|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako so všasih babice napopvedale spol
25.8.2007 18:34:24   
Anonimen
Bom kar pod anonimno čeprav nikoli ne prisegam na njo.
Upam da vam bom dobro razložila, kajti še jaz sem vedela prej kot ginekologinja in sem jo vprašala pa je samo potrdila, tako je bilo na uzuser posted image , na ns user posted image in na 3 d user posted image .V prihodnosti pa me še čakata še user posted image in user posted image no tudi imena imam za njih.

Vzamete zlato verižico od partnerja in svoj zlat prstan. Prstan nataknete na verižico podobno kot nihalo.
Na notranji strani leve roke v zatestju nastavite prstan z verižico v notranjosti.
Počasi dvigujete in ko ste dvignili približno pol mcm ali en cm ::::
se začne vrteti- če se vrti v krogu bo zagotovouser posted image , če pa se vrti diagonalno pauser posted image . Te postopke ponavljajte dokler se ne neha vrteti.In ko se neha,,,, pomeni,,, toliko otrok in kateri spol bo.

No pa veliko sreče in uspehov. z malo zabave in sprostitve.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako so všasih babice napopvedale spol
25.8.2007 18:36:24   
Vrtnica79
To smo se mi v osnovni šoli igraliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
25.8.2007 18:53:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Vrtnica79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2007 18:57:14   
paris
He, he, ja poznamuser posted image
Meni je ciganka rekla, da bom imela dve punčki, radiostezist pa, da bom imela celo tri otroke dve punčki in fantkauser posted image imam pa enega sina, tako, da napovedi so eno, resnica pa drugo.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2007 19:08:22   
sandra85
to je vseskupi en larifari!

meni je po vseh teh čarovniških forah,pa po teh forah kako so včasih babice gledale,...pa vedeževalka je kolegici napovedala da bom imelauser posted image
vsi in vse je pokazalo nauser posted image ...imela pa bovauser posted image user posted image user posted image user posted image
tako da js v to sploh ne verjamem in na vašem mestu tudi nebiuser posted image
še UZ ne pokažejo prav včasih, kako bo šele neka verižica to pokazala???
sej pa je vse odvisno od tega, kako boš ti imela mirno roko, ko boš verižico držala!

pol pa probajta oba z dragim, pa bo tebi pokazalo npr user posted image ,njemu pa user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2007 19:28:20   
kawasakica
meni pa je verižica prav napovedla, tud kolegici, pa še mamo sem nahecala in tud njej je prav zavrtelo

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2007 19:36:20   
Anonimen
ja men pokaže fantka in punčko (mi je že pred cajtom delala kolegica)
kaj pa če si mel v preteklosti splav? to že šteje za enga al to ne vela?
bolj ko razmišljam večji larifari se mi zdi!

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.8.2007 19:37:50   
Anonimen
Ma jaz ne verjamem v to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.8.2007 21:26:57   
3jesončki
men je tut verižica že vse povedala, vendar nikoli nisem tako komplicirala glede tega čigavo je kaj. Vzamem verižico, preverim.
V službi sem vsem sodelavkam zadela, pa za eno sploh še nismo vedeli, da je noseča.
Verjamem v to, saj je že moj oči kar nekaj "gajb" piva "zaslužil" na ta račun:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.8.2007 21:34:30   
Naja30
Ko sem bila user posted image  sem tudi to z verižico probala in je vsakič (3x) pokazalo, da bo user posted image . Imam pa user posted image .

(odgovor članu 3jesončki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.8.2007 21:39:29   
BLAŽIKA
HAHAHA tudi meni je ta verižica vstrajno kazala fantka ampak smo dobili pupouser posted image user posted image tako da dvomim da je tukaj kaj resnice. Ste me prav nasmejale sedaj z tem

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.8.2007 9:11:59   
maja_
Koliko pa je možnosti, da napove prav, oz., da se zmoti?user posted image  Fifti, fifti, tko da tu je kar veliko možnosti za bit coprnik... jaz pravim, če ne bo punca, bo pa verjetno fant, druge niuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.8.2007 9:36:01   
ašun
Meni je tako pokazalo fantka, imam pa punčko!user posted image

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.8.2007 21:40:33   
*medica*
tudi sama sem glede tega bolj skeptična ...vendar jih je veliko vrtelo na zapestju in vsaki je pokazalo tako kot ima otroke....govorim pa o ženskah ki imajo že velike otroke in celo tiste ki so zanosile...glede tega kako se šteje pa povem tudi to da šteje tudi splav...tko da ...no vsaka ve kaj vrjeti in kaj ne..najbolj bom vrjela ko se rodi..user posted image user posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.8.2007 21:54:36   
Vilma
Naše babice pa že niso takole napovedale spol. user posted image
To je res bolj podobno igri v osnovni šoli, kot je napisala Vrtnica79 user posted image
Evo moja babi je bla prava mala čarovnica, so hodili od daleč k njej za različne stvari.
Za spol je pa vedno samo pogledala žensko in vedla povedat. Nič verižic in ostalih cigumigu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.8.2007 21:56:51   
viv_
Meni je pa ena kolegica na to isto foro povedala, da bom imela dve punci in jih imam user posted image . Pa katerikoli je ona napovedovala, je zadela.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.8.2007 8:09:22   
Suzi*
Hja, moj bivši sodelavec to dela. Z verižico in prstanom tistega kateremu napoveduje. Pa je do sedaj še vsem zadel. user posted image  Meni je napovedal dva user posted image  pred kakšnima dvema letoma, pozneje enkrat pa poleg dveh fantov še eno punčko. user posted image  No enega dečkota že imamo, zdaj pa čakamo kaj bo. Bom vidla, ne vem. user posted image
Verjamem pa v to, da imajo nekateri to sposobnost, da kaj takega napovejo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.8.2007 10:31:54   
*elektra*
Jst sm bla pred par mesci pri vedeževalki in mi je rekla, da bom mela 3 otroke. 2 na skup al celo dvojčka, 1 pa kasneje. In sm zdej to z verižico nardila in mi je 1x ful v krogu šibalouser posted image , 1x je nihalo diagonalnouser posted image , 1x je pa rablo ful casa, da se je sploh začelo kej gibat, ampak je potem končno zanihalo na user posted image . Tok, da bo verjetno res kar je rekla tista vještica, da bo tretji user posted image   kr pozno pokukal na svet. Jst vrjamem v te stvari in moči ker jih mamo v familji. Kakorkoli se bo pokazalo vam sporočim čez nekej let user posted image user posted image user posted image .

Otrok je ljubezen v vidni obliki.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.8.2011 22:48:11   
Anonimen
A ta fora z verižico velja tudi za posvojene otroke ? Bioloških z možem ne moreva imeti. Drugače pa je ena moja kolegica pravkar rodila dvojčka, punčko in fantka, zlo pa si želi, tudi kakšnega otročka posvojiti. S to zgodbo je tudi mene navdihnila, zato sem se odločla, da če že bioloških otrok ne morem imeti, bom pa otroka posvojila in ga rešila tiste ustanove, v kateri mu prav zagotovo ni tako zelo prijetno in bi se verjetno bolje počutil ob osebi, ki bi mu predstavljala mamo in očeta. Enkrat sva delali to foro z verižico in men je pokazalo 2 otroka, njej pa kar 4. Tko, da upam, da bo kej s posvojitvijo, ker ta čudež o moji nosečnosti se ŽAL ne bo zgodil :(.

(odgovor članu *elektra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
30.8.2011 9:17:16   
twiggi
kaj pa previte na to, ko ene govorijo da če imaš lepo okrogel trebuh da bo punčka, če pa je bolj na špic pa fantek? in da če večinoma user posted image čutiš na desni strani trebuha da bo punčka, če pa vsepovsod drugje pa fantek?

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.8.2011 20:40:58   
Taddy78
Jaz pa sem slišala ravno obratno, pa še držalo je pri sinu. Imela sem lep okrogel trebuh in je bil fantek, s tem da ko se mi je zadnji mesec ful povesil (torej bil spodaj na špic), so vsi začeli, da bo pa sigurno pupa

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.11.2011 14:16:06   
ajerdna88
meni je pa prstan napovedal da bo prvo punča, a ginekolog mi je napregledu rekel da bo pa fantek. kaj pa bo potem ko se rodi pa bomo še videli.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?