|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpuščaj na rokici z drobinimi mehurčki
25.8.2007 10:33:37   
adrijana.sara
Včeraj sem na rokici opazila oteklino (na zapestju), ko sem jo otipala sem čutila sredico kot pri piku. Danes se je pa spremenilo v rdečo oteklico, ki se je razširila in ima drobne mehurčke. Pozna katera to? Možno, da je reakcija na pik, vendar ne zgleda preveč prijetno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izpuščaj na rokici z drobinimi mehurčki
25.8.2007 15:40:27   
Naja30
Pojma nimam user posted image  Na tvojem mestu bi poklicala zdravnika in vprašala.

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2007 17:23:21   
tinaaja
nasi se po komarjevem piku naredi kot en mehurcek gor - neka cudna reakcija user posted image skoraj kot mazolcek. ampak je samo en. ce pa jih je vec, pa ne vem, kaj bi bilo. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2007 17:59:26   
Pinkyca
Naš je imel isto par dni nazaj. Mazala sem z Bepantenom pa ni bilo učinka. Potem je samo izginilo po 3eh dneh kar na1x.

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2007 19:01:15   
sarka
Moja je imela isto, sam brez mehurčkov. Sem jo kar s fenistil gelom namazala, pa je potem kmal izginil. Glede mehurčkov: če te skrbi, poklič dežurnega zdravnika, drugač pa po mojem bepanten ne more nič škodit.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2007 19:28:51   
adrijana.sara
Naj povem, da sem zjutraj klicala v ZD in ker je bila dežurna ravno njena zdravnica, je rekla naj pridema pokazat. Pravi, da je to alergijska reakcija na pik in sma dobili fenistil kaplice. Dokupila sem še fenistil gel. Vendar bolj kot gledam to, bolj sem skeptična. Meni to sliči bolj na herpes, ker je polno malih mehurčkov po rdeči oteklini.

Hvala za vaše izkušnje! Če ne bo jutri nič boljše oz. če se bo razširilo, bom spet klicala, da vidim kako bo drug zdravnik odreagiral. Upam, da bo ok. Previdnosti ni nikoli odveč...

(odgovor članu sarka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2007 23:06:05   
Bonnie_RR
Moj tamali je imel kakšen teden dni nazaj isto na rokici. Ponoči so ga komarji čist napikali po roki in obeh nogah (na gležnjih). Na nogicah ni bilo tako hudo, na roki je imel pa potem naslednji dan otečeno, rdeče in naredili so se mu mehurčki. Smo mislili naslednji dan k zdravniku, ker je res grozno zgledalo, pa se je zvečer pri previjanju z roko malo "počohal", iz mehurčkov je stekla tekočina in se naredila krastica. Sedaj mu je le-ta že odpadla.

Ima pa drugače na vsak komarjev pik ful reakcijo. Oteklino, rdečico, dolgo časa ne izgine... Grozno!user posted image Sicer pa imam tud js enake probleme s temi komarji, tako da se niti ne čudim, saj imajo otroci še bolj občutljivo kožo od odraslih...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?