Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izpuščaj na rokici z drobinimi mehurčki 25.8.2007 15:40:27
|
|
|
|
Naja30
|
Pojma nimam Na tvojem mestu bi poklicala zdravnika in vprašala.
|
|
|
|
RE: Izpuščaj na rokici z drobinimi mehurčki 25.8.2007 17:23:21
|
|
|
|
tinaaja
|
nasi se po komarjevem piku naredi kot en mehurcek gor - neka cudna reakcija skoraj kot mazolcek. ampak je samo en. ce pa jih je vec, pa ne vem, kaj bi bilo.
|
|
|
|
RE: Izpuščaj na rokici z drobinimi mehurčki 25.8.2007 17:59:26
|
|
|
|
Pinkyca
|
Naš je imel isto par dni nazaj. Mazala sem z Bepantenom pa ni bilo učinka. Potem je samo izginilo po 3eh dneh kar na1x.
|
|
|
|
RE: Izpuščaj na rokici z drobinimi mehurčki 25.8.2007 19:01:15
|
|
|
|
sarka
|
Moja je imela isto, sam brez mehurčkov. Sem jo kar s fenistil gelom namazala, pa je potem kmal izginil. Glede mehurčkov: če te skrbi, poklič dežurnega zdravnika, drugač pa po mojem bepanten ne more nič škodit.
|
|
|
|
RE: Izpuščaj na rokici z drobinimi mehurčki 25.8.2007 19:28:51
|
|
|
|
adrijana.sara
|
Naj povem, da sem zjutraj klicala v ZD in ker je bila dežurna ravno njena zdravnica, je rekla naj pridema pokazat. Pravi, da je to alergijska reakcija na pik in sma dobili fenistil kaplice. Dokupila sem še fenistil gel. Vendar bolj kot gledam to, bolj sem skeptična. Meni to sliči bolj na herpes, ker je polno malih mehurčkov po rdeči oteklini. Hvala za vaše izkušnje! Če ne bo jutri nič boljše oz. če se bo razširilo, bom spet klicala, da vidim kako bo drug zdravnik odreagiral. Upam, da bo ok. Previdnosti ni nikoli odveč...
|
|
|
|
RE: Izpuščaj na rokici z drobinimi mehurčki 25.8.2007 23:06:05
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Moj tamali je imel kakšen teden dni nazaj isto na rokici. Ponoči so ga komarji čist napikali po roki in obeh nogah (na gležnjih). Na nogicah ni bilo tako hudo, na roki je imel pa potem naslednji dan otečeno, rdeče in naredili so se mu mehurčki. Smo mislili naslednji dan k zdravniku, ker je res grozno zgledalo, pa se je zvečer pri previjanju z roko malo "počohal", iz mehurčkov je stekla tekočina in se naredila krastica. Sedaj mu je le-ta že odpadla. Ima pa drugače na vsak komarjev pik ful reakcijo. Oteklino, rdečico, dolgo časa ne izgine... Grozno! Sicer pa imam tud js enake probleme s temi komarji, tako da se niti ne čudim, saj imajo otroci še bolj občutljivo kožo od odraslih...
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?