|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kondilomi
24.8.2007 22:33:00   
Anonimen
Je katera že odstranila kondilome?Jaz sem naročena v četrtek,pa me zanima kako to poteka?
hvala in lp.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kondilomi
25.8.2007 8:50:48   
vesna.com
Jst.Meni so jih odstranili pod anestezijo,imela sem jih zunaj in v nožnici.Po posegu sem še parkrat šla h gin, da mi jih je še z nečim zamrznila.Moram trkat ker se mi potem niso več ponovili,ker pravijo da se radi.Bolelo ni nič ,tud pol ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2007 8:52:52   
Anonimen
hvala vesna!
tudi meni jih bojo tako odstranili,in to nardi kar Ginekolog in baje v 5 minutkah..pol pa še ma počakaš in lahko greš...
sm mislila,da po posegu kaj boli?

(odgovor članu vesna.com)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2007 9:04:12   
vesna.com
Odvisno kolk jih maš.Jst sem šla v bolnico,kdo mi jih je pa odstranil pa ne vem več,al je bil gin al ne.Ja fertik je kr hit, v bistvu ti jih pošipajo stran,pol pa "zamrzujejo".Mene ni bolelo, čeprav sem mela kr velik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2007 9:10:19   
Anonimen
jaz jih imam sedem....koliko časa pa si potem še v bolnici?a te hitro spustijo?
hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2007 10:47:54   
vesna.com
O to ni nič,greš takoj domov ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2007 19:44:38   
G in T
Ti nardijo kougulacijo. Greš takoj domov, razem pri otrocih.

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...
Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: