz pravim, če ne bo punca, bo pa verjetno fant, druge ni
|
|
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 26.8.2007 9:36:01
|
|
|
|
ašun
|
Meni je tako pokazalo fantka, imam pa punčko!
|
|
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 26.8.2007 21:40:33
|
|
|
|
*medica*
|
tudi sama sem glede tega bolj skeptična ...vendar jih je veliko vrtelo na zapestju in vsaki je pokazalo tako kot ima otroke....govorim pa o ženskah ki imajo že velike otroke in celo tiste ki so zanosile...glede tega kako se šteje pa povem tudi to da šteje tudi splav...tko da ...no vsaka ve kaj vrjeti in kaj ne..najbolj bom vrjela ko se rodi..
|
|
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 26.8.2007 21:54:36
|
|
|
|
Vilma
|
Naše babice pa že niso takole napovedale spol. To je res bolj podobno igri v osnovni šoli, kot je napisala Vrtnica79 Evo moja babi je bla prava mala čarovnica, so hodili od daleč k njej za različne stvari. Za spol je pa vedno samo pogledala žensko in vedla povedat. Nič verižic in ostalih cigumigu
|
|
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 26.8.2007 21:56:51
|
|
|
|
viv_
|
Meni je pa ena kolegica na to isto foro povedala, da bom imela dve punci in jih imam . Pa katerikoli je ona napovedovala, je zadela.
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 27.8.2007 8:09:22
|
|
|
|
Suzi*
|
Hja, moj bivši sodelavec to dela. Z verižico in prstanom tistega kateremu napoveduje. Pa je do sedaj še vsem zadel. Meni je napovedal dva pred kakšnima dvema letoma, pozneje enkrat pa poleg dveh fantov še eno punčko. No enega dečkota že imamo, zdaj pa čakamo kaj bo. Bom vidla, ne vem. Verjamem pa v to, da imajo nekateri to sposobnost, da kaj takega napovejo.
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 27.8.2007 10:31:54
|
|
|
|
*elektra*
|
Jst sm bla pred par mesci pri vedeževalki in mi je rekla, da bom mela 3 otroke. 2 na skup al celo dvojčka, 1 pa kasneje. In sm zdej to z verižico nardila in mi je 1x ful v krogu šibalo , 1x je nihalo diagonalno , 1x je pa rablo ful casa, da se je sploh začelo kej gibat, ampak je potem končno zanihalo na . Tok, da bo verjetno res kar je rekla tista vještica, da bo tretji kr pozno pokukal na svet. Jst vrjamem v te stvari in moči ker jih mamo v familji. Kakorkoli se bo pokazalo vam sporočim čez nekej let .
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 29.8.2011 22:48:11
|
|
|
|
Anonimen
|
A ta fora z verižico velja tudi za posvojene otroke ? Bioloških z možem ne moreva imeti. Drugače pa je ena moja kolegica pravkar rodila dvojčka, punčko in fantka, zlo pa si želi, tudi kakšnega otročka posvojiti. S to zgodbo je tudi mene navdihnila, zato sem se odločla, da če že bioloških otrok ne morem imeti, bom pa otroka posvojila in ga rešila tiste ustanove, v kateri mu prav zagotovo ni tako zelo prijetno in bi se verjetno bolje počutil ob osebi, ki bi mu predstavljala mamo in očeta. Enkrat sva delali to foro z verižico in men je pokazalo 2 otroka, njej pa kar 4. Tko, da upam, da bo kej s posvojitvijo, ker ta čudež o moji nosečnosti se ŽAL ne bo zgodil :(.
|
|
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 30.8.2011 9:17:16
|
|
|
|
twiggi
|
kaj pa previte na to, ko ene govorijo da če imaš lepo okrogel trebuh da bo punčka, če pa je bolj na špic pa fantek? in da če večinoma čutiš na desni strani trebuha da bo punčka, če pa vsepovsod drugje pa fantek?
|
|
RE: kako so všasih babice napopvedale spol 30.8.2011 20:40:58
|
|
|
|
Taddy78
|
Jaz pa sem slišala ravno obratno, pa še držalo je pri sinu. Imela sem lep okrogel trebuh in je bil fantek, s tem da ko se mi je zadnji mesec ful povesil (torej bil spodaj na špic), so vsi začeli, da bo pa sigurno pupa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?