|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otrok v avtomobilu
25.8.2007 17:07:14   
martin
Vse je lepo ko se z družino odpraviš na izlet ali pa potovanje.
Pa se včasih tudi kaj zalomi. Ugotovil sem, da se moja hči ki je stara
7 mesecev nerada vozi v avtomobilu. Po odhodu je nekaj časa vredu,
potem pa se začne nezadovoljstvo otrok prične kričati dokler je ne
vzamem iz avta. Slaba stran vsega je da se sedaj bolj držimo doma
če pa že gremo pa uporabim vse možne načine da otroka pomirim, a nezadovoljstvo ostaja.
Sprašujem se ali naj vseeno grem z otrokom in avtom ven pa prestajam vse to ali pa zberem druge načine potovanja - seveda najbolj priročen je pač avtomobil.
Povejte svoje izkušnje LP .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otrok v avtomobilu
25.8.2007 17:39:56   
tinaaja
Nasa je tud "ljubitelj" voznje. na kar ni nujno pac ne gremo, ampak dopustu pa se ne odpovedujemo. morda pac pridemo malo kasneje, ker je ne pustim dreti se celo pot, ampak se lepo ustavimo, podojimo, umirimo in nadaljujemo.  Nas vcasih tudi preseneti in zaspi. Zdaj poskusamo prakticirat to, da se ne vozim z njo zadaj, ker se mi zdi, da je pol slabse. Sem ugotoila, da ce se sami voziva, da veckrat lepo zaspi, ce pa sem jaz zadaj, pa verjetno hoce pozornost. drugace pa sem tudi jaz se diplomirala iz anomacije zadnjega sedeza user posted image
da se ne bi vozili spoh ne pride v upostev, saj nekako se morajo navadit in ne bit ujetnik, ker jim pac nekaj ne sede. definitvno pa se trudimo nenjo nezaovoljstvo ohranjat na minimumu.user posted image

(odgovor članu martin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2007 18:01:49   
crci06
Si z otroško muziko že poskušal?
Če moj 7,5m slučajno kaj protestira zadaj in da vem, da mu ni nič hudega, kar dam muziko malo bolj naglas in še jaz ful pojem zraven, da ga zamotim. Stari polde ima kmetijo RULA!!  Včeraj na semaforju ravno pojem in maham z rokami, ko ugotovim, da me gleda policaj user posted image user posted image user posted image  No, saj je bila rdeča.
Jaz bi na tvojem mestu še hodila z avtom, če pa te res znervira, se pa ustavi, da se oba spočijeta.

Mogoče da naštudirate, kdaj bo otrok zaspan, pa takrat štartate...

Kaj pa variante: je kdo zadaj zraven, ni nikogar, greš hitro, počasi, ovinki...
a je vedno enako? Pa če kdo drug vozi?
Brez zamere, ampak sem že poslušala nekoga, ki je jamral, da otrok zadaj joka, ko pa sem se jaz zadja peljala, mi je bilo pa tudi hitro slabo...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2007 21:48:53   
BLAŽIKA
Tudi mi smo imeli to obdobje in je bilo re hudo. Ampak je čez čas to minilo ( kaka pol leta ) in sedaj je brez problemov.Upam, da bo tudi pri vas to minilo.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2007 0:51:24   
frufru
Vzrokov je lahko več, da ji je prevroče, preveč športna vožnja, strah, da je sama, žeja, ...
Če ji je prevroče v sedežu, kljub klimi v avtu, se dobi v Arielu klima za avtosedež. Poleti omogoča pretok zraka pod ritko in hrbtom, pozimi, pa lahko sedež segreješ
Ne vem kakšni vozniki ste pri hiši, samo športna vožnja v stilu gas bremza pa ni nujno, da je velika brzina je za otročke prehuda. Mogoče več uporabe motorja in šele potem stiska na stopalko za zavoro
Če je bila dosedaj navajena vožnje v lupinci, jo je lahko strah novega položaja zadaj. Pri našemu je bil to vzrok. Ker je bil navajen očesnega kontakta med vožnjo je bil tudi jok, ker ni videl očija in mamice. Pol smo mu v BC kupili vzvratno ogledalo, tako da voznik med vožnjo vidi otroka, pa tudi otrok voznika in je bilo joka konec.
Lahko je tudi žeja. Vožnja je bolj stresna (prisilna drža v avtosedežu, vročina, suh zrak, prah v zraku). Zato je fino, da se tako kot s psom ustaviš na vsakih 100 km ali uro vožnje, da otrok pije in se malo premiga.
Ziher bi se še kaj našlo, bo pa kakšna drug(a) dodal(a)...

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2007 8:00:37   
pikapolona2
no bom še jst dodala....tudi pri nas je bilo okoli 8 meseca podobna situacija....samo da smo se usedli v avto je bil že jok. Ni pomagala animacija, ne za pit  ne glasba na petje nič! Sama se na daljšo relacijo od 20 min sploh nisem podala ker sem bila preveč nervozna. Nato sva jo poskusila prestavit iz lupinice v navaden avtosedež pa je bilo isto. Jaz sem že obupovala in se kar videla skoz doma. Ampak kar naenkrat je bilo bolje...vedno manj se je jokala.
Namontirala sva ji takšno igračko ki jo potegne in zaigra (na  ročaj nad oknom) in to igračo sedaj samo da jo zagleda jo že vleče.....izgleda prav hecna kot da je v trolejbusu se skoz za tisti obroček od te igrače drži.

Nekateri otroke lahko uspavajo v avtu .... naša ni taka...zaspi če je res njena ura za spat drugače pa skoz gleda.

Te čist razumem, ne obupaj mogoče bo izzvenelo!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?